|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem zszokowany, że tak dużo osób ogląda to gówno, w tym ja  no nie, trzeba przyznać, że dość nietuzinkowych ludzi wybrali, nie ma co  Jola z uszami króliczka miażdzy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O której to leci? Bo taka ożywiona dyskusja.. Że sam chyba muszę to obejrzeć 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Jola:) Płeć: kobieta Wiek: 23 Zainteresowania: Marzę też o tym, aby usiąść za sterami samolotu, przejechać się samochodem z Krzysztofem Hołowczycem i zjeść kolację z Krzysztofem Ibiszem. Pani Jolka juz po dwoch dniach pobytu dala bardzo wielki pokaz swojego poziomu yntelektualnego, oto najciekawsze wypowiedzi: "nie jestem blacharą, ale do takiego auta nie wsiade" "po tym fakcie jak zobaczylam auto nie chcialam sie z nim spotykac juz"
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
Jak dostanie nominacje, to bankowo leci i nawet nie zdąży nikomu zrobić kiełbasy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wg mnie jest brzydka strasznie a jak patrze na te jej paznokcie to mie krew zalewa. A tekst "nie jestem blacharą" rozjebał mnie totalnie. No i ten nos jak pokrowiec od kosy - masakra.
Widziałem dzisiaj fragment programu jak rozmawiała z jakąś blondyną, bodajże była to Paulina - całkiem niebrzydka ale rozumem też chyba nie grzeszy a w dodatku zauważyłem u niej jakiś zespół nerwicowy, niby rozmawia z tą Jola ale łeb spuszczony i szuka czegoś na kanapie, nawet przez chwile nie oderwała się od tego "zajęcia".
Co do reszty (oglądałem tylko jeden odcinek) to myślę że kwestią czasu jest kiedy AdrianGej dostanie w pysk albo co najmniej ostrą zjebkę od tych panienek którym cały czas się za dupą ciąga, ten drugi kolo wydaje sie być spoko, a pozostałe panienki są w tym programie tylko ze względu na urodę (myślę że po castingu co neico "zaoferowały" jurorom i stąd ich obecność w programie).
Ogólnie uważam ten program za wielkie gówno ale skoro ludzie chcą robić z siebie widowisko bo sądzą że im to pomoże w zdobyciu popularności to proszę bardzo nic mi do tego, mam tylko nadzieję, że jeśli jeszcze kiedyś to obejrzę to będę się chociaż mógł z tej bandy przygłupów pośmiać...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O której to leci? Bo taka ożywiona dyskusja.. Że sam chyba muszę to obejrzeć  na TV4 18.30 i 20.00 ale czy to dwa różne czy powtórki to nie wiem. I o 23. jest jeszcze coś 'extra' tylko dla dorosłych, ale nie wiem, nie oglądałem jeszcze  póki co, wolę US Open 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O której to leci? Bo taka ożywiona dyskusja.. Że sam chyba muszę to obejrzeć  na TV4 18.30 i 20.00 ale czy to dwa różne czy powtórki to nie wiem. I o 23. jest jeszcze coś 'extra' tylko dla dorosłych, ale nie wiem, nie oglądałem jeszcze  póki co, wolę US Open  Ta jest coś extra. 4 cycki przez 10 sekund 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie tylko ucho, pussy też jest. Czarnulki mają całkiem dobre ciałka.
:GRIN:
|
|
|
|
|
|
|
właśnie ktoś mówi, że Jola odpadnie bo społeczeństwo nie jest takie głupie. A jak odpadnie 1, to bedzie znaczyło właśnie, że jest - bo pozbawia się możliwości obejrzenia kolejnych ciekawych wywodów i scen  Choć z drugiej strony darować jej wygraną, to byłaby przesada. Ale Jola nie poleci tak szybko, mówię Wam Jak dla mnie to powinien do tego domu jakiś awanturny hałasiarz w stylu Wojciecha Glanca. Ten koleś to był mistrz, ale troche przeszarżował i choć to naprawde inteligentny koleś, to przez taką jazdę po bandzie odpadł szybko w BB2. Tutaj, na takim tle zaszedłby daleko 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co jest w ogóle nagrodą w całym tym 'szoł' ?
|
|
|
|
|
|
|
(myślę że po castingu co neico "zaoferowały" jurorom i stąd ich obecność w programie). Co nieco, to można zaoferować Łyżwińskiemu za posadę w Samoobronie  Tutaj wybrali takie osoby opierając się na doświadczeniach z innych krajów i chcąc zrobić w miarę ciekawy program i show. To profesjonaliści. Powtórzyć sukces BB 1 to nieosiagalne, zwyczajnie z uwagi na wtórność. Choć moim zdaniem powinni dać więcej osób ok 30, ale zobaczymy kto tam jeszcze będzie. Niemal pewne jest, że będzie jakaś wtyczka ;]
|
|
|
|
|
|
|
aha, mimo wszystko podoba mi się to, że w przeciwieństwie do Baru bardziej stawia się tutaj na "naturalność" i nie serwują uczestnikom codziennej maxi dawki alkoholu, ani póki co ich nie szprycują. Ale jak spadnie oglądalność - who knows 
|
|
|
|
|
|
|
a co jest w ogóle nagrodą w całym tym 'szoł' ? Sława, popularność, mamona i droga do kariery !!  Przecież o tym marzy każdy z uczestników. /sorry za tyle postów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co jest w ogóle nagrodą w całym tym 'szoł' ? Sława, popularność, mamona i droga do kariery !!  Przecież o tym marzy każdy z uczestników. /sorry za tyle postów. ale kasa jakiego rzędu?
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jola by miała na zakupy w sex shopie i na nowe królicze uszy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jestem zszokowany, że tak dużo osób ogląda to gówno, w tym ja  no nie, trzeba przyznać, że dość nietuzinkowych ludzi wybrali, nie ma co  Jola z uszami króliczka miażdzy  Trzeba być na bieżąco z "kulturą"  Wczoraj oglądałem po raz pierwszy i chyba pozostanę przy części Ekstra o 23. Podejrzewam, że w innych godzinach nie ma nic ciekawego...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[ Linked Image] Jola:) Płeć: kobieta Wiek: 23 Zainteresowania: Marzę też o tym, aby usiąść za sterami samolotu, przejechać się samochodem z Krzysztofem Hołowczycem i zjeść kolację z Krzysztofem Ibiszem. Pani Jolka juz po dwoch dniach pobytu dala bardzo wielki pokaz swojego poziomu yntelektualnego, oto najciekawsze wypowiedzi: "nie jestem blacharą, ale do takiego auta nie wsiade" "po tym fakcie jak zobaczylam auto nie chcialam sie z nim spotykac juz" Jola to dziewczyna z mojego miasta. Jak jeszcze mieszkała w Piotrkowie to nieźle imprezowała. Praktycznie co drugi dzień widziałem ja w jakiś knajpach czy pubach, a Piotrków to nie duże miasto i jak się z kimś widujesz co durgi dzień to chcąc niechcąc musisz sie z nią znać  . Inteligencja niestety ona nigdy niegrzeszyła i jak widze do dziś nic się niezmieniło. I niestety nie jest to osoba z której mogę być dumny ze kiedyś ja znałem 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|