|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli coś takiego: 1.(pamięć chyba nawet dokładnie taka sama) http://www.komputronik.pl/Pamiec_DRAM/DDR_PC_333/Kingston/non_ECC/Kingston_DDR_512MB_PC_333/pelny,id,3236/ 2. grafika, i tu się gubię... http://www.komputronik.pl/Karty_graficzne/AGP_x4/x8/katalog,kat,3127%3Aall,page,3/ http://sklep.benchmark.pl/pelny_3837.html?print=1taktowanie rdzenia karty musi być zgodne z taktowaniem płyty? którym taktowaniem? karta musi mieć pamięć ddr, a nie ddr2 czy 3 i najlepiej żeby miała takie same taktowanie co pamięć? kurdę  nie taktuję  :help: Widzę, ze wkleiłeś specyfikację swojej płyty i tam jest AGP 3.0 (musiałem coś pomylić, lub na stronce którą znalazłem był błąd). Skoro masz AGP 3.0 to możesz kupić każdą grafikę z wejściem AGP.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam taki oto problemik, potrzebuje zrobic update winxp,problem w tym ze potrzebuje zmienic klucz na "prawidlowy" bo inaczej odrzuca mi strona microsoftu update.Ktoś miał podobny problem i go rozwiązał ? Oczywiście bez kosztów 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Chce połączyć swojego kompa(win XP) z kompem mojego ojca(win 98). Tylko jest taki problem że tam jest win 98(ojciec sie przywiązal). Jak łączę swojego kompa z laptopem(win XP) to nie ma problemu i wszystko hula. Da się to jakoś ustawić żeby w jednym czasie był net tu i tu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozumiem, ze komp z XP ma neta. W XP musisz ustawić udostępnianie połączenia sieciowego (łączysz kablem sieciowym kompy) i tego typu rzeczy, a w 98 musisz ustawić, że łączy się z internetem za pośrednictwem innego komputera. Szczegóły masz w necie (jako, że nie korzystam z Win'ów dokładniej Ci teraz nie napiszę).
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowei mam problem otoz nie mam glosu po nowej instalacji windowsa XP z glosnikow nic sie nie wydobywa. PRoblem tez tkwi w tym ze nie wiem jakie sterowniki zainstalowac do kartyy gdyz karta ta jest zinegrowana. Pomozcie gdzie szukac jaki to model karty?? No i potem konkretne sterowniki. Dzieki
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Panowei mam problem otoz nie mam glosu po nowej instalacji windowsa XP z glosnikow nic sie nie wydobywa. PRoblem tez tkwi w tym ze nie wiem jakie sterowniki zainstalowac do kartyy gdyz karta ta jest zinegrowana. Pomozcie gdzie szukac jaki to model karty?? No i potem konkretne sterowniki. Dzieki musisz znaleźć firmę i nazwę płyty głównej i wtedy na stronie producenta powinny być sterowniki do zintegrowanych kart.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam taki problem jak sciagam filmy z heaventracker.org to leci mi po 130kb/s, gdy juz udostepniam to suma wszystkich filmow nie przekrasza(lub tylko minimialnie) 30kb/s i zeby utrzymac dobre ratio na stronie co jest wymagane musze te filmy trzymac z miesiac na utorrencie!! patrzylem w opcjach programu i nie mam limitu udostepniania!! i wkurza mnie to ze musze tyle trzymac te filmy dla udostepniania!! wie ktos jak mozna zrobic zebym udostepnial te filmy z taka sama szybkoscia jak i pobieram ( czyli okolo 130kb/s) ?? wrzucam screena jak to wyglada [Linked Image] [ img517.imageshack.us]
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Panowei mam problem otoz nie mam glosu po nowej instalacji windowsa XP z glosnikow nic sie nie wydobywa. PRoblem tez tkwi w tym ze nie wiem jakie sterowniki zainstalowac do kartyy gdyz karta ta jest zinegrowana. Pomozcie gdzie szukac jaki to model karty?? No i potem konkretne sterowniki. Dzieki musisz znaleźć firmę i nazwę płyty głównej i wtedy na stronie producenta powinny być sterowniki do zintegrowanych kart. ale gdzie znajde jak nigdzie nie pisza nawet co to za glowna haha bo to juz model ma spor czas. ale oki poszukam tak
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam taki problem jak sciagam filmy z heaventracker.org to leci mi po 130kb/s, gdy juz udostepniam to suma wszystkich filmow nie przekrasza(lub tylko minimialnie) 30kb/s i zeby utrzymac dobre ratio na stronie co jest wymagane musze te filmy trzymac z miesiac na utorrencie!! patrzylem w opcjach programu i nie mam limitu udostepniania!! i wkurza mnie to ze musze tyle trzymac te filmy dla udostepniania!! wie ktos jak mozna zrobic zebym udostepnial te filmy z taka sama szybkoscia jak i pobieram ( czyli okolo 130kb/s) ?? wrzucam screena jak to wyglada Upload zależy od tego jaki masz dostęp do neta.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czyli w moim przypadki neo ustala ze moge miec tylko 30kb/s ?? dobrze zrozumialem??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do pdf Adobe Reader. Musi chodzić. U mnie chodzi. Mam wersję 8.0.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Strona 17 - chyba typowi namiot się postawił, bo zamazali 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam ten Adobe i nic  Sciagne 8.0
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Rozumiem, ze komp z XP ma neta. W XP musisz ustawić udostępnianie połączenia sieciowego (łączysz kablem sieciowym kompy) i tego typu rzeczy, a w 98 musisz ustawić, że łączy się z internetem za pośrednictwem innego komputera. Szczegóły masz w necie (jako, że nie korzystam z Win'ów dokładniej Ci teraz nie napiszę). Dzięki, poradziłem sobie. 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
A może ktoś z miłych panów zna rozwiązanie takiego problemu: Otóż gdy streamuję na żywo obraz za pomocą Windows Media Player, nie mam dźwięku.*
*Mam włączone głośniki :D:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chodzi o streamy do BigBrothera?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[...] Otóż gdy streamuję na żywo obraz za pomocą Windows Media Player, nie mam dźwięku.*
*Mam włączone głośniki :D:D Podepnij je jeszcze do kompa 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|