|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jezeli chodzi o to czy kasa bedzie czy nie to nie masz co sie martwic.w 100% pewny buk
|
|
|
|
|
$
|
|
$
gra ktos u nich ? nie wiem czemu nie chce mi przelac kasiorki z buka do kasyna albo pokera :/ wpisuje wszystko dobrze na pewno, potem przy akceptacji otwiera sie nowe okno na 5 sekund i pisze prosze czekac Twoja aplikacja jest przyjmowana i wtedy wraca do cashier i nic nie przelane... pisalem do nich i napisali ze nie powienien miec zadnych problemow a dzwonic co chwile zeby sobie przelac na to czy na to to bez sensu...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gra ktos u nich ? nie wiem czemu nie chce mi przelac kasiorki z buka do kasyna albo pokera :/ wpisuje wszystko dobrze na pewno, potem przy akceptacji otwiera sie nowe okno na 5 sekund i pisze prosze czekac Twoja aplikacja jest przyjmowana i wtedy wraca do cashier i nic nie przelane... pisalem do nich i napisali ze nie powienien miec zadnych problemow a dzwonic co chwile zeby sobie przelac na to czy na to to bez sensu... tez tak mialem, po zrobieniu minimalnego depozytu (5 funtow) problem minal, zreszta przed wyplata depozyt jest wymagany, bo przy wyplacie, ze statusu requested, mialem zmieniane na blocked dwa razy, i po zapytaniu supportu ocb, odpowiedzieli ze trzeba zrobic chcoiaz minimalna wplate.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chociaz nie chcac Cie wprowadzic w blad moze wystarczy zajerestrowac karte oto pelna odpowiedz od nich:
Dear Customer,
Our accounts department advise that according to the terms and conditions of our cheltenham promotions, you need to register a credit or debit card (Visa Credit/Debit or Visa Electron) on your coral account in order to withdraw your funds.
Therefore your withdrawal request has been blocked and the funds returned to your account balance.
Please note that you can only register on your online account credit/debit cards that belong to you personally.
Once you have concluded the registration of the card please ask for the payout again, this time back to your registered card.
|
|
|
|
|
$
|
|
$
ok dzieki za info  napisze do nich dla pewnosci zaraz czy z wyplata wszystko ok 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
Dear Sir/Madam, Thank you for your message. It will take between 2-10 working days to process your withdrawal request. You can track the progress of your withdrawal via your account options. Once the request has been sent it will show as sent against the transaction. At the moment the payments team are away until tomorrow before they can proceed with the request. If you require any further information please call us direct on 0800 44 00 11. Kind regards Rhys Coral Customer Services 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
wlasnie zlecilem na mbank wyplate 500gbp zobaczymy jak bedzie  dzisiaj wreszcie widze ze status zmienil sie na sent  (bez wplat zadnych) to pewnie w poniedzialek lub we wtorek kasa bedzie ale troche zadlugo to trwa u nich 
|
|
|
|
|
$
|
|
$
i dzisiaj wpadło 2 776,05 pln  rowny tydzien trwala wyplata
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
rozumiem ze to pierwsza wyplata ?  Z tego co pamietam to kolejne ida okolo 3 dni ( oczywiscie mowie o zwrocie na karte :))
|
|
|
|
|
$
|
|
$
pierwsza i na konto bankowe bez zadnej wczesniej wplaty do nich 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
pierwsza i na konto bankowe bez zadnej wczesniej wplaty do nich  kurde, jak ja kiedys zlecalem wyplate to mi nie chcieli przyjac bez wplaty ;/ zrobilem depozyt, przewalilem wszystko ;] ale widze ze ladnie Haz$ rozmnozyles kasiore z freebeta pokerowego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktos logowal sie ostatnio u nich? Nagle akceptuja zaklady rzedu kilkudziesieciu funtow max co mi przyjeli to 50 funtow na Wolfsburg dzis (mieli limit 37 jak postawilem wiecej to przyjeli 50 zrzucili kurs z 1,8 na 1,72) Co sie dzieje do jasnej cisnej? To podobno jest powazny bukmacher z licencja angielska a praktyki rodem z czasow transformacji ustrojowej? Czy ktos moze powiedziec co sie stalo?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
Moglby mi ktos powiedziec co mam wpisac w pole Sort Code ??
Mam takiego cos do wypelnienia przy wyplace na konto bankowe:
"Bank identification details In order to process your bank transfer, please provide us with at least one of the two bank codes requested Sort Code Swift Code "
Swift Code to juz mam ale tego Sorta nie obczajam a bez niego nie chca wyplacic..
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
Moglby mi ktos powiedziec co mam wpisac w pole Sort Code ??
Mam takiego cos do wypelnienia przy wyplace na konto bankowe:
"Bank identification details In order to process your bank transfer, please provide us with at least one of the two bank codes requested Sort Code Swift Code "
Swift Code to juz mam ale tego Sorta nie obczajam a bez niego nie chca wyplacic..
Pozdrawiam bo ta Angielski buk i tam wystepuje sort code u nas nie ma, wiec SORT CODE to bedzie 0 albo: za strona mbanku: gdzie: PL - kod kraju odbiorcy, CC - cyfry kontrolne, 1140 2004 - numer rozliczeniowy/SORT CODE mBanku, 0000 - stałe zera, CCDD - typ rachunku, XXXX XXXX - właściwy 8 znakowy numer rachunku czyli osiem cyferek z numeru rachunku po PL34 .... .... <- i tu bedzie sort code
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurde wczoraj zlecilem ta wyplate a dzisiaj mi ja wlasnie cofneli i kasa wrocila na konto i zadnego maila na temat co sie stalo ?!O co biega ??Ktos wie ??
|
|
|
|
|
member
|
|
member
mam maly problem chce zrobic depozyt do coral przez bank transfer ale gdy chce wykonac przelew wyskakuje mi komunikat ze numer banku jest nieprawidlowy ocb? to jest ten ich numer ze strony IBAN: GB94MIDL40470821742647 Da sie wogole wykonowyc przelewy zagraniczne do Eurobanku UK przez bank transfer ??
|
|
|
|
|
member
|
|
member
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jak długo trwa wypłata na moneybookers ? Czy potrzeba wysyłać scany ? Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja w sprawie free beta ;] wplacam 10 funtow, stawiam 10 funtow single lub combo? i dostaje 20 free bet na single lub kombo?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
witam.Krociutkie pytanie mozecie sie zalogowac do tego bukmachera ja prubuje juz od kilku godzin i no answer .
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|