|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam Jezeli komuc brakuje limitów w Sporingbet, to juz mozna skorzystac z BetUK.
Podobno Polacy nigdy nie mieli tam zakazu wstepu, a brak "Poland" przy rejestracji wynikał z pomyłki. Podobno jednak Polacy nie mogą z bonusów w BetUK
pzdr
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Nadal nie widac Polski na liscie krajow
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
erty napisz cos wiecej jesli wiesz, bo przydaloby sie male odswiezenie grania w sportingbecie. Ja kiedys pisalem do nich to dostalem odpowiedz ze niestety Polacy nie moga tam grac :/
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
betuk wogóle nie odpisuje na maile, już dwa razy kiedyś do nich pisałem dlaczego Polacy nie mogą grać i nie dostałem odpowiedzi, a szkoda bo bardzo mi się ten buk podoba
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Hmm ja mam tam konto i kiedyś dawno pogrywałem trochę, a i co chwilę przysyłają mi oferty jakieś. pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wiem ze na samym poczatku moglismy zakladac, ja niestety zwlekalem i po ok 2 tyg juz wykreslili Polakow z listy...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ja gralem na poczatku a potem byl juz ban dla bonusow Polakom. Natomiast grac bez bonusa raczej mozna.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Witam Rzeczywiście nie ma Polski wciąż na liście.
Wytłumaczenie jakoby brak Polski na liście wynikał tylko z błędu otrzymałem z ich suportu. Może obieg u nich informcji jest bardzo woooolny i zanim dotrze do obslugi informatycznej troche potrwa. W kazdym bądz razie skrobne dzisiaj do nich ponownie
pzdr
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W takim razie rozwiazuja dosyc powoli te bledy :)Taka sytuacja juz dosyc dlugo sie utrzymuje... Bonusa nie chce, ale jakby umozliwili granie polakom, napewno bym sie skusil..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Problem w tym, że kopia limitów z konta w Sportingbet o ile nie będzie automatyczna to raczej góra kilka zakładów.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Problem w tym, że kopia limitów z konta w Sportingbet o ile nie będzie automatyczna to raczej góra kilka zakładów. Ja bym zakładał nie z powodu limitów ale z powodu waluty. SB w PLN bUK w EUR. Poza tym jak są problemy z łacznością SB, to była by rezerwa.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Problem w tym, że kopia limitów z konta w Sportingbet o ile nie będzie automatyczna to raczej góra kilka zakładów. Na 99,9 % polityka jest identyczna, ale limit 100 w SB i 100 w BetUK to bedzie 200  A 200 lepsze niż 100  pzdr
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Chyba ze limit 2+2 - wtedy chyba juz lepsze 0 niz 4 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Zagrałem wczoraj zaraz po wystawieniu lini w NBA - handi (-2) na Cleveland z New Jersey. Zaraz potem ta linia zmieniła się na (-2,5)no ale taka była w pinnacle więc norma że sie dostosowali. Dzisiaj sprawdzam historię konta i ten zakład mam anulowany. Czy ktoś miał podobną sytuację, pytanie to kieruję także do tych co mają konta w sportingbet? pozdrawiam
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Dlaczego w BetUK Polacy nie mogą otwierać kont?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dlaczego w BetUK Polacy nie mogą otwierać kont? Dear Sir, Unfortunately we have recently has to ban certain countries from using our site. This is because vast numbers of customers from these countries have been abusing bonuses. Bonuses are intended for recreational gamblers only. Unfortunately the countries detailed are renowned for having networks of bonus abusers. As a result such players are not entitled to use our site for the forseeable future. I understand that this does not apply to the majority of people and spoils it for genuine customers such as yourself, but I am sure you can appreciate that we have to protect ourselves against such activity.
Kind regards, [----] BetUK.com Support Team
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przeciez sportingbet juz dawno to wykupil wiec po co otwierac jak mozna w Sportingu grac
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Ja do nich pisałem już wielokrotnie i nie dostawałem odpowiedzi. Można się było domyślić co jest powodem :/
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przeciez sportingbet juz dawno to wykupil wiec po co otwierac jak mozna w Sportingu grac Jak to po co? Nie od dziś wiadomo że sportingbet limituje graczy chyba szybciej niż bwin. Jak ktoś ma tam limity to może mógłby liczyć że w betuk dało by się chociaż trochę pograć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ano tak o dziwo 'wyspiarskie ' buki szybciej limituja niz bwin - tamci chociaz t po wyplacie a taki Coral czy Boylesports 'zacinaja' sie juz w trakcie gry i jak dzwonie zapytac co jest to tylko słysze kluski w gebie jak zwykle 
|
|
|
Link skopiowany do schowka