|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Co za bzdury. Numer IBAN to 26 cyfr! A nie żadne literki. zanim nazwiesz czyjas wypowiedz bzdura, radze byc pewnym, ze sie ma racje, bo w tym przypadku sie kolego osmieszyles...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Bzyku ma rację PL oznacza kraj z którego pochodzi klient a przecież konto bankowe na jakie wpłaciacie pieniądze jest w polsce. Poza tym bukmacher bardzo dobrze wiem skąd klient pochodzi. PL oznacza kraj w którym klient ma rachunek bankowy (Polska). Skąd Klient pochodzi nie ma tu znaczenia bo przelewane są pieniądze a nie wysyłana kartka z życzeniami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam, mam pytanie odnosnie tej dzisiejszej promocji unibetu: czyli mniej wiecej: "zagraj za 50zl na dzisiejsze mecze eliminacji champions league a dostaniesz do 30zl na zaklad bez ryzyka na tenis w piatek" czy ktos ma dokladny regulamin? bo w sumie zagralem sobie na live <ktore cholernie zamulalo, i praktycznie rzutem na tasme sie udalo> ale nie wiem czy mam jakies mejle do supportu wysylac, czy po prostu zagrac sobie w piatek tenisa i sie o nic nie martwic  z gory dzieki za info  pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłata na konto bankowe - wyszła w poniedziałek, we wtorek na koncie w Inteligo  To jest firma 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pod tym wzgledem moze i tak. Ale irytuje mnie juz czekanie az wystawia kursy na tenis. 11:45 i jeszcze nie ma oferty... jak tak dalej bedzie to trzeba sie bedzie zwijac i przeniesc do konkurencji...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek_89 u mnie na MoneyBookers nieco sie spóźnili wypłata szła jakieś 12godzin, a nie 5min jak poprzednim razem.
Mam takie pytanie, bo już czwartek a nie widze ligi argentyńskiej czy macie tak samo, czy mi tylko tego nie wyświetla?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
UNIBET DAJE 10EURO WY TEZ JUZ MACIE ciekawostka w unibecie: nowe zakladki: bingo i skill w bingo 2EUR bonus (8 kart) w skill 10EUR"
Powyzsze 3 zdania skopiowalem Autor: Virapl
Ponoc bingo nie dla Polakow ale 10euro w skill jak najbardziej mam tylko nie za bardzo wiem jak tam zagrac i jakie sa warunki obrotu. Moze ktos to przyblizyc? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam,nie znalazlem tego nigdzie wiec prosze o pomoc. w przypadku wyplaty na inteligo(pko bp). w miejsce nazwa banku wpisuje "Powszechna Kasa Oszczędności BP" a w miejsce adres banku wpisuje"ul. Puławska 15, 02-515 Warszawa" czy adres swojej placowki,czy tak naprawde nie ma to znaczenia.
seredeczne dzieki za odpowiedz
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie ma znaczenia ja mam swoja placowke i juz z 20 wyplat dostalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
MAm problem nie moge skonfigurowac obstawiania pzrez komoprke w unibet
Wybieram operatora plusgsm otwiera sie nowa strona i klapa nieznajduje servera fuck.
Musze szybko to skonfigorowac ,mam tel SE750i .niestety dzisiaj pracuje a o 19 jest wazny mecz ktory mam w progresji wiec komorka pozostaje moja jedyna deska ratunku zeby go obstawic.
No chyba ze Unibet siespisze i wystawi zaklady na ten mecz przed 13:30
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wypłata z Unibet na MB ile może potrwać?
|
|
|
Link skopiowany do schowka