|
|
journeyman
|
|
journeyman
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Daj spokoj "Moonlight", bedziemy sie jakims gowniarzem przejmowac. Od tego sa moderatorzy, zeby zrobic porzadek na tym forum ....
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Tak jak wcześniej pisałem ,pieniądze mam już na koncie.Parę dni póżniej ale są ,Unibet dobra marka.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no i bardzo dobrze  dzisiaj Unibet znowu mi nieco podpadl ,dlugo nie wystawial kursw na MLB  bylem juz w panice bo mam progresje  ,ale dzieki bogu wystawili 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam!!! Panowie to jest chyba jakis zart bo nigdy nie mialem zlego slowa o Unibecie ale przed chwila jak wszedlem na swoje konto to zbladlem... Rozliczyli mi mecz Serbia-Rosja w siatke jako 3-0 dla ... Serbii  Mam nadzieje ze szybko to poprawia...
|
|
|
|
|
podwórkowy attaché
|
|
podwórkowy attaché
Dziś się mile zaskoczyłem , kontakt z supportem jest świetny na odpowiedź na maile czekałem tylko 5 minut ! To się nie często zdarza , więc warte jest odnotowania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlaczego warto zarejestrować się w Unibet.com? 1. Potężna, ciągle aktualizowana baza wydarzeń sportowych. blebleble 2. Prosta w nawigacji i użytkowaniu strona. blebleble 3. Obsługa i pomoc techniczna 24/7. uhuhu 4. Bonusy i promocje dla stałych klientów. 5. Najwyższy poziom Twojego bezpieczeństwa. blebleble dostaliscie panowie cokolwiek kiedys? ps. powrócila promocja z unibetu , tym razem daja 50%
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
inni ponoc od czasu do czasu dostaja jakies upominki w postaci 15 pln cyz iles tam,nie wiem,nigdy mnie sie to nie trafiło,albo dltego,że mam konto w euro,albo dlatego,że troche wyolbrzymiają chyba te swoje bonusowe zasługi w unibecie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ps. powrócila promocja z unibetu , tym razem daja 50% nic nie widać na stronce by był jakiś baner z nową promocją ...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Już mam.
Regulamin oferty bonusowej:
Oferta jest ważna od 13 września 2007 do 20 października 2007 Oferta dotyczy depozytów dokonanych kartami kredytowymi VISA/Mastercard należącymi do właścicieli kont gracza, depozytów, Moneybookers, Neteller oraz wpłat za pomocą przelewu bankowego. Oferta bonusowa może być użyta tylko jeden raz na jedną osobę, domostwo/rodzinę, adres domowy i emailowy i adres IP. Nie akceptujemy zgłoszeń z osiedlowych sieci, akademików itp.
Unibet zastrzega sobie prawo do odmowy uznania zgłoszenia bonusowego w przypadku podejrzenia próby ominięcia regulaminu przez klienta(ów). Bonus i kwota depozytu będzie zablokowana od wypłat. Aby móc dowolnie dysponować kwotą depozytu i bonusu musisz najpierw wykonać dziesięciokrotny obrót bonusem w serwisie bukmacherskim grając zakłady(1, X, 2) po minimalnym kursie 1.40, a także na supertoto, zdrapce Scratch Card lub w lobby games zanim będziesz mógł dowolnie dysponować kwotą bonusu.(Innymi słowy: przed dokonaniem wypłaty wymagany jest obrót na łączną sumę 1000% otrzymanego bonusu.)Każde pojedyncze wydarzenie na kuponie musi być zawarte po minimalnym kursie 1,40. Nie jest wymagane wykorzystywanie bonusu przez zawarcie jednego zakładu za całą kwotę, możesz ich wnieść dowolną ilość. W przypadku przegrania bonusa przed dokonaniem wymaganego obrotu gracz musi kontynuować obrót własnym wkładem. Minimalna wpłata uprawniająca do otrzymania bonusu to 50 PLN. Nie akceptujemy zakładów podwójnej szansy (1x 12 x2), gdzie kurs na zwycięstwo jednej lub drugiej drużyny (zawodnika/zawodniczki) jest równy lub niższy od 1.70, jak również jakichkolwiek zakładów przeciwstawnych w jednym spotkaniu. Tak zawarte zakłady nie będą się liczyły w obrocie bonusem.
Jeśli zarejestrowałeś się jako nowy klient, a mimo to depozyt nie został dodany do Twojego konta, znaczy to, że nie zarejestrowałeś się korzystając z naszego specjalnego linku dla nowych klientów. W tym przypadku prosimy o kontakt mailowy z biurem obsługi klienta, abyśmy mogli manualnie dodać przysługujący Ci bonus.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
witam, ja chce po raz kolejny pochwalic unibet,zlecilem wyplate wczoraz z rana kolo 8 i dzis o 14 juz kasa na koncie inteligigo(pko bp), wiec oplecam tego buka jezeli chodzi o wyplaty
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
witam ja nie polecam buka ja zlecalem nie dawno wyplate w poniedzialek, a oni dopiero w poludnie piatek dokonali przelewu a kasa byla we srode nastepnego tygodnia a wiec prawie 9 dni czekalem na money
rżónie u nich z tymi wyplatami, oszustami nie sa kasa u nich nie zginie co jest prawda
ale ogólnie to sa slimaki tzz wystawiaja najpozniej oferte na rynku nawet 1 h przed rozpoczeciem meczu. a jak nie zdaza to se daruja dane zdazenie przykladowo tenis a na kasz za oceanem to trzeba czekac do 20 godziny. czasami ze mysle to europejski bukmacher czy amerykancki
podsumujac unibet wyplacalna firma, nikt nie straci kasy ale slaba oferta opoznienia z kursami i ze wszytskim, z wyplatami roznie a z oferta oni maja zawsze opoznienia
ogolnie wyplacalne slimaki
tyle z mojej strony dziewczyny na temat tej firmy
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
polecam. wyplata zlecona w niedziele. dzis o 15 byla na mbank
|
|
|
|
|
too much love will kill you 
|
|
too much love will kill you 
podsumujac unibet wyplacalna firma, nikt nie straci kasy ale slaba oferta opoznienia z kursami i ze wszytskim no to nie graj u nich i spokoj, mało firm na rynku ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mi wypada sie z tym zgodzic. Gram tam od kilku ładnych lat i jesli ktos gra dla bonusów to ten buk nie wypada źle. Jesli chodzi o mnie całkeim nie tak dawno na koncie pojawiło mi sie 100euro. Było to po jednym z turniejów Wielkiego Szlema. Podobno wygrałem jakis konkurs czy cos, sam nie wiem dokładnie, nigdzie sie nie zapisywałem a tu nagle taka niespodzianka. Dodatkowo dosc czesto robia rózne konkursiki po których mozna dostac jakis tam % od nastepnej wpłaty. Po za tym sa jeszcze inne konkursy np. wczoraj widziałem cos na LM. Moim zdaniem, wiec jesli chodzi o starych uzytkowników to sporo tego daja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dostal juz ktos moze bonusa z unibetu typujac dzisiejsze spotkanie barcy polowa/koniec  ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Hehe  w ciagu 48 h bonus dostaniesz
|
|