Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 16 1 2 3 4 5 6 15 16
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by HERBI
Mam takie małe pytanie i problem..

Chce założyc sieć bezprzewodową ...ale głównym odbiorca ma być moja sąsiadka mieszkająca na tym samym pietrze na przeciw mnie. Router i jej komp stałyby idealnie w lini..problem jest tylko taki ...czy jest ktos mi w stanie powiedziec czy przejdzie to przez dwie ściany od klatki schodowej odległosc routera od jej kompa to jakies max 5 metrów...pytałem sie paru osó i maja sprzeczne zdania jedni ze powinno przejść a inni ze nie ma szans...

Zna sie ktos na takim czyms albo zbudował juz taka siec?
dzieki za odpowiedz

Najprościej będzie jak po prostu ją zbudujesz (pożycz od kogoś sprzęt i spróbuj).
Ja znam dwie wersje:
1. LiveBox ma bardzo krótki zasięg - u kumpla sygnał po 4 metrach jest strasznej jakości i często zrywa (dwa pokoje obok siebie)
2. U wujka jak mieszkałem miałem łącze bezprzewodowe na ponad 5 metrów i sygnał był na 100% mimo kilku ścian i AP głęboko ukrytego w szafie. Z tym, że to było na podzespołach ogólnie dostępnych w sklepach.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by micha$
Originally Posted by HERBI
Mam takie małe pytanie i problem..

Chce założyc sieć bezprzewodową ...ale głównym odbiorca ma być moja sąsiadka mieszkająca na tym samym pietrze na przeciw mnie. Router i jej komp stałyby idealnie w lini..problem jest tylko taki ...czy jest ktos mi w stanie powiedziec czy przejdzie to przez dwie ściany od klatki schodowej odległosc routera od jej kompa to jakies max 5 metrów...pytałem sie paru osó i maja sprzeczne zdania jedni ze powinno przejść a inni ze nie ma szans...

Zna sie ktos na takim czyms albo zbudował juz taka siec?
dzieki za odpowiedz

Najprościej będzie jak po prostu ją zbudujesz (pożycz od kogoś sprzęt i spróbuj).
Ja znam dwie wersje:
1. LiveBox ma bardzo krótki zasięg - u kumpla sygnał po 4 metrach jest strasznej jakości i często zrywa (dwa pokoje obok siebie)
2. U wujka jak mieszkałem miałem łącze bezprzewodowe na ponad 5 metrów i sygnał był na 100% mimo kilku ścian i AP głęboko ukrytego w szafie. Z tym, że to było na podzespołach ogólnie dostępnych w sklepach.

Dużo też zależy od grubości ścian i materiału z jakiego są wykonane. Trzeba niestety spróbować.
Też polecam zakupić jakiś router w sklepie, bo Liveboxy są kiepskie (i tak je poprawili). Możesz kupić np. taki:
http://www.1klik.pl/sklep/Urzadzenia_WiFi_WLAN/BELKIN_DSL_Gateway_Router_F5D7230_4/c366/p167541/

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Ja mam takie pytanko,
czy umie ktoś pisać ładne opowiadania?

Chodzi o opowiadanie 10-12 zdaniowe.

Jeśli ktoś ma chwilke czasu i mółgby pomóc to proszę o PW

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Joł, była gdzieś kiedyś w sieci taka stronka co to niby bukmacher i można było mieć tam konto i obstawiać sobie różne meczyki, ale za 'wirtualne' pieniądze.

Czy to coś jeszcze istnieje i mogę prosić o jakiś namiar na tą stronkę?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dziękować smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane
Ma ktos dostep do tej stronki:

http://www.sport-scene.net/browse.php

I moze jakies zaproszenie wyslac czy cos bo kumpel chce sie zarejestrowac.

smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zna ktoś narzędzia firm: Cramp i Powerbosh?
Może coś o nich dobrzego powiedzieć? Czy raczej zrezygnować z zakupu?

MaSha Lover
MaSha Lover
Czy jest jakiś sposób na ściąganie z megaupload przed 0:00 ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by PioKing
Czy jest jakiś sposób na ściąganie z megaupload przed 0:00 ?

Tak, to program Alexa Toolbar. Jeśli ktoś jednak nie chce instalować sobie zbędnego syfu na kompie, wystarczy że ściągnie i odpali ten malutki pliczek: http://mkej87.forall.pl/megaupload.reg
Efekt - zero problemów ze slotami na megaupload i żadnego dodatkowego, zbędnego oprogramowania.

nie wiem czy to dziala

MaSha Lover
MaSha Lover
Nie działa, toolbar od paru miechów też nie wink

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wypelniam zgłoszenie do pracy i jest takie pytanie.

Wiedza w zakresie IT
Oprogramowanie/Zakres wiedzy:

CO to jest te IT? Tożsamośc informatyczna? Czy cos takiego? Co tam wpisać jeśli dobrze obługuje komputer, znam sie dobrze itp. POmozecie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
IT- Technologia Informatyczna
Wpisujesz jakie oprogramowanie potrafisz obsługiwać.

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dziekuje.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Mam spory kłopot a więc wygląda on tak wysłałem raz SMS na gre w ITV mozna tam wytgrac rone rzeczy MP4,glosniki itd. nie wygralem smile a problem jest taki ze teraz w dzien ktory zaczyna sie ta gra ,a dni jest wiecej tych kiedy ona jest niż kiedy jej nie ma 30minut przed wejsciem na antebne dostaje SMS qrwa mac. Jak zrobic teraz zeby nie dostawac codzienie tych poj_banych SMS-ow. Tekst takiego sms jest taki wlsnie przyszedł "Masz 30min aby wygrac MP4,glosniki, gry .Odp na pytanie {blallalala}Odp. SMS : FPG.TAK/NIE pod72212 (koszt) Rozwiazanie o 17:30 w ITV

jak skasowac to jeba.. gowno zeby nie dostawac sms od nich!!!!!

dzikuje z gory i jestem bardzo wdzieczny za odpowiedz za literowki tez przepraszam :)D laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie ma to jak dać spamerom swój adres wink

Poczytaj na ich stronce, może mają infolinię.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by MATTAT
Mam spory kłopot a więc wygląda on tak wysłałem raz SMS na gre w ITV mozna tam wytgrac rone rzeczy MP4,glosniki itd. nie wygralem smile a problem jest taki ze teraz w dzien ktory zaczyna sie ta gra ,a dni jest wiecej tych kiedy ona jest niż kiedy jej nie ma 30minut przed wejsciem na antebne dostaje SMS qrwa mac. Jak zrobic teraz zeby nie dostawac codzienie tych poj_banych SMS-ow. Tekst takiego sms jest taki wlsnie przyszedł "Masz 30min aby wygrac MP4,glosniki, gry .Odp na pytanie {blallalala}Odp. SMS : FPG.TAK/NIE pod72212 (koszt) Rozwiazanie o 17:30 w ITV

jak skasowac to jeba.. gowno zeby nie dostawac sms od nich!!!!!

dzikuje z gory i jestem bardzo wdzieczny za odpowiedz za literowki tez przepraszam :)D laugh

Originally Posted by Zbigniew
Nie ma to jak dać spamerom swój adres wink

Poczytaj na ich stronce, może mają infolinię.

nie znam strony.

wlaśnie oglądam ten program może cos na koniec podadzą jakąs stronke lub telefon . Szlak trafia czolwieka

piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
5. Uczestnicy poprzez wysłanie Zgłoszenia wyrażają zgodę na wykorzystanie przez Organizatora
numeru telefonu, z którego zostało dokonane Zgłoszenie w celu prawidłowej realizacji Konkursu
oraz zgodę na otrzymywanie powiadomień i innych informacji, w tym handlowych o nowych
usługach, konkursach czy innego rodzaju akcjach przeprowadzonych przez Organizatora. Każdy z
Uczestników ma prawo żądania zaprzestania wykorzystywania przez Organizatora swojego
numeru telefonu w celach, o których mowa w zdaniu poprzedzającym. Żądanie takie dla swej
skuteczności powinno zostać złożone pisemnie w trybie opisanym w § 9 niniejszego Regulaminu,
bądź w formie elektronicznej na adres [email protected], z dokładnym opisem żądania i numerem
telefonu.

§9.
Reklamacje
1. Wszelkie reklamacje w związku z Konkursem należy zgłaszać do Organizatora na jego adres na
piśmie z dopiskiem „Gierki” wraz z opisem reklamacji i jej szczegółowym uzasadnieniem w terminie
nie dłuższym niż 7 dni od daty zaistnienia podstawy reklamacji pod rygorem wygaśnięcia jakichkolwiek
roszczeń takiego Uczestnika w związku z jego udziałem w Konkursie, a w każdym razie nie później niż
w terminie 7 dni od dnia zakończenia Konkursu.
2. Reklamacje Uczestników dotyczące Konkursu będą rozpatrywane niezwłocznie, jednakże nie
później niż w terminie 21 dni roboczych od daty jej otrzymania. Zainteresowani zostaną powiadomieni
o sposobie rozpatrzenia reklamacji listem poleconym najpóźniej w ciągu 7 dni od daty rozpatrzenia
reklamacji, pod warunkiem podania adresu zwrotnego, na który ma być wysłana odpowiedź.
Reklamacje związane z Konkursem rozstrzyga Komisja Konkursowa.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
tez znalazłem strone ich i dzwonilem.Ale musze jutro zadzwonic bo dzis juz nie czynne tak panni powiedziała ze o Piotrka gry trzeba pytac w godzinach 9-17 smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
dzięki Zbigniew piwo sie należy nie ma co i tamto piwo

Strona 4 z 16 1 2 3 4 5 6 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, rafal08, burbon, Sensei, alfa, Lukasz111, 11kera11), 2,641 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,652
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025