Przychodzi ginekolog do neurologa w poradni - Jędruś mówię Ci coś niesamowitego. Mam pacjentkę w gabinecie co ma łechtaczkę jak arbuz.. Neurolog:- Co ty niemożliwe - No choć zobacz - Nie mam czasu mam pełno pacjentów. - No chodź na chwilę Idą do gabinetu ginekologa, a tam pacjentka leży na fotelu, ale na oko neurologa łechtaczka całkiem normalna: - no przecież normalna Ginekolog: - No, ale spróbuj !
Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta: - Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie? Lekarz: - W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka. - A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka? - Leżysz pan koło nory i wyjesz!
Dziś mnie rozśmieszyły zawody pływackie w stylu "po warszawsku dup. po piasku". Troszke późno włączyłem REC a sędzia szybko przerwał te ciekawe zawody.
Hiszpania vs Niemcy (ile punktów zdobędzie Hiszpania w pierwszej kwarcie) 10 /10 1.75 Over 21.5
Hiszpanie są w stanie odskoczyć Niemcom na 20 punktów w ciągu 5 minut. Niemcy mają tylko Nowitzkiego, który nie jest typem gracza, który w pojedynkę przesądzi o losach meczu, ponadto z wyjątkiem meczu z turkami, bardzo powoli wchodzili w spotkanie. Hiszpanie mają wielu świetnych graczy jak Gassol, Calderon, Garbajosa, Navarro. Zanosi się na ostry atak Hiszpanów od początku