Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 13 1 2 10 11 12 13
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ale macie problem. Bierzecie dowód i idziecie do notariusza, wszystko trwa chwilę czasu, dwie pieczątki i po bólu.
Cena usługi nie przekroczy 15 złotych, w zależności od rodzaju dowodu ( stary czy nowy ).
Tak to jest, jeżeli się zakłada konta na inne osoby... Teraz to płaczcie, bo problem to żaden dla uczciwych osób, które korzystają w sposób uczciwy z Moneybookers.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
haha dojebales teraz moonligt, zablokowlai mi konto bo korzystalem zpromocij od titan poker a gdy oni mi wyslali kase na Mb to niemoglem juz nic znia zorbic bo dostalem bana i niepisz juz o osobie co ty orbisz z Mb bo to nikogo nieobchodzi

veteran
veteran
Originally Posted by spirolek
haha dojebales teraz moonligt, zablokowlai mi konto bo korzystalem zpromocij od titan poker a gdy oni mi wyslali kase na Mb to niemoglem juz nic znia zorbic bo dostalem bana i niepisz juz o osobie co ty orbisz z Mb bo to nikogo nieobchodzi
Jak sie robi przekręty to pozniej blokują konta, spadaj na forum odpowiednie dla Twojej postawy. (fb)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by spirolek
Zakładanie wielu kont jest nielegalnie i już. To już Twój problem. Dziwie się że Moneybookers takich jak Ty nie prowadzi jeszzce prosto do prokuratury.

T
old hand
old hand
T Offline
mam pytanie pierwszy raz robilem tranzakcje poprzez MB i chcialbym sie zapytac ile czasu idzie wplata z MB do Betathome??

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by tomekppp
mam pytanie pierwszy raz robilem tranzakcje poprzez MB i chcialbym sie zapytac ile czasu idzie wplata z MB do Betathome??

4,678 sekundy

B
veteran
veteran
B Offline
witam ma problem załozyłem konto w mb dostałem kase od innego uzytkownika z jego konta mb chciałem ta kase wypłacic i tu pojawia sie problem... mam informacje ze wszelkie mozliwosci wypłaty sa zablokowane..aby odblkowac musze wpłacic kase ze swojego konta bankowego, zrobiłem to wiec przelewem24.pl z bzwbk kasa pojawiła sie na koncie.. i mineło 30 minut a ta mozliwosc wypłat jest w dalszym ciagu zablokowana a kasa jest mi potrzebna teraz ... prosze pomozcie ile bede czekał i co sie da zrobic bo wysłałem mejla do supportu moge im wysłac scan przyjetego przelewu. co zrobic zeby odblokowali ;/

moze ktos kurwa do cholery odpisac skoro tylu tu ekspertów od mb ??

nie mam kilku kont mam jedna na siebie wysłałem juz 2 wiadomosci i nic nie odpisali a minał juz dzien kasa mi jest potrzebana tymczasem mam zamrozona w pizdu co zrobic i ile trzeba czekac i jak temu zaradzaic i w czym kurwa problem!!

prosze o pomoc!!

veteran
veteran
Originally Posted by Bosman_
witam ma problem załozyłem konto w mb dostałem kase od innego uzytkownika z jego konta mb chciałem ta kase wypłacic i tu pojawia sie problem... mam informacje ze wszelkie mozliwosci wypłaty sa zablokowane..aby odblkowac musze wpłacic kase ze swojego konta bankowego, zrobiłem to wiec przelewem24.pl z bzwbk kasa pojawiła sie na koncie.. i mineło 30 minut a ta mozliwosc wypłat jest w dalszym ciagu zablokowana a kasa jest mi potrzebna teraz ... prosze pomozcie ile bede czekał i co sie da zrobic bo wysłałem mejla do supportu moge im wysłac scan przyjetego przelewu. co zrobic zeby odblokowali ;/

moze ktos kurwa do cholery odpisac skoro tylu tu ekspertów od mb ??

nie mam kilku kont mam jedna na siebie wysłałem juz 2 wiadomosci i nic nie odpisali a minał juz dzien kasa mi jest potrzebana tymczasem mam zamrozona w pizdu co zrobic i ile trzeba czekac i jak temu zaradzaic i w czym kurwa problem!!

prosze o pomoc!!

Prześlesz im skany to moze odblokują po jakimś nieokreślonym czasie.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Bosman :
1. Dodałeś przed przelewem do profilu , do listy kont bankowych - swoje konto ?
2. Czy wszystkie dane właściciela konta i MB się zgadzały ( imię i nazwisko, adres )?

B
veteran
veteran
B Offline
1. nie
2. tak

B
veteran
veteran
B Offline
suma sumaru jakie jest??

Pooh-Bah
Pooh-Bah
No to suma sumaru masz na koncie smile obie odpowiedzi powinieneś mieć TAK, wówczas automat by od razu odblokował konto i zwiększył limit. Pzdr

B
veteran
veteran
B Offline
ok teraz juz dodałem ( ale dzien po wpłacie) wyspałem na mejla [email protected] scany dowodu i scan wpłty przelewem i scan wyciagu z konta mb i przedstawiłem problem. ile moge czekac na odblokowanie??

B
veteran
veteran
B Offline
to moze teraz wpłace jeszcze jakas drobna sume raz jeszcze i powinno byc ok ??

B
veteran
veteran
B Offline
no i hu-ja za przeproszenie zarejestrowałem konto wplaciłem razem jeszcze i dupa ku-rwa nie moge wypłacic. teraz dałem jakies weryfikacje konta osobistego to ptorwa znow 24 godziny i hu-j za przeproszeniem ...co to za firma nawet mejla nie maja na wiadomosci nie odpisuja ku-rwa co mam robic frown

B
addict
addict
B Offline
no i hu-ja za przeproszenie zarejestrowałem konto wplaciłem razem jeszcze i dupa ku-rwa nie moge wypłacic. teraz dałem jakies weryfikacje konta osobistego to ptorwa znow 24 godziny i hu-j za przeproszeniem ...co to za firma nawet mejla nie maja na wiadomosci nie odpisuja ku-rwa co mam robic frown

w oczekiwaniu popracować nad Qlturą.

Centrum Telefoniczne:
Poniedziałek - Piątek 9:00 - 18:00 GMT Międzynarodowy: +44 870 383 0232
Wielka Brytania: 0905 848 0011 (koszt 25p/min.)

B
veteran
veteran
B Offline
ile to jest 25p ??

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
ile to jest 25p ??

cos kolo 1,45 PLNa

B
veteran
veteran
B Offline
to zajebiscie wyniesie mnie to wiecej niz tam mam na koncie tymbardziej ze trza nawijac po angielsku ;/ z netelerem gadałem 20 minet

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mi o dziwno również zablokowali konto shocked

proszą o mnie o odpis dowodu osobistego z pieczątką notariusza, z tym nie ma problemu, w końcu konto jest NA MNIE... ale teraz pytanie w jaki sposób najlepiej to dosłać? może być faxem? ktoś już miał taki problem i go rozwiązał? pilna sprawa, bo muszę zrobić jak najszybciej przelew...

pozdrawiam piwo

Strona 12 z 13 1 2 10 11 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, latajaca_holenderka, rafal08, burbon, JelineK, poozon, betowiec, aker, Sensei, alfa, Akhu), 1,137 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,153
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025