Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 13 1 2 3 4 5 6 12 13
P
addict
addict
P Offline
Originally Posted by mankiet
No to teraz ja mam orzech do zgryzienia..w wiekszosci bukow mam konto w euro tak jak w moneybookers ale w jednym mam USD,i mam pytanie czy jak bede robil wplate do buka to nie bedzie problemu??

lol... przeliczą po kursie Europejskiego Banku Centralnego jakoże działają pod prawem UE i pod dyrektywą e-pieniądza z bodajże 2001 roku

http://www.ecb.int/stats/exchange/eurofxref/html/index.en.html

Bonus: Unibet
M
stranger
stranger
M Offline
Post deleted by Conrad

J
journeyman
journeyman
J Offline
Post deleted by Conrad

J
journeyman
journeyman
J Offline
GO

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by moneybookers100
Witam nie widziałem gdzie to napisać,potrzebuje 100 złotych na moneybookers,płace pierwszy na konto bankowe.MAm nadzieje że znajdzie sie ktoś kto mi pomoze.
teraz sa szybkie wplaty na MB z kont bankowych prosze przeczytac temat, wplata jest do 5 minut na MB.

J
journeyman
journeyman
J Offline
nie pisz do kolesia to oszust smile bana mu dac on chce zrobic walek, głupa udaje a i dzis sie pojawił na forum i odrazu wie ze tu mbmozna kupic itp. a jest taki niedoinformowany

moneybookers100- sój jaki nick ma o jedno mu tylko chodzi

prosze o banek dla tego pana administracje

gdzie jest administartor który trzyma cugle nad tym wyfem smile

a tak apropo chcialem sie spytac administracje czy wspópracuje z prokuraturą ???????

J
journeyman
journeyman
J Offline
czy na nakaz prokuratora rejonowego udziela wszelakich informacji, czy jest zupelnie anonimnowe i nie ma do kogo sie zwrócic, badz jezeli ABW badz CBŚ beda chcieli jakies dane udzielacie im ????

M
stranger
stranger
M Offline
jacenty33 - a tobie dać mózg bo go nie masz.Za co dostałem qrwa bana.Ze sie zapytalem?!Mam tu konto od niedawna,miałem chyba 4 posty ale zapomniałem hasła.W moim banku nie mam takiej opcji.A doinformowany jestem.nie chce czekać kilku dni na przekaz bankowy

J
journeyman
journeyman
J Offline
amdinistracja gdzie jestescie, ten koles udaje głupiego, odstzrelic go dla bezpieczenstwa reszty urzytkowników

Houston mamy problem pomóżcie

M
stranger
stranger
M Offline
Prosze usunąc moje konto bo i tak z niego nie bede korzystał,a kolege wyżej pozdrawiam i zycze miłego dnia.Nie zamierzam sie z toba kłocić bo nie ma z kim.Zegnam.NIE DZIWIE SIE ZE TEN PORTAL NIE JEST I NIGDY NIE BEDZIE NAJLEPSZYM POLSKIM PORTALEM BUKMACHERSKIM JAK PANUJE TU TAKA "PRZYJAZNA" ATMOSFERA.Tyle odemnie

Pooh-Bah
Pooh-Bah
dwóch idiotów się dorwało do klawiatury...po baniku dla obu !

J
journeyman
journeyman
J Offline
monligt banika to ty mozesz dostac

popierwsze nic nie zrobilem tylko ostrzegłem innych itp jak nie zauwazyles

ale jak jestes wiesniak to twoja sprawa

Pooh-Bah
Pooh-Bah
nawet nie potrafisz napisać mojego nicku... wogóle nie potrafisz pisać... za obrażanie dałbym Ci od razu Bana, juz niedługo papa

P
stranger
stranger
P Offline
slyszalem ze od przelewu jakiejs wiekszej sumy konto jest jakos specjalnie weryfikowane.chcialbym dowiedziec sie jaka to jest suma i na czym polega ta weryfikacja.ile moge bezpiecznie wyplacic na konto z buka do mb zeby obylo sie bez problemow?mam teraz limit transakcji ponad 30 tys.czy jesli wyplacil bym 10 tys z buka i chcial przelac na swoje konto w banku to beda robic problemy?z gory dziekuje za pomoc.

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by portka4
slyszalem ze od przelewu jakiejs wiekszej sumy konto jest jakos specjalnie weryfikowane.chcialbym dowiedziec sie jaka to jest suma i na czym polega ta weryfikacja.ile moge bezpiecznie wyplacic na konto z buka do mb zeby obylo sie bez problemow?mam teraz limit transakcji ponad 30 tys.czy jesli wyplacil bym 10 tys z buka i chcial przelac na swoje konto w banku to beda robic problemy?z gory dziekuje za pomoc.
proponuje inaczej tzn. przelej owe 10 tys. a potem opisz na Forum co się działo po wypłacie.....z bukmacherskim pozdrowieniem

P
stranger
stranger
P Offline
a mnie wydaje sie ze po to jest forum aby wymieniac sie doswiadczeniami a nie rzucac takie "porady".po to zadaje pytanie aby jesli jest taka osoba ktora przechodzila juz taka sytuacje i bedzie miala ochote to mi odpowie.bylbym bardzo wdzieczny gdyby ktos opisal swoje doswiadczenia.ponawiam pytania.pozdrawiam

A
A Offline
Nie zrozumiałeś aluzji to Ci wyjaśnie.....wystarczy dokładniej poczytać tematy na Forum a zorientujesz się,że jednym użytkownikom MB zamyka konta wg Nich praktycznie bez powodu a drudzy jak na razie nie mają takowych kłopotów czyli od jednej cześci usłyszysz,że będzie okey w końcu mieścisz się w limicie tylko z nikim nigdy się nie wymieniaj a z drugiej strony polecą gromy na MB i polecą Ci Nettelera.

P
stranger
stranger
P Offline
oki,to teraz inaczej:zostawmy blokowanie kont z boku,czy jesli mam konto zwykle i z nikim sie nie wymianialem to czy po przelewie z buka wiekszej sumy automatycznie przechodzi sie jakas dodatkowa weryfikacje?slyszalem ze powyzej 6 tys zl mb cos dodatkowo weryfikuja.chcialbym sie za wczasu owiedziec zeby nie zostac z zamrozona kasa na dwa tygodnie.kazda opinia mile widziana:)pozdrawiam

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
kupie srodki na MB, chetnych zapraszam na priv lub gg 6482985 (niewidoczny). warunek, konto w multibanku.

D
old hand
old hand
D Offline
Mam konto w moneybookers od jakichś 5 lat. Konto w pełni zweryfikowane, włącznie z adresem. Ostatnie operacje wykonywałem jakoś w lutym. Wczoraj chcę przelać sobie kasę do expektu żeby zgarnąć darmowe 100 zł (bonus powrotny) a tu wyskakuje info, że mam zablokowane konto i muszę wysłać skany dowodu i rachunku. Kiedyś już to robiłem więc 2 pytania:

1) Czemu muszę to robić drugi raz?
2) Jak szybko po wysłaniu tych dokumentów odblokują mi konto? Zmieszczą się w 2 dni?

Strona 4 z 13 1 2 3 4 5 6 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, betowiec, rymoholik, $-man, latajaca_holenderka, JelineK, burbon, alfa, aker, 11kera11), 1,901 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,682
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025