Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12
Marty #1484935 12/08/2007 11:08
B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Originally Posted by Marty
witam
Jest aktualnie jakaś promocja w betfair dla nowych userów

KLIK [betfairpromo.com]

Last edited by Conrad; 14/08/2007 17:52.
Bonus: Unibet
Vega1 #1491750 14/08/2007 08:17
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Dzisiaj natknąłem się na bardzo fajną opcję w Betfair. W zakładce My account -> My Security -> Account Restrictions -> Country Restriction Status: Poland można ustawić aby logować się mogły np. jedynie osoby z Polski. Myślę że to bardzo dobry pomysł jeśli chodzi o bezpieczeństwo naszych betting money! Zalecam wszystkim aktywowanie tej funkcji. Brawa dla Betfair.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Szczerze ? Najbardziej obawiałbym się "podejrzanych" logowań i "hacków" właśnie z Polski...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tylko po co sie obawiac z Polski + jeszcze skąds tam jak mozna sie obawiac z naszego kraju wyłacznie ;-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Opcja działa zastanawiająco - po jej uaktywnieniu nie mogę się zalogować z laptopa (przez blue connect). Tak że zalecam ostrożność ...

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
pytanie do expertow betfair

po jakim kursie PLN przeliczaja na euro

gdzies to jest tam podane ?

JuN #1492479 14/08/2007 20:59
old hand
old hand

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
2 pytania do ojcow prowadzacych
1. Na podstawie ktorego punktu regulaminu poszly zwroty za mecz Dawidenki z Arguello i dlaczego np za ten mecz byly zwroty a Volandri-Luzzi juz nie (miedzy tymi dwoma glosnymi meczami byla tylko jedna roznica smiem twierdzic nie sprecyzowana w regulaminie ale poprosze ten punkcik moze sie myle)
2. Skad sie wzielo ograniczenie wyplaty na karte TYLKO DO WYSOKOSCI DEPOZYTU - czy Wy na kazdym kroku musicie tym ktorzy wyplacaja wiecej niz wplacili rzucac klody pod nogi?
Z powazaniem i dziekuje

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ad 2 Zaznaczam ze mam karte VISA wiec 'Uwaga: Nie można wypłacić więcej środków na kartę kredytową MasterCard niż zostało zdeponowanych za pośrednictwem tej karty; nie można też wypłacić żadnych środków na karty międzynarodowe MasterCards. Zasady te zostały narzucone przez organizację MasterCa' mnie nie obowiazuje

old hand
old hand
nie ojciec prowadzący , może młodszy aspirant, ale pozwole sobie odpowiedzieć.

ad1
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1457186&page=1#Post1457186

ad2
Skad sie wzielo ograniczenie wyplaty na karte TYLKO DO WYSOKOSCI DEPOZYTU - czy Wy na kazdym kroku musicie tym ktorzy wyplacaja wiecej niz wplacili rzucac klody pod nogi?

ten watek był wałkoway juz nie raz.

nie ma takiego ograniczenia. chodzi o zbalansowanie wpłat i wypłat wykonanych na Betfair.

Przykład:
1.karta depozyt 100
2.MB depozyt 100
3.Neteller depozyt 100
stan konta 1000.

aby wypłacic całosć na karte nalezy wczesniej wypłacic 100 na MB i 100 na NT.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by punter UK
nie ojciec prowadzący , może młodszy aspirant, ale pozwole sobie odpowiedzieć.

ad1
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1457186&page=1#Post1457186

Przeczytalem z uwaga nie zauwazylem konkretnej odpowiedzi na pytanie. Dla przypomnienia brzmi ono:
1. Na podstawie ktorego punktu regulaminu poszly zwroty za mecz Dawidenki z Arguello i dlaczego np za ten mecz byly zwroty a Volandri-Luzzi juz nie
Innymi słowy:
PROSZE O WSKAZANIE PUNKTU REGULAMINU BETFAIR STANOWIACEGO PODSTAWE MOZLIWOSCI DOKONANIA ZWROTU ZA MECZ DAWIDENKO-ARGUELLO
.
A tak mniej oficjalnie: w czasie wspomnianego meczu bylem na wakacjach wiec osobiscie sprawa jest dla mnie neutralna , dlatego nie pytam ich przez customer service ale tutaj (jeszcze odpisza co mnie to obchodzi jak sprawa mnie nie dotyczy), tym niemniej lubie sobie zapolowac od czasu do czasu na wałek i mam swoje mechanizmy ich namierzania. I teraz co: zalozmy ze nie mialem zadnej tajnej informacji, ale przypuszczenia okazaly sie sluszne badz trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno (zapolowalem na chybil trafil bo taki mialem nastroj) i wygralem a tu co zwrot? Czy w tym swietle gra u Was ma jakikolwiek sens? Kluchy w temacie na kilometr a nikt nawet nie zajaknal sie o wskazanie podstawy braku rozliczenia....czyzby jej nie bylo i dzialacie sobie ot tak na dziko i wg wlasnego widzimisie?

old hand
old hand
pod koniec tematu, do któego link podałem, cytowałem punkt regulaminu wg którego zareagował Betfair. musisz go poszukać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pod koniec tematu, do któego link podałem, cytowałem punkt regulaminu wg którego zareagował Betfair. musisz go poszukać.

@Tomo

Firma jak najbardziej wywiązała się z umowy. W Warunkach Ogólnych czytamy:

Polityka Ochrony Prywatności

Jeżeli wymaga tego obowiązujące prawo, dane osobowe mogą zostać ujawnione odpowiednim władzom państwowym, nadzorczym, sportowym lub organom ścigania. Ponadto dane osobowe — w związku z nadzorowaniem przestrzegania zasad uczciwej konkurencji lub stosowania reguł gry lub dyscypliny i (lub) zapobieganiem przestępstwom oraz wykrywaniem ich — mogą zostać ujawnione wszelkim władzom nadzorującym lub sportowym, z którymi Grupa podpisała umowę o udostępnianiu danych, przy założeniu, że Grupa uważa, iż istnieją uzasadnione powody, by podejrzewać użytkownika o udział w naruszaniu reguł lub przepisów prawa, posiadanie wiedzy o rzeczonych naruszeniach lub stwarzanie innego rodzaju zagrożenia dla zachowania zasad uczciwości w związku z daną dyscypliną lub grą. Władze te mogą wówczas wykorzystać dane osobowe w celu przeprowadzenia dochodzenia i podjęcia działań w związku z naruszeniami, zgodnie z przyjętymi procedurami.

W związku z powyższym może być konieczne ujawnienie informacji przez firmę Betfair podmiotom mieszczącym się poza granicami Wielkiej Brytanii i UE, przy czym w każdym takim przypadku przekazanie odbywać się będzie zgodnie z obowiązującymi wymogami technicznymi i organizacyjnymi. Akceptując niniejsze zasady, poprzez korzystanie z witryny Betfair lub w inny sposób, użytkownik zgadza się, aby spółka Betfair przechowywała i wykorzystywała dane historyczne dotyczące osoby i konta użytkownika do celów opisanych w niniejszej polityce ochrony danych. Na przykład, spółka Betfair podpisała porozumienia (Memoranda of Understanding — MOUs) z następującymi władzami nadzorującymi i (lub) sportowymi:pod koniec tematu, do któego link podałem, cytowałem punkt regulaminu wg którego zareagował Betfair. musisz go poszukać.

Jesli o to chodzi to o zwrotach nie ma tam ani słowa - kibicuje Wam w takim razie bo ciezko bedzie udowodnic ze ktos wiedzial o wyniku - nie zapominajcie ze sa takie osoby, tore zaloza ze beda sie dzialy w meczu jakies dziwne rzeczy no i co wtedy, gdy kontuzja bedzie rzeczywista (teraz mamy takie czasy ze taki Lepper choruje na co chce kiedy chce a co dopiero zawodnik) - ciekawe moze byc to podwazanie opinii lekarzy

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
dlaczego na netellera mozna wyplacac tylko do sumy depozytow ? Co to za glupia zasada ?

asghan #1503096 18/08/2007 20:26
P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by asghan
dlaczego na netellera mozna wyplacac tylko do sumy depozytow ? Co to za glupia zasada ?

a na moneybookers można normalnie czy też taki cyrk jak z netellerem ?! osobiscie nie uzywalem betfair za bardzo bo jak widze te limity oferowane po 16-25 euro na zagranie to mnie krew zalewa.

jak to jest z wplatami i wyplatami moneybookers ?

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
co do moneybookers to nie wiem, przy probie wyplaty nie pokazuje sie zaden limit, wiec moze nie ma

asghan #1503946 19/08/2007 01:46
old hand
old hand
kliknijcie sobie proszę DOSŁOWNIE na wczesniejsza stronę... nie ma limitów na MB i NT.

old hand
old hand
Originally Posted by papa_smerf
osobiscie nie uzywalem betfair za bardzo bo jak widze te limity oferowane po 16-25 euro na zagranie to mnie krew zalewa.

jakie limity?

B
addict
addict
B Offline
Originally Posted by papa_smerf
osobiscie nie uzywalem betfair za bardzo bo jak widze te limity oferowane po 16-25 euro na zagranie to mnie krew zalewa.

jakie limity?

Zapewne chodzi o to, że deponowali na kilka sposobów i najpierw muszą "spłacić" depozyty.

BAHmVIP #1503996 19/08/2007 02:11
old hand
old hand
tak, ale tu papa opowiada o limitach na zakłady, których na BF nie ma.

Strona 9 z 12 1 2 7 8 9 10 11 12

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Sensei, aker, burbon, rafal08), 2,874 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,881
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025