|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam zastanawiam sie od dłuższego czasu nad zakupem programu do pomocy przy obsłudze BetFair. Czy macie takie programy? jakie sugestie i opnienie? który najlepszy i jest najłatwiejszy w obsłudze i ma dość dużo opcji? tutaj spis wszystkich dostepnych programów http://solutions.betfair.com/apisolutions.php?viewmode=result&c=2&apid=1P.S. mam nadzieje że umieściłem to w dobrym miejscu
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
BetAngel (wersja Pro). odstraszać może cena, £299.99/rok, ale przy sporych obrotach i wykorzystywaniu wiekszosci opcji to kwota ta się zwróci. warto równiez wziąc udział w kursie szkoleniowym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wlicza się też w cenę API? Bo rozumiem, że przy korzystaniu z darmowego funkcjonalność programu mocno ograniczona.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
wersja basic jest naprawde basic ale moze warto od niej zacząc by sie przyzwyczaić do softu
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
może ktoś w skrócie powiedzieć co dają mi te programy?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dynamiczniejsze zawieranie zakladow. Mozna sie odstawic jednym kliknieciem, sam program ustawia stawki. Wykresy kursow w przedziale czasowym. To jest raczej dla tych, ktorych nie interesuje wynik meczu tylko same kursy i ich zmiany. Tak jak granie na prawdziwej gieldzie tyle, ze tu jest sportowa. Podejrzewam, ze maja tu zastosowanie podobne reguly i chodzi o to, zeby tanio kupic a drogo sprzedac i wyjsc na swoje niezależnie od koncowego wyniku sportowego. Fajna sprawa.
|
|
|
Link skopiowany do schowka