Hiszpania vs Niemcy (ile punktów zdobędzie Hiszpania w pierwszej kwarcie) 10 /10 1.75 Over 21.5
Hiszpanie są w stanie odskoczyć Niemcom na 20 punktów w ciągu 5 minut. Niemcy mają tylko Nowitzkiego, który nie jest typem gracza, który w pojedynkę przesądzi o losach meczu, ponadto z wyjątkiem meczu z turkami, bardzo powoli wchodzili w spotkanie. Hiszpanie mają wielu świetnych graczy jak Gassol, Calderon, Garbajosa, Navarro. Zanosi się na ostry atak Hiszpanów od początku
Obejrzałem własnie relacje z hali. Hiszpanie powazni na maksa ,historia z meczu z żydkami sie nie powtórzy.
mialem problem gdzie to umiescic, czy tutaj czy w slicznotkach czy moze co mnie wkurza, jeszcze bralem pod uwage ... potrzebujesz pomocy? pomozemy ... po co wklejac kilkanascie linkow z fotki.pl jak tu sa naj...naj...naj
W moim poprzednim poście było wklejone zdjęcie. Gdy go dodawałem to wszystko było OK, ale teraz widzę, że albo ktoś je skasował z serwera albo jakieś inne licho zadziałało.
CKwadrat, autor bloga Do Kwadratu, nie kryje zniesmaczenia klipem Olejnik. Jego zdaniem, ta znana dziennikarka uprawia "nikczemną propagandę, której nie powstydziłby się Goebbels".
Ciekawe...spot PISu to nie propaganda a produkcja Olejnikowej to i owszem i to Goebbelsowska.