|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cylka-Kargowniczek Anna, lek. med. pediatra tel. 0 91 578 88 15 73-110 (p-ta Stargard Szczeciński) Stargard Szczeciński, os. Kopernika 10 pow.stargardzki, woj. zachodniopomorskie
ciekawe czy to mama 'naszego' Konrada? Jak ty znajdujesz takie rzeczy? Dość ciekawe to 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Parę miesięcy temu w analogicznym temacie padały hasła "policja", "wjazd na chatę" i "oszust robi w majtki jeśli to czyta". Rzeczywistość widzę okazała się inna..
Coś mi tu jednak nie gra. Jak to jest, że mając wszystkie dane delikwenta łącznie z numerem buta nie wyciąga się wobec niego żadnych konsekwencji? To może tym razem też dać sobie spokój, a najlepiej przestać się wymieniać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panu z pod numeru gg 2775789 o nicku 210689r po rozmowie telefonicznej,zakomunikowalem,ze daje czas na oddanie pieniedzy dzis do godziny 18.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panu z pod numeru gg 2775789 o nicku 210689r po rozmowie telefonicznej,zakomunikowalem,ze daje czas na oddanie pieniedzy dzis do godziny 18. co powiedział 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Shane - ja jednej rzeczy nie rozumiem.
Piszesz, że wymieniałeś się z tym delikwentem kilka razy, więc od początku miałeś jego dane (z konta bankowego).
Więc jakim cudem mogłeś nie skojarzyć tego nazwiska z tym oszustem?
Przecież gość przez dobry miesiąc był "gwiazdą" w "ŚB" i "To i Owo".
Czy to możliwe, że akurat Ty jesteś jednym z nielicznych, którzy nic o nim nie słyszeli i się z nim jak gdyby nigdy nic wymieniałeś?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz gdy w ciagu 5 sekund mozna z mbanku przelac pieniadze na MB wymiany nie maja sensu. W druga strone: wplacasz z MB do unibetu, grasz grzecnosciowy zaklad za 20 zlotych i wyplacasz na konto. Kasa po 2 dniach w mbanku
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
[quote=shane]Do modow, oddajcie mi moje konto  Najpierw zaspamowałeś forum ohydnym babskiem, a teraz wklejasz link do innego forum. Nie dziw się, że zostałeś zbanowany 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
a czemu nie wplacacie sami sobie kasy na MB?? No tak macie nie na swoje dane a potem placz ze konta blokuja choc podobno zawsze wszyscy maja tylko jedno 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz gdy w ciagu 5 sekund mozna z mbanku przelac pieniadze na MB wymiany nie maja sensu. W druga strone: wplacasz z MB do unibetu, grasz grzecnosciowy zaklad za 20 zlotych i wyplacasz na konto. Kasa po 2 dniach w mbanku ... albo do betguna i masz kase na drugi dzien.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Shane - ja jednej rzeczy nie rozumiem.
Piszesz, że wymieniałeś się z tym delikwentem kilka razy, więc od początku miałeś jego dane (z konta bankowego).
Więc jakim cudem mogłeś nie skojarzyć tego nazwiska z tym oszustem?
Przecież gość przez dobry miesiąc był "gwiazdą" w "ŚB" i "To i Owo".
Czy to możliwe, że akurat Ty jesteś jednym z nielicznych, którzy nic o nim nie słyszeli i się z nim jak gdyby nigdy nic wymieniałeś? Bzyku uwierz, że gdybym chociaż coś wiedział to w życiu bym się nie zdecydował na wymiany z nim. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a czemu nie wplacacie sami sobie kasy na MB?? No tak macie nie na swoje dane a potem placz ze konta blokuja choc podobno zawsze wszyscy maja tylko jedno  mam na swoje dane,ale mozliwe,ze Ty nie masz, bo nie wiem czy wiesz - przed wyplata trzeba zweryfikowac swoje konto (a to trwa) wiec skoro moznabylo miec kase szybciej to czemu nie? teraz bede sie wymienial tylko ze znajomymi i osobami,ktore wplaca pierwsze. P.S sam czekam na weryfikacje konta czekam na list z mb.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ostatnio na forum dzieją się p[rzykre rzeczy. Najpierw problemy miał tomo i inni userzy. Teraz to nieszczęście spotkało shane'a. Przykre to wszystko, bo te dwie osoby bardzo cenię jeśli chodzi o bukmacherkę i życie prywatne. Niestety forum ostatnio wykorzystują ludzie, którzy nie powinni mieć tutaj miejsca. Co to za typer, który kradnie pieniądze w celu wygrania i oddania. A jak się nie uda to zapomina o fakcie, że pieniądze pożyczył. Mnie to osobiście przeraża.. Skoro ktoś nie ma pieniądzy niech gra za 2 łote. Każdy tak zaczynał i żadnej ujmy nam to nie przyniosło. Najbardziej mi szkoda Wojtka, bo on jest studentem i tak naprawdę dzięki bukmacherce ma środki finansowe. Bardzo bym prisł o usunięcie podejrzany ludzi z forum. W myśl zasady raz wziąłeś, drugi raz też weźmiesz. Przykre to wszystko co spotyka zasłużone dla mecz.pl ludzi. Myślę, że najlepiej wobec powyższych wydarzeń w ogóle przestać się wymieniać. Wówczas pseudo typerzy odejdą i zostawią nas w spokoju. Ja z nikim nie wymeiniałem się i nie zamierzam. Wszystkie transkacje prowadzę przez konto bankowe. Tak doradził mi mój brat bankier. Polecam i wam  .::Think Twice::. Ignorator.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pan Konrad Cylka oddał 100zł + dorzucił 20zł bonusu 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pan Konrad Cylka oddał 100zł + dorzucił 20zł bonusu  naprawdę równy z niego chłop 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pan Konrad Cylka oddał 100zł + dorzucił 20zł bonusu  bonus do wyplaty odrazu? czy musisz 3x obrocic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mi rowniez oddal 200zl + 20zl bonusu. Co nie zmienia faktu,ze jest oszustem , kilkakrotnie zapewnial (w rozmowach telefonicznych), ze juz wyslal pieniadze, a dzisiaj wyslal na mb. Uwazajcie! 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
ech glupio sie tlumaczyc wiec tego robic nie bede... przyznaje sie oddalem :]
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Macie jego dane ? Zostałem kiedyś też oszukany przez jak dobrze pamietam Katalonia czy Mauro czy jeszcze coś podobnego... z jakiś roczek temu... Niech ktoś mi wyśle jego dane na priv będę wdzięczny, odwiedzę go w domu, jak wszystkim odddaje to i ja się zgłoszę po moje 150 PLN..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Imię i nazwisko: Konrad Cylka Województwo: zachodniopomorskie Miejscowość: Stargard Szczeciński ul.Dabrowskiego 43 Wiek: 20 E-mail: [email protected][email protected]możecie to potwierdzić, czy coś zmienione jest ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Macie jego dane ? Zostałem kiedyś też oszukany przez jak dobrze pamietam Katalonia czy Mauro czy jeszcze coś podobnego... z jakiś roczek temu... Niech ktoś mi wyśle jego dane na priv będę wdzięczny, odwiedzę go w domu, jak wszystkim odddaje to i ja się zgłoszę po moje 150 PLN.. i uwazasz ze to ja ?? oj koles mylisz sie...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|