Wszyscy kimają, a ja na YouTube Kawalerię powietrzną katuję
serial legenda. Jak WFista kazął nam biegać do okoła stadionu, to sobie śpiewaliśmy piosenki poznane dzięki "Kawalerii powietrznej" (oczywiście odpowiednio przerobione, żeby wnerwić nauczuciela WFu)
Jeżeli ktoś ma gdzieś torrenty z Kawalerią powietrzną, to proszę o pliki *.torrent. Widziałem na torrenty.org, ale tam trzeba wysłać SMS żeby się zarejestrować :/
My name is Linda i saw your profile and admire it, i think we can make it together, therefore i would like you to contact me back through my email address thus:[@yahoo.com] i will tell you more about myself and i will also send you my photo as soon as you contact me back. Hopping to hear from you soonest, Understand that love is one. I do believe in love and trust. Hope to hear from you soonest. Linda. @yahoo.com
Wymarzony partner rozważny, starszy, powaznie myslący, nie figo-fago, pracowity, taki który potrafi zachowac sie w każdym towarzystwie, dla którego nawieksza wartością jest dom, rodzina , mający swoje zdanie i zasady, wierny, kochający Ten facet to nie ideał.
totalnie rozjechany jestem tekstem , dlatego najlepszą opcją jest pójść spać a nie przeglądać te fotki , dobranoc