Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 10 1 2 3 4 9 10
MaSha Lover
MaSha Lover
oglądałem mecz i nie zauwazylem zeby zurawski tam gral laugh

Bonus: Unibet
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Moje oceny z dzisiejszego meczu (1-10):

Artur Boruc 6
Marcin Wasilewski 7
Mariusz Jop 5
Michał Żewłakow 6
Grzegorz Bronowicki 4 (55 - Paweł Golański 3)

Jakub Błaszczykowski 7
Dariusz Dudka 4
Jacek Krzynówek 8
Mariusz Lewandowski 6
Euzebiusz Smolarek 5 (74 - Wojciech Łobodziński)

Maciej Żurawski 2 (56 - Radosław Matusiak 3)

Boruc (6) bornił dzisiaj przyzwoicie ale popełnił kilka błędów które na szczęście Portugalczycy nie zamienili na kolejne bramki. W defensywie podobał mi się tylko Wasilewski (7) no i może troche Żewłaków (6) który pozytywnie zaskoczył mnie dobrą grą na nietypowej dla niego pozycji środkowego obrońcy. Gra Jopa (5) i Bronowickiego (4) niepewna. W drugiej linii świetnie prezentowali się Krzynówek (8) i Błasczykowski (7) - obaj zdecydowanie najlepsi w naszej drużynie. Słabszy mecz rozegrał Smolarek (5) a Dudka (4) jak zawsze poziom mizerny, jego podania do przodu to tragedia! Lewandowski (6) ładnie znalazł sie na dobitkę i zrobił co trzeba. Co do Żurawskiego (2) to szkoda słów. Zupełnie niewidoczny, nieaktywny - po prostu snuł się po boisku i czasami wyglądało to tak jakbyśmy grali w 10-tkę. Przykro to mówić ale ten zawodnik nie prezentuje juz od dłuższego czasu poziomu Reprezentacyjnego.

Aha, jeszcze nota dla naszego Selecjonera - Leo Beenhakker (8) ooo

Polscy trenerzy mogą zpomnieć (i dobrze!) o trenowaniu naszej Reprezentacji przez najbliższych kilka lat! gwizdek

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
denerwuje mnie trochę te gadanie, że Polska jest strasznie słaba i miała więcej szczęścia niż umiejętności :/ ...wg. mnie to portugalczycy powinni sie cieszyć, że udało im się strzelić te dwie bramki, że w pierwszym przypadku Boruc za słabo wybił, a w drugim, że piłka akurat odbiła się od nogi żela laugh ...ogólnie jestem zadowolony, bo to MY strzeliliśmy pierwszego gola i kolesie się na prawdę nas wystraszyli, myślę, że więcej szczęścia przy bramkach mieli portugalczycy niż my, bo ten gol Krzynówka był dość niezły ...a cały mecz na prawdę mogliśmy wygrać smile

...poza tym ciekawi mnie jakie zmiany wprowadzi Leo na mecz z Finlandią, na pewno zmienić Żurawia :/ ...ok, duzo mu zawdzięczamy, ale teraz potrzeba nam na prawdę kogoś skuteczniejszego ...Rasiak ? smile

addict
addict
Gargułę za Żurawia, albo zagrać dwoma napastnikami: Ebi i dajmy na to Matusiak lub Saganowski, nie potrafię sobie wyobrazić Rasiaka w "11".

ŁKS Łódź
ŁKS Łódź
Originally Posted by Nickel
Gargułę za Żurawia, albo zagrać dwoma napastnikami: Ebi i dajmy na to Matusiak lub Saganowski, nie potrafię sobie wyobrazić Rasiaka w "11".

Myśle,że Saganowski byłby dobrym partnerem Smolarka.

Q
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Q Offline
Originally Posted by DJ SOSNA
Moje oceny z dzisiejszego meczu (1-10):

Artur Boruc 6
Marcin Wasilewski 7
Mariusz Jop 5
Michał Żewłakow 6
Grzegorz Bronowicki 4 (55 - Paweł Golański 3)

Jakub Błaszczykowski 7
Dariusz Dudka 4
Jacek Krzynówek 8
Mariusz Lewandowski 6
Euzebiusz Smolarek 5 (74 - Wojciech Łobodziński)

Maciej Żurawski 2 (56 - Radosław Matusiak 3)

Boruc (6) bornił dzisiaj przyzwoicie ale popełnił kilka błędów które na szczęście Portugalczycy nie zamienili na kolejne bramki. W defensywie podobał mi się tylko Wasilewski (7) no i może troche Żewłaków (6) który pozytywnie zaskoczył mnie dobrą grą na nietypowej dla niego pozycji środkowego obrońcy. Gra Jopa (5) i Bronowickiego (4) niepewna. W drugiej linii świetnie prezentowali się Krzynówek (8) i Błasczykowski (7) - obaj zdecydowanie najlepsi w naszej drużynie. Słabszy mecz rozegrał Smolarek (5) a Dudka (4) jak zawsze poziom mizerny, jego podania do przodu to tragedia! Lewandowski (6) ładnie znalazł sie na dobitkę i zrobił co trzeba. Co do Żurawskiego (2) to szkoda słów. Zupełnie niewidoczny, nieaktywny - po prostu snuł się po boisku i czasami wyglądało to tak jakbyśmy grali w 10-tkę. Przykro to mówić ale ten zawodnik nie prezentuje juz od dłuższego czasu poziomu Reprezentacyjnego.

Aha, jeszcze nota dla naszego Selecjonera - Leo Beenhakker (8) ooo

Polscy trenerzy mogą zpomnieć (i dobrze!) o trenowaniu naszej Reprezentacji przez najbliższych kilka lat! gwizdek
Żuraw słabo, ale przy naszej grze to ciężko byłoby jakiemu kolwiek napastnikowi coś pokazać. Cały czas tylko długie piłki, których Żurawski nie miał szans odebrać w walce z wysokimi obrońcami. Tak samo przecież było z Matusiakiem. Smolarek też nic nie pokazał, po za jednym strzałem po przypadkowej akcji

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Co wy piszecie? Gdzie wyście tam Dudkę widzieli?? tongue tongue

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Ja miałem iść spać ale po pierwszej połowie ciśnienie mi się zbyt mocno podniosło i obejrzałem drugą, i nie żałuję. I choć Portugalczycy naciskali jak prasa w jakiejś stalowni to mimo oczywistych niedociągnięć i braku umiejętności w grze Polaków podobała mi się gra naszych! Pierwszy raz chwaliłem obronę, że nie popełniali tak fatalnych błędów jak kiedyś wielokrotnie. Atak no cóż - trochę nieruchawy ale co tam. Remis w takim meczu to sukces.

Pięknie, pięknie. Ciekawe tylko czy zaraz nie powiedzą w wiadomościach, że Boruc połamał miednicę przy tym piąstkowaniu smile

PS. Marzę o powrocie Grzesia Rasiaka. On może i sękaty ale lepiej by sobie radził przy wysokich podaniach i zdarza mu się bardzo ładnie odegrać piłkę do swoich przy konstruowaniu akcji.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
gdzie można zobaczyć bramki z tego meczu?

pokakulka
pokakulka
Dj Sosna Zewlakow Ci sie podobal? a kto za przeproszeniem przy 1 golu tak wspaniale "pomogl" Portugalczykom?

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by Zbigniew
Zna ktoś jakiś "portugalski onet"?

http://www.ojogo.pt/
http://www.abola.pt/
http://www.record.pt/

Miłego czytania smile

W
Pooh-Bah
Pooh-Bah
W Offline
ma ktos bramki z tego meczu? jakis link czy cos

Zysk Daje Ryzyko
Zysk Daje Ryzyko
BRAMKI Z MECZU

0-1 LEWANDOWSKI

1-1 MANICHE

2-1 RONALDO

2-2 JACEK KRZYNÓWEK

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
kurde, krystyna nawet ladnie strzelila ;/

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Ða Bartek
Dj Sosna Zewlakow Ci sie podobal? a kto za przeproszeniem przy 1 golu tak wspaniale "pomogl" Portugalczykom?

Ten ,który nie wrócił za Maniche smile

Moim zdaniem wszelkie dywagacjwe na temat "kto ma grać ,a kto nie" sa bezprzedmiotowe ,bowiem LB udowodnił ,ze wie najlepiej.
Bez wzgledu na to ,co sie później wydarzy ten facet zasłuzył sobie na szacunek.
Szkoda tylko ,ze tak późno zaangażowano zagranicznego trenera ,alelepiej późno niż....

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish
Ten ,który nie wrócił za Maniche smile

Byłby rzut karny (zwróćcie uwagę na sędziego), ale arbiter zastosował przywilej korzyści więc prawdopodobnie tak czy siak mielibyśmy 1-1

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
jezeli tutaj by sedzia gwizdnal karnego, to byla by to juz przesadna stronniczosc grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Misza_SB
Pierwszy raz chwaliłem obronę, że nie popełniali tak fatalnych błędów jak kiedyś wielokrotnie.
Mi podczas meczu przypomniał się mundial z Korei i Japonii, kiedy to wracał jeden obrońca a reszta spacerowała gdzieś przy 40 metrze...
Pierwsza akcja Ronaldo mnie zaskoczyła, bo zanim ten zdążył się rozpędzić, było już przy nim 3 naszych.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Nickel

apropo Rasiaka smile
bramka Rasiaka [youtube.com]

a co do meczu Naszych to jestem mega hepi!! o jakim "szczęsciu" mowią niektorzy z Was?? Tzn. OK, to ze wyrowanli po dosc szczesliwym strzale to zgoda. Jednak jesli chodzi o przekroj całego spotkania to uważam, ze remis zasluzony smile mielismy malo okazji na strzelenie bramki ,ale ile ich mieli partugalczycy? bardzo dobrych sytuacji na strzelenie bramki bylo po rowno, albo portugasy mialy max o jedną wiecej. Dzis ogladalem obszernu skrot tego meczu, i w statystykach widnieje duzo "strzałów" po stronie rywali, przy czym w zdecydowanej wiekszosci byly to nieudolne proby uderzeń z dystansu, ktore nie niosly za sobą zadnego zagrozenia. Brawo Polska!!!!

a juz to piąstkowanie Boruca w ostatnich sekundach to shocked cos pięknego!! Tego własnie oczekuje od Naszych piłkarzy! Ambicji, woli walki, zaangażowania i nieustępliwości boks jesli tymi cechami będa sie wykazywac, to nawet po przegranym meczu będę z nich dumny smile

jeszcze raz brawo Nasi !!!!!!!! hura :Hura: hura

shaken not stirred
shaken not stirred
kojarzy ktoś kto podał taką świetną piłę do Smolarka jak ten wyszedł na sam na sam i strzelił ponad poprzeczką?

Strona 2 z 10 1 2 3 4 9 10

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, latajaca_holenderka, burbon, kamel), 1,868 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,724
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025