|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
witam,gdzie znajde wyniki kwalifikacji ms? bede wdzieczny za link
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No przecież Rettox zadał sobie trud i wpisał wszystkie potrzebne linki na początku tematu - ludzie otrząsniejcie się...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.Dzisiaj pobawimy sie w rzut dyskiem.Oryginalny nie będę i na podstawie statystyk osiąganych przez poszczególnych zawodników w tym roku oraz kwalach do finału konkursu proponuję: Alekna Virgilijus - (Discuss Men) - Kanter Gerd 1.45 - 2.45 (bet24) Virgilijus Alekna - Gerd Kanter 1.35 - 2.80 (expekt) WIN Kanter Gerd.Typ trochę na przekór kwalom , choć Estończyk rzutem w ostatniej próbie zapewnił sobie promocję do finału.Wyniki jakie w 2007 roku zaliczył są według mnie lepsze niż Alekna.Konkurs rozpoczyna się o 12.30.Stawka taka jak wczoraj 3/10.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No przecież Rettox zadał sobie trud i wpisał wszystkie potrzebne linki na początku tematu - ludzie otrząsniejcie się... dzieki misiu nie popatrezylem moja wina ,nie denerwuj sie tak bo pomka wysiadzie---dzis typ dnia skok o tyczce ROGOWSKA-BOSLAK kurs 1,7 --doswiadcenie za polka i wynik tez,
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
FEOFANOVA-STUCZYNSKI KL (skok o tyczce K) 1 1.45 O NIEBO WYDAJE SIE LEPSZA ALEKNA-KANTER KL 1 1.40 K.BADUROVA-ROGOWSKA KL (skok o tyczce K) 1 1.35 rogowska nie wydaje sie byc w formie, badurova nie powinna miec z nia problemow CARTER-PLAWGO KL (400m ppł.M) 1 1.55 mysle ze jedyne na co stac plawgo to moze 4 miejsce, tuz poza podium, carter jeszcze za dobry jest dla polaka E.KEMBOI-R.MATEELONG KL (3000m z przesz.M) 1 1.50 tutaj bardziej na przeczucie ... J.JEPKOSGEI-O.KOTLYAROVA KL (800m K) 1 1.25 bez porownania sa te zawodniczki, jepkosgei spokojnie wygra  NA DZISIAJ TAKIE COS SOBIE UPATRZYLEM, JESLI SA JAKIES PRZECIWSKAZANIA TO PROSZE NAPISAC ..
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Pozwolę sobie napisać takie spostrzeżenie,wczoraj byłem pewny,że wygra Idowu z Tosca to w totomixie,że Dziewiątkowski będzie w trójce w dysku to stsie,oraz jeszcze większy pewniak Zi Yan w tenisie z Byczkową,oraz dałem Golovin jako pierwszą w kuponie,czy to nie jest ironia losu lub jak kto woli sterownie podświadomością ludzi-poprostu pewniaki grać w drugą stronę,wg.takiej polityki to dziś nie powinna wygrać Isinbaeva.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
po dluzszym zastanowieniu sie mysle ze kemboi wygra dzisiaj  kurs 3 jak najbardziej do wziecia,
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Martinez - Usovich 1.65 EXPEKT  bialorusinka w znakomitej formie , ogladalem wszystkie biegi eliminacyjne do finalu , w kazdym swoim biegu pokazala , ze jest bardzo silna i jest glowna faworytka. Wogole nie bylo widac u niej zmeczenia kiedy dobiegala do mety (KOTLYROVA ledwo zyla) , co do Martinez jakos jej nie lubie , slizga sie caly czas , ale w finale juz sie jej nie uda , za silne rywalki , jesli Langerholz lub Usovich narzuca tempo , Martinez padnie. Klyuka - Usovich 2.40 EXPEKT Jak juz pisalem wyzej , Usovich swietna forma , Klyuka jakos mnie nie przekonuje kurs wysoki dlatego warto sprobowac. Mutola - Banhassi 2.00 STS  Mimo wielkiego szcunku do Mutoli dzis nie daje jej wiekszych szans , co prawda Mutola jak narazie radzi sobie clakiem przyzwoicie , ale na final to nie wystarczy , lata robia swoje , koncowka w wykonaniu Mari jest bardzo kiepska , a marokanka potrafi przyspiszyc. Harting - Malachowski 1.50 UNIBET  Nistety polacy jak narazie bardzo odstja od czolowych zawodnikow na mistrzostwach , jedynie Plawgo pokazal sie i mam nadzieje Pyrek dzis zdobedzie jedyny medal dla Polski. Harting rzuca w tym rokubardzo daleko , w eliminajach to potwierdzil. Polak daleki jest od najlepszych swoich osiagow , dlatego dzis przegra zdecydowanie. Cos mi sie wydaje , ze nawet do osemki nie wejdzie. Smith - Tammert 1.45 STS  Smith zapreentowal w eliminacjach dobra forme , najlepszy tegoroczny wynik , Tammert juz dawno nic wielkiego nie pokazal (nie rzucil) nakrecony Smith powinien wygrac bez problemow. Badurova - Rogowska 1.35 TOTO-MIX  Co z forma Rogowskeiej - uleciala, ona juz powinna sie cieszyc , ze dotarla do finalu , kto ogladal to widzial jej meki , komentatorzy na dwojce malo sie nie posikali jak skoczyla wymagane 4.55 Badurova lepsze wyniki bardzo ladne eliminacje i dzis moze byc wysoko. Sanchez - Plawgo 1.65 UNIBET Carter - Plawgo 1.75 UNIBET Clement - Plawgo 1.70 EXPEKT Oczywiscie kazdy chcialby zeby Marek zdobyl medal , najlepiej zloty , ale czy to mozliwe w starciu z takimi gigantami? SANCHEZ , CARTER , CLEMENT to czolowi zawodnicy , a buki powariowaly z takimi kursami. W finale dadza z siebie wszystko , nie warzne co bylo w polfialach i eliminacjach , teraz bedzie najwazniejszy bieg tego roku i kazdy pokaze na co go stac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wreszcie konkrety - zgadzam się z większością typów - mam zastrzeżenia jedynie do typu Usovich-Klyuka. Rosjankę widzę na pudle, jej bieg był najwolnieszy i widać że wytrzymałość na koncówce ma - pzdr.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I jeszcze jedno - Hartnga masz z Małachowskim po 1,62 w expie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Co do Plawgo - nie obawiacie sie wynikow z polfinalu gdzie i Sancheza i Cartera Marek pokonal-stad takie kusry.Ponad to Plawgo mocno w siebie wierzy co oznacza ze jest mocny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Liczę że obaj Amerykanie zejdą ponizej 48sek co dla Marka jest nieosiąglane...a co będzie czas pokaże. Parę z Felixem odpuszczam choć do wielki mistrz...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
działa wam live do osaki?pilne a moze inne źródło
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Na dzisiaj zdecydowanie zgadzam sie z typami przeciwko Markowi. Chociaż jestem Polakiem i będę mu kibicował z całego serca to jednak nie widzę zbyt dużych szans w pojedynku z Amerykanami i Sanchezem. Warto przypomnieć tutaj Ateny (mimo, iż był wtedy po kontuzji) - po udanym półfinale szumnie zapowiadana walka a podium a skończyło się bardzo słabo (czas powyżej 49s). Można mieć tylko nadzieję, że któremuś z faworytów powinie sie noga i uda się zdobyć upragniony medal.
Zastanawia mnie dzisiaj jeszcze jedna konkurencja, a mianowicie skok w dal. Czy Kolchanova jest naprawdę aż taka faworytką? Kursy na zwycięstwo Lebedevej czy Gomes są więcej niż zachęcające. Przyznam, że nie widziałem w kwalifikacji więc prosiłbym o wypowiedź kogoś zaznajomionego z tematem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zastanawia mnie dzisiaj jeszcze jedna konkurencja, a mianowicie skok w dal. Czy Kolchanova jest naprawdę aż taka faworytką? Kursy na zwycięstwo Lebedevej czy Gomes są więcej niż zachęcające. Przyznam, że nie widziałem w kwalifikacji więc prosiłbym o wypowiedź kogoś zaznajomionego z tematem. Zgadzam sie z przedmowca , wydaje mi sie kurs na zwyciestwo lebedevej jest przesadzony . 4.00 na tak utytulowana zawodniczke to przesada i chetnie to gram . Wydaje mi sie ze jej szanse na wygrane sa wieksze niz to bukmacherzy widza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ale to nie tróskok pamiętajcie o tym... PS. Tak jak myśleliśmy Polak w dysku słabo... 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
inna ciekawa propozycja jak dla mnie to pojedynek iakovakis - carter na 400 mppl mezczyzn. GB oferuje 1,55 na cartera , co sie wydaje dobrym kursem , w tym sezonie carter ma najlepszy wynik na swiecie 47.72 a iakovakis 48.35 co juz pokazuje ze carter jest zdecydowanym faworytem . Oprocz tego carter mial pare innych lepszych wynikow od greka : 48.22 ; 48.25 ; 48.30 . W polfinale tez szybszy carter 48.30 , grek 48.44 Jak dla mnie nic tylko grac  sam chce to postawic za spora sumke , chwilke jeszcze pomysle za ile 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie ale to nie tróskok pamiętajcie o tym... PS. Tak jak myśleliśmy Polak w dysku słabo...  Gdyby to był trójskok to bym się nawet nie zastanawiał  tak dla informacji 1 816 Lyudmila Kolchanova RUS 7.21 7.21 7 823 Tatyana Lebedeva RUS 7.15 7.33 8 761 Naide Gomes POR 7.01 7.01 Fakt, że rekord Lebedevej był w 2004 roku. Tegoroczny rezultat miesiąc temu. Kolchanova 7.21 skoczyła w maju u siebie w Sochi Jeszcze taka mała ciekawostka/informacja: Lebedeva w Atenach 2004: triple jump - bronze long jump - gold Kolchanova w Goteborgu 2006 long jump - gold
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na lekkiej znam sie srednio i nie bardzo wiem ktore buki maja lepszych analitykow,stad moje pytanie.Unibet ma kursy na zwyciestwo Iakovákis 10.00 a McFarlane 15.00 a expekt niemalze dokladnie odwrotnie,a zastanawiam sie z kim Plawgo jest pewniejszy.Jakie jest wasze zdanie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Musimy się pochwalić.Dzisiaj prawie wszystko wchodzi.Główne typy są na "+".Dzięki za typ od williamma, na razie wszystko po jego myśli.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|