|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wódka: Luksusowa Piwo: Żubr game over
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piwo: Tyskie, Grolsch wino: nie lubie. koniak: juz nie pijam ze wzgledu ze mam mega kaca po koniaku. wodka: Danzka cytrynowa, Wyborowa.
czasami pijam rowniez Johny Walkera z cola i gin z tonikiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mnie trochę denerwuje jak każdy pisze o tym Strongu, że to za słodkie itp. ...albo w ogóle, że jest to piwo dla kobiet :/ strong ma 7% więc na pewno nie jest słabym piwem, każdy lubi co innego, mi natomiast te wszystkie calsbergi, heinekeny, tatry w ogóle nie smakują, a wszyscy się tym zachwycają bo to calsberg... probably the best beer in the world :/ tsss.... wolę rodzime produkty, nawet jeżeli właścicielem jest jakaś wielka zagraniczna korporacja
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Piwo: Perła chmielowa(świetne, nie zmacdonaldyzowane piwo). Miłośnikom Dog in the Fog oraz amator picia Shandy czy piwa z sokem nie poelcam, To nie dla nich. Dawniej lubiłem Okocim zielony. Od czasu do czasu dobry porter.
Wódka: tylko polska. Najlepiej Pan Tadeusz,Zubrówka.
inne: sangria-domowym sposobem robiona, whisky z lodem i colą(do tego dobra książka, długi jesienny wieczór, uwielbiam ten stan)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a mnie trochę denerwuje jak każdy pisze o tym Strongu, że to za słodkie itp. ...albo w ogóle, że jest to piwo dla kobiet :/ strong ma 7% więc na pewno nie jest słabym piwem, każdy lubi co innego, mi natomiast te wszystkie calsbergi, heinekeny, tatry w ogóle nie smakują, a wszyscy się tym zachwycają bo to calsberg... probably the best beer in the world :/ tsss.... wolę rodzime produkty, nawet jeżeli właścicielem jest jakaś wielka zagraniczna korporacja a myślisz że te carlsbergi, heinekeny to gdzie są warzone ? to tak samo rodzime produkty jak lech, żywiec czy tyskie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piłem wczoraj Fryderyka Szopena jedną z droższych wódek kupiłem specjalnie na prezent dla kolegi i wiedziałem ze on jej tak nie zostawi  prawie 50 zl za 0,5 litra ale smakoszem może ja nie jestem  ale żadna tam rewelacja normalna czyta wódka tak schłodzona to i z czerwona kartką smakuje. Niezła zapojka szłeps jakis tam miks owoców pojawił sie u mnie we wiosce calekim niezła. Co do piwa strong za słodka i jak to można słodzić coć co ma być gorzkie ktos to niedawno chyb atu napisał. BEZ SENSU PS Nie wierzyć leonowi i keehollowi to alkoholicy  leon to ten zielony moderator czy cos hrhrhrhr No pewnie że nie jesteś Dla Ciebie wszystko smakuje jak starogardzka ;] Ja ostatnio Carlsbergi spijam, nie trzeba sie bawić z butelkami tylko do śmieci i smaczne piwo ;] a z rodzimych jak to powiedział Gnacik to Tyskie i tatra  Warka fe ;] ale Gnacik nie martw się spiłem Twoją Warke, którą zostawiłeś w sopocie, wydawała sie bardzo samotna 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja lubie białe Baccardi, czerwonego Jasia z colą.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wodka : Absolwent Piwo: TatraMOcna Wina: jak najtansze 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Gordons z kwaskiem cytrynowym i spritem
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Piwo :Carlsberg i Zubr:) Wódka :Jeśli czysta to Sobieski, pozatym !! KRUPNIK !! (polecam wszystkim:) )
|
|
|
|
|
Villain
|
|
Villain
No pewnie że nie jesteś Dla Ciebie wszystko smakuje jak starogardzka ;] Ja ostatnio Carlsbergi spijam, nie trzeba sie bawić z butelkami tylko do śmieci i smaczne piwo ;] a z rodzimych jak to powiedział Gnacik to Tyskie i tatra  Warka fe ;] ale Gnacik nie martw się spiłem Twoją Warke, którą zostawiłeś w sopocie, wydawała sie bardzo samotna  Leon - odczep się od mojej Starogardzkiej  robiona 200 metrów od mojego rodzinnego domu notabene jedno z większych ohydztw jakie probowałem  ale co ciekawe dostepna w całej Polsce, chyba ze względu na cenę 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Piwko - Królewskie , Strong , Carlsberg Winko - nie pijam  Wódeczka - Finlandia , Żubroweczka  ostatnio polubilem jecka Danielsa ze spritem albo cola
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piwko - heineken w puszcze angielski ;] (nie wiem dlaczego, ale jak od 3 miesiecy niue mialem po nich kaca tak jak raz wypilem 4 polskie lechy/zywce i dwa akies inne to nie mialem sily sie ruszac nastpnego dnia;]) winko - hyhyhyh sandomierskie ;]]]]]]]] vodeczka - zolodkowa z mieta i palacowa jest ok, ogolnie rzadko ostatnio pijam wode drinki ;] mojito, ostatnio sprobowalem i stwierdzilem, ze musze zrobic maly barek w domu  btw. bawi sie ktos w drinkowanie moze ? chetnie bym o tym z kims pogadal pozdr
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
piwo: heineken, ale i tak ogólnie nie przepadam za piwem  wódka: żubrówka, bądź absolwent reszty trunków nie pijam 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
pozatym !! KRUPNIK !! (polecam wszystkim:) ) ja rowniez ! myslalem ze to jakies tanie gowno a ze pilem zoladkowa w ten sam dzien i kolor ten sam to mowie biore... i od tamtego dnia Krupnik nr wsrod kolorowych wodek  najlepiej popijac sokiem bananowym :]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
z wódek polecam : Balsam pomorski wchodzi jak woda..a wali w łeb ze hohooo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
TYLKO dobry BOWAR  ,ZYWIEC,HEINEKEN,CALSBERG,TYSKIE,BEKS,LICHER Wodka sporadycznie i tylko gatunkowa Absolwent,Bols ,Finladia ( dobre sa te aromatyczne)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a co powiecie na Komandos Strong........ ehh niezapomniane studenckie wrażenia z Kielc 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
TYLKO dobry BOWAR  ,ZYWIEC,HEINEKEN,CALSBERG,TYSKIE,BEKS,LICHER Wodka sporadycznie i tylko gatunkowa Absolwent,Bols ,Finladia ( dobre sa te aromatyczne) Raiders, chyba miałeś Absoluta na myśli  Bo absolwent.. to hm.. bardzo niska półka... Mam za sobą 5latek w hurtowni alkoholi, jesli chodzi o trunki w których gustuje to : Wódki - Finlandia, Absolut, Wyborowa. Piwo - Lech, Beck's, Franziskanner - pszeniczne Wino - Sutter Home - najlepiej White Zinfandel To było tak w skrócie... Bo w życiu to różnie bywa i różne trunki się pije 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|