[quote=sebkos]Zgadzam się z tomo jak najbardziej, nie gra się overów w meczach Niemców bo to przeciwko jakimkolwiek zasadom ich filozofii gry. quote] No ale grają dwa zespoły nie tylko Niemcy a ten drugi zespół - Litwa ma filozofie gry przeciwną do Niemiec czyli ofensywną a która wygra? Skoro Litwini są tu mocnym faworytem to raczej wygra filozofia ofensywna bo jak odskoczą Litwini na powiedzmy 10 pkt to Niemcy juz nie będą grały tych swoich długich akcji tylko także muszą przyspieszyć gre by gonić wynik. Tak więc w tym meczu over może akurat być.
takie nietypowe i glupkowate pytanie ale ja nie widziałem nic poza tym.................
- polecam wszystkim naprawde tego nie da sie opowiedzieć
ciekawimnie co znaczy "to djerjez to djerjez" mówi to po soragni komentator słoweński.....
a teraz pytanie bo francja dla mnie była oczywistym typem z bargani-wojcik w expei 1 suma pkt ale mam małe watpliwości - mi sie tylko wydaje czy diaw a w szczególności diawara są kompletnie bez formy w druzynia francuskiej oraz weiss czy to tylko 1 słabszy mecz- 2 w przypadku yokuby oraz weissa ??? no i chyba nei ma co liczyc ze dzisiaj 4 faule szybko załapie urosz i zwłaszcza matjasz brat kajfasza kuzyn ananiasz brata manianiasza czyli ogólnie siódma woda po kisielu dla zdzicha
Patrząc po wynikach przewidzianych na ten mecz i niskich liniach w niektórych meczach zdecydowąłbym się zagrać .... kilka underów.
Grecja - Rosja 70:68. Pomimo bardzo niskiej linii w tym meczu moim zdaniem nie padnie tyle punktów. Grecja jak narazie traci przeciętnie 66,5 punkta, Rosja 60,5 - myślę, że wynik właśnie będzie oscylować w granicach 125-130 pkt. chociaż nie zdziwie się gdy padnie 110.
Podobnie myślę w przypadku meczu Francji ze Słowenią i Polski z Włochami - linie na podobnym poziomie (141,5 i 139,5) ale dzisiaj bardzo ważne mecze i myślę, że zwycięży obrona chociaż przy tak nisko ustalonych liniach nie szalalbym ze stawkami.
- dotej pory 4 razy ze soba w imprezach rangi mistrzowskiej (por-łot) jezeli chodzi o ilosci punktowe to w trzech spotkaniach suma punktow była w granicach 156 pkt ... Portugalia w dwoch poprzednich spotkaniach wraz z rywalem niezblizyla sie do tej linii .... Jezeli łotysze postawią twarde warunki to o under jestem spokojny ... - dosc niska linia co moze sugerowac twarda obrone z obu stron ... mysle ze rosjanie sa w niezlej dyspozycji strzeleckiej a grecy powinnni im dorownac ... po 35 pkt z obu stron do HT całkiem mozliwe dzis zmniajszam stawke
dokladnie Lotwa moze to wygrac ale moze nawet przegrac ,oczywiscie nisko,a i tak idzie dalej,chyba ze sie myle........wiec jesli bedzie prowadzic w 4 kwarcie na boisko moga wejsc rezerwy, a wiec uwaga na handi na lotwe....
wczoraj totalna klapa. Turki rozgromione a Izrael to już nie ma o czym gadać.
Dzisiaj: Chorwacja-Hiszpania over 156 @1.9 Włochy-Polska under 139 lub Włochy(-13) @2.1
Nasi powalczą tylko w 1 kwarcie. Potem już tylko bedą razić nieskutcznością... handi do pokrycia a under przy takiej skuteczności Polaków chyba bezpieczny. Jak nasi rzucą 50pkt to będzie dobrze
Pierwszy mecz pójdzie na over. Obie drużyny mają awans. Gra sie toczy o 1 miejsce. Obie drużyny potrafią dużoo rzucić:)
W poniedziałek około godziny 13:00 działacze Lotosu Gdynia na specjalnej konferencji ogłosili podpisanie kontraktu z Tamiką Catchings, uważaną za jedną z najlepszych koszykarek na świecie. Tego samego dnia, Catchings w II kwarcie spotkania Indiana Fever - Detroit Shock doznała poważnej kontuzji. Zerwane ścięgno Achillesa. Dziś przejdzie operację, a przerwa w grze potrwa od 6 do 9 miesięcy. Stawia to pod dużym znakiem zapytania aktualność tej zawodniczki do polskiej ligi.
Ja bym uważał, bo ten zespół z meczu na mecz jest jeszcze bardziej dramatyczny. Serbia to zawsze Serbia i chyba co jak co ale ten mecz wypada im wygrać w końcu i to znaczną różnicą punktów Ja grałem Serbię -12.5 i staram się być dobrej myśli.