|
|
journeyman
|
|
journeyman
Wypuścili teraz następną edycję promo "Reaktywacji" Bonus to 40% od wpłaconego depozytu, który nalżey wpłacić do 21.09.2007 godz. 00.00. W promocji mogą wziąć udział osoby, które do dnia 22.08.2007: - dokonali przynajmniej 2 zakładów, - ich bilans konta jest ujemny (tzn. suma wszystkich wpłat do sum wypłat i stanu konta wykazuje stratę), - nie biorą obecnie udziału w innej promocji - ORAZ dla kont, na których nie dokonano do dnia 22.08.2007 żadnej wpłaty. Informacja o tym, że konto objęte jest promocją dostępna jest w zakładce "finanse" oraz "ustawienia" po zalogowaniu na konto. Bonus musi zostać „obrócony” czterokrotnie, a kwota początkowego depozytu dwukrotnie w zakładach oferowanych na www.betgun.com [ betgun.com] wymagany „obrót” klient może dokonać na dowolnej liczbie zakładów (min. dwa zdarzenia na kuponie), przy dowolnych stawkach, z minimum jednym zdarzeniem na kuponie z kursem 1,4 Wypłata możliwa jest po 10 dniach wykonania wymaganego obrotu. (Nie wiem po co te 10 dni.. ale nie jest to jeszcze nie do przyjęcia jak dla mnie)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
(Nie wiem po co te 10 dni.. ale nie jest to jeszcze nie do przyjęcia jak dla mnie) jedyny w swoim rodzaju totalny bezsens dlatego tam nie wplacam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
(Nie wiem po co te 10 dni.. ale nie jest to jeszcze nie do przyjęcia jak dla mnie) jedyny w swoim rodzaju totalny bezsens dlatego tam nie wplacam te 10 dni jest po to, zebys po wykonaniu obrotu dalej gral..a nie wyplacal i oczywiscie najlepiej, zebys te pieniadze przegral  tak sobie czytam czasem te warunki obrotu tych bonusow w roznych bukach i z roku na rok coraz fajniejszy rzeczy wymyslaja 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
(Nie wiem po co te 10 dni.. ale nie jest to jeszcze nie do przyjęcia jak dla mnie) jedyny w swoim rodzaju totalny bezsens dlatego tam nie wplacam te 10 dni jest po to, zebys po wykonaniu obrotu dalej gral..a nie wyplacal i oczywiscie najlepiej, zebys te pieniadze przegral  tak sobie czytam czasem te warunki obrotu tych bonusow w roznych bukach i z roku na rok coraz fajniejszy rzeczy wymyslaja  Ja brałem udział w tej promocji Summer Time- wpłaciłem 700zł bonusu... nie dostałem. Ale po interwencji na live chacie bonusik przyznali. Parę dni temu skończyłem robić wreszcie obrót( z całkiem niezłym skutkiem + 1500zł) i teraz czekam aż upłynie ten ich dziwny termin. Dla mnie nie to było jednak największą wadą. Gorsze jest to, że dopóki nie dokona się obrotu nie można grać np. singli czy kuponów AKO bez zdarzenia z 1.4. Mimo wszystko uważam, że promocje mają dobre- duże kwoty bonusu. Jeśli nie będą robić mi problemów przy wypłacie to część kasy zostawię w tym buku i będę go polecał innym.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
40% bonus to dobre ? I pozniej czekac 10 dni ? Bezsens BWIN niby nielubiany co chwile daje bonus a i wyplata na MB byla bardzo szybka
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
teraz nie, ale z 5 minut temu chodziła
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpłaciłem sobie dzisiaj 200zł i po otrzymaniu bonusu miałem 280zł. Zmontowałem kuponik (6 zdarzeń) i zagrałem za całość 280zł. Pojawiła mi się informacja, że limit na ten kupon to 250zł, więc zaznaczyłem opcję zagrania powyżej limitu (to tylko 30zł). Po niedawnym powrocie do domu wchodzę na stronę i co widzę!! Oniemiałem. Kupon został puszczony jedynie za 100zł. Jakim prawem gdy nawet nie zgodzili się na zagranie powyżej limitu o 30zł to zatwierdzili mi kupon tylko na 100zł a nie na 250 zł - ile wynosił limit?
Zagadałem na live chacie ale koles mi powiedział, że on nie jest od tego i kazał napisać maila. Czekam teraz na odpowiedź.
Miałem ktoś z Was podobne problemy?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bonus wyrobiłem kilka dni temu, a wypłacić moge dopiero 4 września...  Buk spoko, kursy dobre, ale pozatym cieniutko... 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
W którym polskim banku mają konto?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W którym polskim banku mają konto? BPH
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wpłaciłem sobie dzisiaj 200zł i po otrzymaniu bonusu miałem 280zł. Zmontowałem kuponik (6 zdarzeń) i zagrałem za całość 280zł. Pojawiła mi się informacja, że limit na ten kupon to 250zł, więc zaznaczyłem opcję zagrania powyżej limitu (to tylko 30zł). Po niedawnym powrocie do domu wchodzę na stronę i co widzę!! Oniemiałem. Kupon został puszczony jedynie za 100zł. Jakim prawem gdy nawet nie zgodzili się na zagranie powyżej limitu o 30zł to zatwierdzili mi kupon tylko na 100zł a nie na 250 zł - ile wynosił limit?
Zagadałem na live chacie ale koles mi powiedział, że on nie jest od tego i kazał napisać maila. Czekam teraz na odpowiedź.
Miałem ktoś z Was podobne problemy? Jeśli dajesz kupon do autoryzacji, musisz liczyć sie z tym że mogą go zautoryzować nawet do 20zł... Lepiej dać za tyle ile sie zgadzają bz problemów, a potem puścić identyczny kupon za pozostałe fundusze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Miałem ktoś z Was podobne problemy? Jeśli dajesz kupon do autoryzacji, musisz liczyć sie z tym że mogą go zautoryzować nawet do 20zł... Lepiej dać za tyle ile sie zgadzają bz problemów, a potem puścić identyczny kupon za pozostałe fundusze Nie mają prawa tego zrobić. W regulaminie nie ma mowy o tym, że mogą sami zmieniać moją stawkę na kupon. Mogłem puścić zqa 250zł i za tylko powinien być on puszczony, odrzucone powinno być tylko te 30zł zł poza limit. Co by to było jakby sami mogli zmieniać stawki:) Puszczasz za 100zł a oni Ci 1zł nabijają.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tez macie takie problemy z tworzeniem kuponu i zalogowaniem na najnowszej mozilli?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czy ten bukmacher obsluguje wplaty z Netellera bo nie widze nigdzie na stornie znaczka. WIec chyba nie ale nie rejestrowalem sie tam wiec moze taka opcja jest po rejestracji?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie dajcie sobie spokoj z tym bukiem,malo innych na necie? szkoda nerwow z nimi(limity,zamykanie kont itd).Szczerze odradzam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie dajcie sobie spokoj z tym bukiem,malo innych na necie? szkoda nerwow z nimi(limity,zamykanie kont itd).Szczerze odradzam sorry ale jeszcze sie nie spotkałem z nikim komu by zamknęli konto ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy ten bukmacher obsluguje wplaty z Netellera bo nie widze nigdzie na stornie znaczka. WIec chyba nie ale nie rejestrowalem sie tam wiec moze taka opcja jest po rejestracji? nie ma możliwości wpłąty poprzez Neteller
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ech no szkoda moze wprowadza trza im napisac  dzieki STS
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
MI zamkneli juz kupe czasu temu,mialem neo dzielone na pare komputerow wiec 1 ip,skorzystalem z bonusa od wplaty,obrocilem w pare dni z 300zl zrobilo sie 1000 zlecilem wyplate i dostalem meila ze moje konto zostaje zamkniete bo z tego ip logowaly sie 3 osoby ( zostaly podane adresy meilowe tych 3 osob-jedno bylo moje,jedno co pozniej odkrylem sasiada ktory tylko zalozyl u nich konto nic niegrajac i nigdy niewplacajac tam pieniedzy i jeden adres meilowy ktory napewno nienalezal do nikogo z mojej sieci).Na moje kolejne meile zero odpowiedzi,wiec chciac niechcac dalem spokoj.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|