|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam.
Potrzebuje szybko wplacic pieniadze na PayPal'a brytyjskiego. Jedyna opcja podana na moim koncie to przelew bankowy ale trwa on ok 5-7 dni. Czy sa jakies inne, szybsze sposoby?
Cheers
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego co wiem, to obowiąuje zakaz wymian na forum...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O kur***- weźcie te posty pokasujcie bo mam jakieś zaćmienia umysłu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ma ktos konto PayPal?
Konto zweryfikowalem juz ale teraz czekam na transfer pieniedzy kolejne 7 dni. Moze ktos chce mi przelac kase na PayPal w zamian za kase na konto bankowe???
Bardzo mi na tym zalezy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam konto ale nie za bardzo mogę pomóc gdyż na koncie paypal mam same drobniaki. Kiedyś mogłem wrzucać kasę za pomocą karty debetowej, ale teraz ostał się tylko przelew bankowy a więc transfer środków trwałby parę dni.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam konto ale nie za bardzo mogę pomóc gdyż na koncie paypal mam same drobniaki. Kiedyś mogłem wrzucać kasę za pomocą karty debetowej, ale teraz ostał się tylko przelew bankowy a więc transfer środków trwałby parę dni. przelewik juz zrobilem. ma isc 7-9 dni. ile trwa przelew na PayPalu (z jednego konta na drugie)?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mysle, ze moment skoro sa to konta jednego 'banku'
pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przelew pomiędzy użytkownikami Paypala trwa sekundy. Użytkownik któremu wysyłasz kasę musi zaakceptować odbiór pieniędzy i już ma kasę na swoim koncie PayPal. I to jest finał transakcji dla Ciebie. Kiedy on zechce je wypłacić na swoje konto bankowe i ile one będą na to konto szły to już nie Twoja broszka.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kiedy on zechce je wypłacić na swoje konto bankowe i ile one będą na to konto szły to już nie Twoja broszka. zdaje sobie z tego sprawe. ale najpierw musialem z mojego konta bankowego przelac na moje konto PayPal i jak Barclays sie nie pospieszy to nie zdaze odebrac paczki przed wyjazdem do Polski ehhhh...no badzmy dobrej mysli 
|
|
|
Link skopiowany do schowka