Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 15 1 2 7 8 9 10 11 14 15
ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Nurnberg - Karslruher --> 0:2

Teplice - Jablonec --> 1:0

Weekend dobry,wczoraj duży plus, dzisiaj gra na zero smile

kasa kasa kasa

Ogółem

Podane typy: 11

Trafione typy: 8

Pudła: 2

Zwroty: 1

Wydaje mi się,że nie jest źle, ale ocene pozostawiam Wam. Typy będe podawał jeszcze przez ten tydzień, ponieważ w przyszłą sobote wyjeźdzam i nie będzie mnie do końca sierpnia piwo

Bonus: Unibet
ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
tenis 1. Nicolas Almagro (ESP) - Florian Mayer (GER) (2) 1.95

tenis 2. David Ferrer (ESP) - John Isner (USA) (2) 2.10

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Nicolas Almagro (ESP) - Florian Mayer --> 2:0

David Ferrer (ESP) - John Isner --> 2:0

Nie tego się spodziewałem, no ale i poniedziałek musi być poniedziałkiem wink

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
tenis 1. Jonas Bjorkman (SWE) - Robby Ginepri (USA) (1) 2.10

tenis 2. Guillermo Canas (ARG) - Juan Martin Del Potro (ARG) (1) 1.45

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Jeszcze zestaw grany jako jeden kupon!

tenis Srebotnik - Peng (1) 1.45

tenis Tu - Klepac (1) 1.42

futbol Rangers - Crvena (-2.5) 1.70

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
mad

Jonas Bjorkman (SWE) - Robby Ginepri (USA) --> 0:2

Guillermo Canas (ARG) - Juan Martin Del Potro --> 0:2

+++++++++

Srebotnik - Peng --> 0:1 2:4 krecz Srebotnik

Tu - Klepac --> 0:2

Rangers - Crvena --> 1:0

Nie mam nic na swoje usprawiedliwienie. Chyba na razie trzeba przeczekać ten tenis bo albo ja nie umiem go typować albo jakieś dziwne wyniki.

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Spartak Moskwa - Celtic Glasqow Jak donoszą pierwsze strony szkockich gazet dwumecz Cetlicu ze Spartakiem będą najważniejszymi meczami w tym sezonie. Ale zarazem mówi się,że Celtic miał pecha trafiając takiego rywala w III rundzie Eliminacji Ligi Mistrzów. W klubie liczono,że awans do CL będzie faktem,że wylosują jakiś słabszy zespół a tu okazało się,że o ten awans będzie na prawde bardzo trudno. Celtic słabo rozpoczął sezon remisując zaledwie z Kilmornock przed własną publicznoscia 0:0. Po dwóch meczach na koncie 4 punkty gdyż zwycięzyli Falkirk 4:1. Rozpędzony Spartak w lidze radzi sobie dobrze w tym sezonie jeszcze nie zaznali porażki. Ostatnie dwa mecze u siebie i na wyjeździe wygrywali. Kolejny atut przemawiający za Spartakiem w dzisiejszym meczu to fakt,że Celtik dopiero zaczęli sezon także zgranie nie będzie jeszcze po stronie szkotów. Nawet w samym klubie się mówi,że Celtic nie może tego meczu przegrać kilkoma bramkami shocked jeśli marzą o awasnie. Ale jak można tak podchodzić do meczu. Teraz zaczynają się gierki przed meczowe Strachan narzeka,że jego piłkarzom przyjdzie grać na sztucznej murawie, co wg niego będzie sprzyjało gospodarzom tego meczu. Dodatkowo kadra Celtów... Boruc który powraca po kontuzji? Hm... no nie wiem czy to dobry pomysł wystawiania go w pierwszym składzie. Ale to już problem Celtiku, ja uważam,ze dzisiaj Celtic w Moskwie nie ma co liczyć na wywiezienie korzystanego wyniku. Kurs 1.90 na zwyciestwo Spartaka biore z pocałowaniem w ręke. Wydaje mi się,że także dobrym rozwiązanie jest zagranie,że Spartak wygra jedną bramką po kursie 3.65 ale to już dla odważniejszych grin

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Portsmouth FC - Manchester United Zainteresował mnie mecz z udziałem MU ponieważ bardzo dużo osób z tego co widze gra dzisiaj na zespół Alexa Fergusona. Ja jednak zdecyduje się na troszkę inny asekuracyjny zakład. Wiemy jak się kończą tzw. ''masówki''. Nie twierdze,że dzisiaj MU nie wygra, bo wszystko wskazuje na zwycięstwo United dzisiaj, chociażby ostatni mecz ligowy a zarazem pierwszy w tym sezonie kiedy to Manchester gra z Reading i marnująć niezliczoną liczbę sytuacji remisuje 0:0. Na pewno sir Alex nie wyobraża sobie by Manchester dziś nie wygrał. Ja jednak opierając się głównie na przeszłosci i na fakcie,że MU nie lubi grac na stadionie Portsmouth o czym świadczą ostanie mecze między tymi drużynami...

07/04/2007 Premier League Portsmouth FC vs. Manchester United 2:1
11/02/2006 Premier League Portsmouth FC vs. Manchester United 1:3
30/10/2004 Premier League Portsmouth FC vs. Manchester United 2:0
17/04/2004 Premier League Portsmouth FC vs. Manchester United 1:0

Jak widzimy 4 mecze i 3 zwycięstwa gospodarzy! Ja postanawiam zagrać po takim samyk kursie jaki jest dzisiaj na zwycięstwo MU typ,że gpsodarze strzelą gola @1.60 Nawet w przegranym meczu Portsmouth srzeliło gola.
Zobaczymy taki jest mój typ na ten mecz, staram się omijać zakłady które gra bardzo dużo ludzi.

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Sparta Praga - Arsenal Londyn Jako ostani mecz na dzisiaj wybrałem mecz Mistrza Czech z 4tym zespołem Ligi Angielskiej. Na pewno faworyt dzisiaj jest jest jednen - Arsenal ale czy opłaca się grać na nieprzewidywalny Arsenal po kursie 1.7-1.80? Moim zdaniem dużo lepszy zakład to under 2.5! Bukmacherzy płacą za under 2.5 @1.70 jak dla mnie bardzo dobry zakład. Arsenal dosyć szczęsliwie wygrał pierwsze spotkanie w Premiership pokonując u siebie w derby Fulham 2:1 ale zwycięstwo wygarneli dopiero w 90 minucie gry. A do 84 minuty przegrywali 0:1.Saprta po dwóch kolejkach4 pkt pokonując Slovan Liberec 1:0 i remisując z Viktorią Plzen 0:0. Arsenal znów bez Da Silvy, Denilsona, Abou, Adebayora. Myśle,że under 2.5 to najlepsze rozwiązanie na ten mecz piwo

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Spartak Moskwa - Celtic Glasqow --> 1:1

Portsmouth FC - Manchester United --> 1:1

Sparta Praga - Arsenal Londyn --> 0:2

Szkoda Spartaka atakowali,atakowali ale nie zdołali strzelić drugiego gola. Co do meczu Portsmouth to tak jak myślałem Manchesterowi ewidentnie nie leży ten stadion... Także zagranie po takim samym kursie ,że Portsmouth strzli gola okazało się słuszne. I ostatni mecz Arsenalu, to jestem miło zaskoczony ponieważ jeśli chodzi o undery to 6/6 shocked Może czas tylko na nie się przeżucić wink
Pozdrawiam i do jutra! piwo

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Witam koledzy smile Dzisiaj ostatnie typy w tym miesiącu smile

Na początek zaciekawił mnie mecz ze szkockiej ligi a mianowicie pojedynek Hearts - Gretna Oba zespoy jeszcze w tym sezonie nie poznały smaku zywciestwa. Szczególnie dziwi postawa Hearts którzy mają w tym sezonie włączyć się do walki o Mistrzostwo kraju. W pierwszym meczu przegrana przed własną publicznością z Hibernianem zaś w drugiej kolejce remis Aberdeen. Gretna przed sezonem była wielką niewiadomą, klub który wszedł do pierwszej ligi jak burza nie dając szans rywala... przez niektórych fachowców uważany był za ekipe która może być czarnym koniem rozgrywek. Ale do czasu gdy przeszedł pierwszy mecz i Gretna grała u siebie z Falkirk, została sprowadzona na ziemie sromotna porażka 0:4 sprowadziła wszystkich na ziemie. Drugi mecz na wyjeździe z Hibernianem przegrana 2:4 i ostatnie miejsce w tabeli po dwóch kolejkach. Dzisiaj w zespole Gretny zadebiutuje Collin (dzisiaj zapewne zagra jako środkowy obrońca). W Hearts brak trzech zawodników : Pinnila, Bednar i Aguiar dzisiaj nie wystąpią.W maju ubiegłego roku oba zespoły spotkały się w pucharze szkocji i wtedy padł wynik 1:1. Uważam,ze Gratna dzisiaj nie przegra wiecej niż jedną bramką a kurs na zdarzenie (0:1) x2 to aż 1.70. Osłabione Hearts + nienajlepsza forma... wnioski wyciągnijcie sami.

Kolejny mecz to szlagier w naszej ''pomarańczowej'' Widzew Łódź - Wisła Kraków W tym sezonie chyba znów będziemy obserwować walke o Mistrzostwo między Legią a Wisłą którzy idą jak burza. Widzew osłabiony + Wisła bardzo mocna w tym sezonie + Wisła na 4 ostatnie mecze na Widzewie wygrywała trzy razy, raz remisując dowodzi,że dzisiaj powinno być podobnie! We wczorajszym treningu nie wzieli udział Budka i Juszkiewicz. I oni dzisiaj w barwach Widzewa nie zagrają. Kurs 1.70 na zwycięstwo ''Białej Gwiazdy'' chyba dzisiaj opłacalny przy takiej grze Wislaków.

22/04/2007 Orange Ekstraklasa Widzew Lodz vs. Wisla Krakow 0:0
04/10/2003 Orange Ekstraklasa Widzew Lodz vs. Wisla Krakow 1:3
16/04/2003 Puchar Polski Widzew Lodz vs. Wisla Krakow 1:2
17/11/2002 Orange Ekstraklasa Widzew Lodz vs. Wisla Krakow 2:4

kasa :Kasa: kasa

Tak wiec mamy dwa mecze po kursach @1.70 zobaczymy co z tego wyjdzie smile
Ja się już z Wami żegnam i do usłyszenia pod koniec sierpnia/początek wrzesnia papa

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Hearts - Gretna --> 1-1

Widzew Łódź - Wisła Kraków --> 1-3

PS. Działam z polecenia Autora tematu

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Dziękuje vindom za post wyżej piwo

Dopiero co dzisiaj wróciłem i już trzeba wziąsć się za robote... Dość głośno o meczu GKS Bełchatów - Dnipro. W pierwszym meczu ogladaliśmy bardzo dobrą gre piłkarzy z Bełchatowa ale także bezradnosć Dnipro. Ale przecież zawsze po serii wygranych ligowych meczy (Dnipro zaczęło fantastycznie sezon) przychodzi jakiś zły mecz. Los chciał ,że był to mecz z GKS-em. W lidze po meczu z GKSem przyszedł mecz wyjazdowy z Zoryą i wygrana podopiecznych Olega Protasowa 1:0. GKS od 5 meczy nie wygrał zanotował aż 4 remisy i uległ Zagłębiu. Oba zespoły osłabione, kto bardziej? GieKSa bez Jarzębowskiego, Popka i Costly'ego. Zaś trener Dnipra nie może skorzystać z Andrija Worobieja. Spotkałem się z różnymi kursami na ten mecz ale najbardziej zachęcił mnie typ na awans Dnipro @1.85 i w to postanowiłem zainwestować! Myśle,że rewelacja ligi ukraińskiej poradzi sobie mimo wszystko z GKSem. Sercem z Bełchatowem zaś portfel z Dnipro.

No i tak na krótko mecz tenis Agnieszka Radwańska - Virginie Razzano Aga w US Open straciła zaledwie 3 gemy (podobnie jak Razzano)wygrywając z Morigami do 6:1 6:2 i dzisiaj znów występuje w roli faworyta z Francuską. 32 w rangingu WTA Polka myśle,że odniesie kolejne zwycięstwo a w III rundzie odprawi którąś z faworytek wink Kurs @1.55 mnie skusił na zagranie na Agnieszke. Tak wiec vamooo$ Radwańska.

kasa kasa kasa

Dzisiaj krótko te mecze. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
GKS Bełchatów - Dnipro --> 2:4

Agnieszka Radwańska - Virginie Razzano --> 2:0

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Bez analiz dzisiaj. Dwa single:

tenis Michael Berrer (GER) - Ernests Gulbis (LAT) 2 1.65

tenis Tim Henman (GBR) - Jo-Wilfried Tsonga (FRA) 2 1.80

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
tenis S. Peng/Z. Yan - D. Hantuchova/M. Hingis 2 1.48

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Michael Berrer (GER) - Ernests Gulbis (LAT) --> 0:3

Tim Henman (GBR) - Jo-Wilfried Tsonga (FRA) --> 1:3

S. Peng/Z. Yan - D. Hantuchova/M. Hingis --> 1:2

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Ja dzisiaj mówie tak...

futbol Werder Brema - Eitracht Frankfurt 1 1.55

futbol Liberec - Zlin -2.5 1.60

futbol Rangers - Gretna +2.5 1.60

Wszystko poszło jako single a także rozpis 2z3 ponieważ w końcu moja kośc do rzucanie się pomyli wink

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Werder Brema - Eitracht Frankfurt --> 2:1

Liberec - Zlin --> 0:1

Rangers - Gretna --> 4:0

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
futbol Atletico Madryt - Mallorca 1 1.65

futbol Karslruher - Stuttgart 2 2.10

Te mecze na dzisiaj polecam.

Strona 9 z 15 1 2 7 8 9 10 11 14 15

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, poozon, forty, burbon, Lukasz111, Sensei, cigar), 2,077 gości, oraz 5 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,314
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025