|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
ok , dzięki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki rockeman i kurson za pociagniecie sezonu do konca moze chcielibyscie kontynuowac ?  umiescilem tabelke na koniec XXX sezonu swojego autorstwa, bo nie pociagnie kolejnego sezonu przy pomocy programu bez tabelki z ostatniej kolejki poprzedniego. Sprawdzcie sobie czy wszyscy sa we wlasciwych ligach. Punktacji nie sprawdzajcie, nie jest to juz istotne w tym momencie
Last edited by twist; 28/08/2007 02:27.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
moze chcielibyscie kontynuowac ?  mieliśmy zamiar Cię wygryźć, ale ... zrezygnowaliśmy ... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam,chcialbym się dowiedzieć dlaczego Turas dostał walkowera za 1 kolejkę plk jesli podał typy...Prosze o odp...Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie. Dlaczego x-men wygral ze mna mecz skoro nie widze nigdzie jego typow? Prosze o odpowiedz. Chodzi o 4 lige. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam,chcialbym się dowiedzieć dlaczego Turas dostał walkowera za 1 kolejkę plk jesli podał typy...Turas wystepuje w 4 lidze....Być moze chodzi o format,ale mam nadzieję że Turas złozy odwołanie i skończy się na pouczeniu...Rozumiem że regulamin jest jaki jest ale razporaz delikatnie można go nagiąć....Pozatym przystąpił do typowania ,znam go ,cieszył się że może uczestniczyc w tym konkursie...Prosze administratora o zrozumiałośc i pozytywne rozpatrzenie tego walkowera..Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie. Dlaczego x-men wygral ze mna mecz skoro nie widze nigdzie jego typow? Prosze o odpowiedz. Chodzi o 4 lige x-men ich nie podal, stad gwiazdka przy jego wyniku. Grales z średnią. Więcej na ten temat możesz poczytać w regulaminie. Witam,chcialbym się dowiedzieć dlaczego Turas dostał walkowera za 1 kolejkę plk jesli podał typy...Turas wystepuje w 4 lidze....Być moze chodzi o format,ale mam nadzieję że Turas złozy odwołanie i skończy się na pouczeniu...Rozumiem że regulamin jest jaki jest ale razporaz delikatnie można go nagiąć....Pozatym przystąpił do typowania ,znam go ,cieszył się że może uczestniczyc w tym konkursie...Prosze administratora o zrozumiałośc i pozytywne rozpatrzenie tego walkowera..Pozdrawiam jak ktos sie rejestruje w konkursie tylko po to, zeby wysylac w zlym formacie, jest chory i wymaga hospitalizacji. posiadanie neostrady w niczym czegos takiego nie usprawiedliwia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam,chcialbym się dowiedzieć dlaczego Turas dostał walkowera za 1 kolejkę plk jesli podał typy...Turas wystepuje w 4 lidze....Być moze chodzi o format,ale mam nadzieję że Turas złozy odwołanie i skończy się na pouczeniu...Rozumiem że regulamin jest jaki jest ale razporaz delikatnie można go nagiąć....Pozatym przystąpił do typowania ,znam go ,cieszył się że może uczestniczyc w tym konkursie...Prosze administratora o zrozumiałośc i pozytywne rozpatrzenie tego walkowera..Pozdrawiam Tak z ciekawości sprawdziłem sobie typki z IV ligi bo sam w niej gram i faktycznie typy Turas-a powinny być zaliczone a nie są. A te typy w sposób istotny wpłyną na wynik średniej - Turas zdobył w 1 kolejce 12pkt. Zmusiłem się i ręcznie zliczyłem wszystkie typy i punkty i wyszło mi, że nie wliczając wyniku Turasa średnia wyszła 14 (379 / 27 typów = 14,037) ale juz wliczając typy Turasa średnia wyniesie 13 (391 / 28 typów = 13,96). Nie wiem czemu jego typy nie zostały podliczone (zły format raczej nie wchodzi w gre bo jeszcze przynajmniej 3 graczy podało zły format a ich typy zostały podliczone prawidłowo). Sam jestem zainteresowany tą kwestia bo grałem ze średnia i niestety przegrałem 13-14 a jak wychodzi to w tym przypadku powinno byc 13-13. Prosze więc organizatora konkursu Twist-a o sprawdzenie jeszcze raz wyników IV ligi i ewentualne korekty. pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niechcacy to mozna wyslac w ten sposob Hansa Rostock # Borussia Dortmund - 1 : 2 i na cos takiego przymykam oko ale jak bardzo trzeba byc rozstrzepanym zeby wyslac tak
Wisla Krakau#Lech Poznan#- 2-0 Sam z ciekawosci sie dowiem, jakie zwierze trzeba hodowac w domu, zeby # znalazlo sie w tym miejscu Jak sie Turas z tego wytlumaczy to mu policze punkty i wysle zgrzewke tatry
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Witam Twist,gadałem z Turasem gdyz pracujemy w jedenej firmie....Jak widzisz po dacie rejestracjii jest młodym na forum...Pracuje od 14-2 więc postanowiłem wziąc na barki ten problem i wyjaśnić do konca....Ja tez popełnilem błąd ostatniej edycji gdyż zamiast podać typki na 3 lidze podałem 2..dzięki rockemanowi jestem w 2 lidze gdyz groził mi 3 walkower...Cieszy mnie to że na tym forum są ludzie bezinteresowni,ja tez staram sie taki być..Piłka nożna jest to Turas kocha i każdy z nas tutaj..Po rozmowie znim dzisiaj dowiedziałem się jak to zrobił....Zamiast skopiować format skopiowałtakie coś.... Hansa Rostock#Borussia Dortmund#2.90 3.25 2.25 1.53 1.33#01.09.07/15.30#Bundesliga, Germany ..wyjaśniłem jaka pomyłkę zrobił,jestem przekonany że nie powtorzy tego błędu...Sam się śmieje ile trudu musiał włożyc aby wykasować wszystkie niepotrzebne pierdołyJestem za tym i mysle że ktoś się jeszcze wstawi za mnie aby Turasowi uznać jego typy..Sądzę że zgrzewka tatry jest zbędna ,Turas postawi przy najblizszym wzlocie ...Gdyby była to 1 czy 2 liga lub końcówka rozgrywek ok ...Turas nie zawsze ma dostęp do internetu,ale w razie czego ja będe udostępniał...Pozdrawiam wszystkich zakręconych:) i Ciebie Twist.Ps. Mam nadzieję że prośba zostanie pozytywnie rozpatrzona,a Turas przy najblizszej możliwosci skontaktuje się z Tobą..Pozdro
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Jestem za tym, zeby uznac jego typy. Nie badzmy drobiazgowi. Jednak wszystko zalezy od moda:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok, tym razem policze, ale jak w nastepnych kolejkach choc tylko jeden wytnie taki numer, to zdyskwalifikuje cala 4 lige i pare osob z pierwszej ligi losowo wybranych, zebym nawet mial sie sam bawic w PLK to i tak nie popuszcze 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Nie taki twist straszny ...  Co ja się z wami mam, baranki Boże 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Dlaczego nie jestem uwzględniony w tabeli? Zgłosiłem się do konkursu, typy podałem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dlaczego nie jestem uwzględniony w tabeli? Zgłosiłem się do konkursu, typy podałem. ...zostales losowo zdyskwalifikowany 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Rozumiem, ze zgodnie z regulaminem: (...)3. Mecze do typowania podaje organizator, w kolejce wtorkowo-środowo-czwartkowej najpozniej do poniedziałku do godzin przedpoludniowych, w kolejce weekendowej do piatkowych godzin popołudniowych.(...) kolejka weekend'owa zostaje odwolana?
No chyba, ze dla organizatorow 22 to popoludnie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
twist tez czlowiek pic w weekend musi  , a na powaznie tez jutro rano wyjezdzam i nie bede mial dostepu do netu , jesli kolejka sie odbedzie prosze o totolotek w moim imieniu i wszystkie typy 1 - 0 podac
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Zaginiony w akcji ... 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Mecze do typowania będą z samej niedzieli. Nie możemy odwołać kolejki z braku czasu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Zostałem dopisany, ok dzięki, ale jeszcze taka mała "drobnostka". W pierwszej kolejce też podałem typy i jeśli licząc, że grałem ze średnią wyglądałoby by to następująco timek - srednia 21 : 14, a co za tym idzie tabela po dwóch kolejkach powinna wyglądać tak: 1. timek 6 2 2 0 0 43 30 [13 ] 2. MichuTN 6 2 2 0 0 41 29 [12 ] 3. mrSKA 6 2 2 0 0 41 30 [11 ] 4. Akhu 6 2 2 0 0 38 29 [9 ] Pozdrawiam 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|