|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a więc tak, sam mam internet z GAWEXu, ta firma jest ze Szczecinka... zrobię tak jak Kacpro piszesz, jutro rano do nich zadzwonię  pozdro i dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak to jest adres Twojego providera to ktos sie wpier*** na cala siec po adresie sieci - moze jakies cookie tracer czy inna kupa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no wiec bardzo możliwe,że : 1) serwer firmy probuje sie z tobą kontaktować,nie wiem jak sie to nazywa,ale to nic groźnego albo 2)ktoś z zasiedztwa,znajomy itp kombinuje i stad tez moze znał twoje dane do logowania czy cos.
zadzwon i sie spytaj skad ten numer.ja np w starej sieci tak mialem,ze serwer ich co jakis czas pyal do mnie ,i to bylo niegrozne,ale firewall informuje nawet o tym.zadzwonic i sie spytac nie zaszkodzi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no albo jak nocny pisze,nie znam sie na kompach tak dobrze.tak czy tak trzeba dzwonic i pytac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie, to adres serwera GAWEX-u . Kolega ma radiówkę. Pewnikiem mieszka w Kretominie albo na Raduszce  NO PANIC !
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
ja was czytam i piszecie mi ze ktos chce wam sie do kompa wjebac to mi sie smiac chce hahahaha
pewnie chce ci ukrasc 20 zlotych z jakiegos konta
haha uwazaj twoje ruchy sa sledzone w sieci
pewnie czujesz sie obserwowany
hahahaha
pewnie kiedys ktos ci zmienil pytanie pomocnicze w emailu czy cós a teraz uwazasz na ataki nie no nie wytrzymuje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja was czytam i piszecie mi ze ktos chce wam sie do kompa wjebac to mi sie smiac chce hahahaha
hahahaha
pewnie kiedys ktos ci zmienil pytanie pomocnicze w emailu czy cós a teraz uwazasz na ataki nie no nie wytrzymuje " Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości. " — Mark Twain nie mam ochoty tłumaczyć się komuś Twojego pokroju. bez odbioru, pozdrawiam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hahahaha
pewnie kiedys ktos ci zmienil pytanie pomocnicze w emailu czy cós a teraz uwazasz na ataki nie no nie wytrzymuje idz juz spać bo mama kanapek rano nie zrobi do szkoły.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
kacpro jutro sobota 
|
|