Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 7 1 2 3 4 5 6 7
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by MaRcIn_7
Cylka-Kargowniczek Anna, lek. med. pediatra

tel. 0 91 578 88 15
73-110 (p-ta Stargard Szczeciński) Stargard Szczeciński, os. Kopernika 10
pow.stargardzki, woj. zachodniopomorskie

ciekawe czy to mama 'naszego' Konrada?

Jak ty znajdujesz takie rzeczy? Dość ciekawe to wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Parę miesięcy temu w analogicznym temacie padały hasła "policja", "wjazd na chatę" i "oszust robi w majtki jeśli to czyta". Rzeczywistość widzę okazała się inna..

Coś mi tu jednak nie gra. Jak to jest, że mając wszystkie dane delikwenta łącznie z numerem buta nie wyciąga się wobec niego żadnych konsekwencji? To może tym razem też dać sobie spokój, a najlepiej przestać się wymieniać.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Panu z pod numeru gg 2775789 o nicku 210689r po rozmowie telefonicznej,zakomunikowalem,ze daje czas na oddanie pieniedzy dzis do godziny 18.

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
Originally Posted by MaRcIn_7
Panu z pod numeru gg 2775789 o nicku 210689r po rozmowie telefonicznej,zakomunikowalem,ze daje czas na oddanie pieniedzy dzis do godziny 18.
co powiedział smile

Blade Runner
Blade Runner
Shane - ja jednej rzeczy nie rozumiem.

Piszesz, że wymieniałeś się z tym delikwentem kilka razy, więc od początku miałeś jego dane (z konta bankowego).

Więc jakim cudem mogłeś nie skojarzyć tego nazwiska z tym oszustem?

Przecież gość przez dobry miesiąc był "gwiazdą" w "ŚB" i "To i Owo".

Czy to możliwe, że akurat Ty jesteś jednym z nielicznych, którzy nic o nim nie słyszeli i się z nim jak gdyby nigdy nic wymieniałeś?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Teraz gdy w ciagu 5 sekund mozna z mbanku przelac pieniadze na MB wymiany nie maja sensu. W druga strone: wplacasz z MB do unibetu, grasz grzecnosciowy zaklad za 20 zlotych i wyplacasz na konto. Kasa po 2 dniach w mbanku

Blade Runner
Blade Runner
Originally Posted by Samartyanin
[quote=shane]Do modow, oddajcie mi moje konto mad

Najpierw zaspamowałeś forum ohydnym babskiem, a teraz wklejasz link do innego forum.

Nie dziw się, że zostałeś zbanowany smirk

_
enthusiast
enthusiast
_ Offline
a czemu nie wplacacie sami sobie kasy na MB?? No tak macie nie na swoje dane a potem placz ze konta blokuja choc podobno zawsze wszyscy maja tylko jedno tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Logan
Teraz gdy w ciagu 5 sekund mozna z mbanku przelac pieniadze na MB wymiany nie maja sensu. W druga strone: wplacasz z MB do unibetu, grasz grzecnosciowy zaklad za 20 zlotych i wyplacasz na konto. Kasa po 2 dniach w mbanku

... albo do betguna i masz kase na drugi dzien.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bzyku
Shane - ja jednej rzeczy nie rozumiem.

Piszesz, że wymieniałeś się z tym delikwentem kilka razy, więc od początku miałeś jego dane (z konta bankowego).

Więc jakim cudem mogłeś nie skojarzyć tego nazwiska z tym oszustem?

Przecież gość przez dobry miesiąc był "gwiazdą" w "ŚB" i "To i Owo".

Czy to możliwe, że akurat Ty jesteś jednym z nielicznych, którzy nic o nim nie słyszeli i się z nim jak gdyby nigdy nic wymieniałeś?

Bzyku uwierz, że gdybym chociaż coś wiedział to w życiu bym się nie zdecydował na wymiany z nim.

frown

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by _syriusz_
a czemu nie wplacacie sami sobie kasy na MB?? No tak macie nie na swoje dane a potem placz ze konta blokuja choc podobno zawsze wszyscy maja tylko jedno tongue
mam na swoje dane,ale mozliwe,ze Ty nie masz, bo nie wiem czy wiesz - przed wyplata trzeba zweryfikowac swoje konto (a to trwa) wiec skoro moznabylo miec kase szybciej to czemu nie? teraz bede sie wymienial tylko ze znajomymi i osobami,ktore wplaca pierwsze. P.S sam czekam na weryfikacje konta czekam na list z mb.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ostatnio na forum dzieją się p[rzykre rzeczy. Najpierw problemy miał tomo i inni userzy. Teraz to nieszczęście spotkało shane'a. Przykre to wszystko, bo te dwie osoby bardzo cenię jeśli chodzi o bukmacherkę i życie prywatne.

Niestety forum ostatnio wykorzystują ludzie, którzy nie powinni mieć tutaj miejsca. Co to za typer, który kradnie pieniądze w celu wygrania i oddania. A jak się nie uda to zapomina o fakcie, że pieniądze pożyczył. Mnie to osobiście przeraża.. Skoro ktoś nie ma pieniądzy niech gra za 2 łote. Każdy tak zaczynał i żadnej ujmy nam to nie przyniosło.

Najbardziej mi szkoda Wojtka, bo on jest studentem i tak naprawdę dzięki bukmacherce ma środki finansowe.

Bardzo bym prisł o usunięcie podejrzany ludzi z forum. W myśl zasady raz wziąłeś, drugi raz też weźmiesz. Przykre to wszystko co spotyka zasłużone dla mecz.pl ludzi.

Myślę, że najlepiej wobec powyższych wydarzeń w ogóle przestać się wymieniać. Wówczas pseudo typerzy odejdą i zostawią nas w spokoju. Ja z nikim nie wymeiniałem się i nie zamierzam. Wszystkie transkacje prowadzę przez konto bankowe. Tak doradził mi mój brat bankier. Polecam i wam piwo

.::Think Twice::. Ignorator.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pan Konrad Cylka oddał 100zł + dorzucił 20zł bonusu blush

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by shane

naprawdę równy z niego chłop grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane

bonus do wyplaty odrazu? czy musisz 3x obrocic laugh

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
mi rowniez oddal 200zl + 20zl bonusu.
Co nie zmienia faktu,ze jest oszustem , kilkakrotnie zapewnial (w rozmowach telefonicznych), ze juz wyslal pieniadze, a dzisiaj wyslal na mb. Uwazajcie! uwaga

veteran
veteran
ech glupio sie tlumaczyc wiec tego robic nie bede... przyznaje sie oddalem :]

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Macie jego dane ? Zostałem kiedyś też oszukany przez jak dobrze pamietam Katalonia czy Mauro czy jeszcze coś podobnego... z jakiś roczek temu...
Niech ktoś mi wyśle jego dane na priv będę wdzięczny, odwiedzę go w domu, jak wszystkim odddaje to i ja się zgłoszę po moje 150 PLN..

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Imię i nazwisko: Konrad Cylka

Województwo: zachodniopomorskie
Miejscowość: Stargard Szczeciński

ul.Dabrowskiego 43

E-mail: [email protected]
[email protected]

możecie to potwierdzić, czy coś zmienione jest ?

veteran
veteran
Originally Posted by moonlight
Macie jego dane ? Zostałem kiedyś też oszukany przez jak dobrze pamietam Katalonia czy Mauro czy jeszcze coś podobnego... z jakiś roczek temu...
Niech ktoś mi wyśle jego dane na priv będę wdzięczny, odwiedzę go w domu, jak wszystkim odddaje to i ja się zgłoszę po moje 150 PLN..

i uwazasz ze to ja ?? oj koles mylisz sie...

Strona 3 z 7 1 2 3 4 5 6 7

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, latajaca_holenderka, rafal08, 11kera11, Kretol), 3,563 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,296
Posty5,839,663
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026