|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Nudny nie będzie na pewno ale raczej chwały Ci nie przyniesie i może skończyć się szybciej niż myślisz
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
To nie dla mnie temat, to dla lupusa 
|
|
|
|
|
|
|
-error]To nie dla mnie temat, to dla lupusa  dobra Ja wymiękłem........ 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]To nie dla mnie temat, to dla lupusa  Glory, Glory lupus
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lupus spoko ziom jest, położyl mnei na łape - widocznie bije gruche częściej niż ja  Tylko żeby jeszcze wódke chciał pić  Lupus nie pił wódki ? Nie pamiętam ...
Last edited by Biszop; 21/08/2007 21:32.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja osobiście uważam, że nie wolno śmiać się z drugiej osoby. Pamiętajcie "kij ma dwa końce" i martwi mnie to strasznie co się tutaj dzieje. lupus trzymaj się  wykonujesz dobrą robotę. .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Szczypior  gdyby nie ta fotka , już bym zpaomniał o tym temacie  Co tu dużo gadać, come back w mocnym stylu  Fota mistrzowska
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Świetna fotka....te frytki...gdyby nie ten Pan to bym zjadł te ziemniaczane przeróbki.
PS. Kto to? O ile można wiedzieć? PS. nr 2 Ignorator, nie napędzaj złych emocji...
Kto nie ch.j (i nie gej, a może i też) kocha ludzi z forum mecz.pl
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Nie wiem kto jest na tym zdjęciu, ale chyba bluzę odwrotną stroną założył, bo jakoś dziwnie rozpruta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z pod czapeczki wystają chyba takie leciutkie pejsy może to Ram albo Erlich
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ale płaczecie, jak by lupusowi przeszkadzało to dawno by juz tematu nie było...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale cholera jedzonko zajebiste, a ja dzis na kolacje zjadlem 2 bulki, az musze ponarzekac  W koncu odpowiedni do tego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja osobiście uważam, że nie wolno śmiać się z drugiej osoby. Pamiętajcie "kij ma dwa końce" i martwi mnie to strasznie co się tutaj dzieje. lupus trzymaj się  wykonujesz dobrą robotę. Ignorator moim zdaniem przesadzasz, dla mnie można się śmiać z każdego, z papieża, z prezydenta, z niepełnosprawnych czy pełnosprawnych, każdy żart jest dobry jeżeli jest inteligentny i śmieszny, a nie upokarzający drugą osobę. Weźmy taką "małą brytanię", "monthiego" etc. etc. p.s. oczywiście każdy może mieć swoją opinię  więc nie neguję Twojej, aczkolwiek gdyby wiekszość uważała tak jak ty to nie było by z 80% żartów ( blondynki, żydzi itp. ) p.s. II "kij ma dwa końce" a najważniejsze jest w tym to, żeby umieć śmiać się również z siebie, gdyż nikt nie jest doskonały  pozdr,
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lupus ile lat już sie odchudzasz? To jedne z ostatnich słów wypowiedzianych dziś/wczoraj...: To bardzo bolesne słowa, wstydź się HBR - odchudzanie nie jest proste 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Coz za kontrowersje, z jednej strony ciasna obrona, z drugiej zmasowany atak usmiechow  Lupus jak jest kazdy widzi, za innych sie nie bede wypowiadal ale w moim odczuciu malo tu barwniejszych postaci, bywa przesmieszny, zly, zlosliwy, upierdliwy ale z drugiej strony nie odmowil nikomu pomocy jaak trzeba bylo, osoby ktore go poznaly maja o nim jak najlepsze zdanie, forum to literki, a literki nie oddaja tego jacy jestesmy;-) Sam mam czesto ubaw z tekstow by lupus ale smiem twierdzic, mimo ze go nie poznalem osobiscie, ze to rowny gosc  Jak poprzednik zauwazyl dobry zart w cenie, a jak ktos przegnie pale w tym temacie to pozna sile zielonych oprawcow  -Siedzi lupus nad rzeka z wedka w reku, siedzi tak juz godzine wtem splawik drgnal, nie namyslajac sie wiele szarpnal wedziskiem i na haczyku dostrzegl zlota rybke. - Pusc mnie, a spelnie twe zyczenie! - mowi rybka - hmmm, chcialbym moc banowac bez ograniczen - po krotkiej chwili wypala lupek. - Oczywiscie! gotowe! Na drugi dzien Biszop z Terrorem nie mogli sie zalogowac na mecz.pl, na ich nieszczescie ban byl na caly zakres IP Poznania i Elblaga 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
 Dobrze, że wyjechałem z Elbląga...bo bym miał ambaras  CAŁE MECZ KROPKA PE EL KOCHA LUPUSA!! Bana inaczej myślącym alleluja! I do przodu k****************** 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Co by o Lupusie nie mówić to w końcu kibic Barçy i za to szacuneczek  Som la gent blaugrana, tan se val d'on venim, si del sud o del nord, ara estem d'acord, estem d'acord Na na na na na ...
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Z cyklu przezyjmy to jeszcze raz wkurza mnie to, ze jajko ktore gotowalem na twardo mi peklo klasyk 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
 uf uf ,,, Całe szczęście, że lupus nie łowi ryb 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lupus , jakie to leki bierzesz , że obawiasz się , że Ci cycki wyrosną na plecach?  poważna sprawa chyba jak już damskie majtki i cyckonosz kupił hrhrhr 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|