Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
wersja poprawiona:
Originally Posted by Lord Devastator
1. Biszop nie nabija postów - Biszop ma wiele do powiedzenia.
2. Biszop nie myli się - Biszop ma inne zdanie.
3. Biszop nie obija się - Biszop czuwa.
4. Biszop nie rozmywa tematu - Biszop przypomina o innych ważnych sprawach.
5. Biszop nie obraża innych - Biszop dobitnie zwraca uwagę.
6. Biszop nie wykłóca się - Biszop szkoli użytkowników.
7. Biszop nie zakłada głupich tematów - Biszop sprawdza czujność użytkowników.
8. Jeżeli Biszop nie ma racji patrz na Pkt 9.
9. Biszop ma zawsze rację!

W razie jakichkolwiek pytan i watpliwosci zapraszam na priv, dla rozwiania pozostalych watpliowsci, taki priv bedzie ostatnim grin

W razie gdyby sie ktos nudzil i nadal mial watpliwosci mozna sie tutaj wpisac, oczywiscie taki wpis bedzie ostatnim wink

Last edited by Biszop; 18/08/2007 07:39.
veteran
veteran
Czy moge sie dowiedziec za co uzytkownik el Unitendo dostal bana?

Pisalem w tej sprawie do Conrada ale jak narazie nie odpisuje...

Czekam na Wasza odpowiedz. Z gory bardzo dziekuje za wszelakie wyjasnienia smile

Do uslyszenia wink

G
enthusiast
enthusiast
G Offline
ja chce anulowania ostrzezenia od $T$ laugh laugh laugh
dostalem za obrazenie klubu a inni obrazaja i nie dostaja. oczywiscie to byl jego marny klubik

geri #1549235 01/09/2007 07:14
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Wczoraj zrobilem cos takiego " puke x jakies 100 i Canas" w srodku...byl to moj pierwszy taki wybryk na forum. Po czym jeden czy dwoch uzytkownikow w zartach powiedzieli 'bana mu' na co moderator oli bez zadnego ostrzezenia walnal mi bana. Uzasadnieniem jakie zobaczylem na quasi bylo
Originally Posted by oli
Originally Posted by yaaho
MODERATORZY!!!! smile FORUM DOMAGA SIE BANA!!!! smile dla MaRcIn_7
na życzenie
Powiem wprost,ze ta sytuacja jest dla mnie smieszna. Mi sie taki wybryk zdazyl raz, poza tym jeszcze przed reakcja moderatora za niego przeprosilem,ale mimo wszystko nalezalo mi sie ostrzezenie. Natomiast tak jak patrze nawet w przeciagu ostatniej godziny 2-3 userow w tym jeden bardziej znany klna i zygaja sobie jak popadnie. Szkoda,ze na forum mecz.pl sa rowni i rowniejsi. Moje pytanie brzmi dlaczego nie traktujecie wszystkich tak samo?
Druga sprawa uwazam,ze powinno byc wiecej moderatorow na QC.
Ban zostal mi cofniety dopiero po interwencji kolegi w moim imieniu.

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Panowie Moderatorzy jako,że nie zamierzam wdawać się w pyskówkę z "wilczkiem" w temacie Polityka proszę o ukaranie go ostrzeżeniem za obrazę mojej osoby.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Czemu Biszopa juz nie ma w śród modow?

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Biszop zrezygnowal.

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by Experto
Biszop zrezygnowal.
frown

veteran
veteran
Originally Posted by Eriksson
Czy moge sie dowiedziec za co uzytkownik el Unitendo dostal bana?

Pisalem w tej sprawie do Conrada ale jak narazie nie odpisuje...

Czekam na Wasza odpowiedz. Z gory bardzo dziekuje za wszelakie wyjasnienia smile

Do uslyszenia wink

Czy dostane w koncu odpowiedz na to pytanie? Widze ze wrocil moderator tego dzialu i byc moze cos sie w koncu wyjasni...

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Czemu nie zadales prostszego pytania dlaczego mnie zbanowaliscie?

Odpowiedz dlatego ze na forum nie mozna posiadac wiecej niz 20 nickow.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by MaRcIn_7
Wczoraj zrobilem cos takiego " puke x jakies 100 i Canas" w srodku...byl to moj pierwszy taki wybryk na forum. Po czym jeden czy dwoch uzytkownikow w zartach powiedzieli 'bana mu' na co moderator oli bez zadnego ostrzezenia walnal mi bana. Uzasadnieniem jakie zobaczylem na quasi bylo
Originally Posted by oli
MODERATORZY!!!! smile FORUM DOMAGA SIE BANA!!!! smile dla MaRcIn_7
na życzenie
Powiem wprost,ze ta sytuacja jest dla mnie smieszna. Mi sie taki wybryk zdazyl raz, poza tym jeszcze przed reakcja moderatora za niego przeprosilem,ale mimo wszystko nalezalo mi sie ostrzezenie. Natomiast tak jak patrze nawet w przeciagu ostatniej godziny 2-3 userow w tym jeden bardziej znany klna i zygaja sobie jak popadnie. Szkoda,ze na forum mecz.pl sa rowni i rowniejsi. Moje pytanie brzmi dlaczego nie traktujecie wszystkich tak samo?
Druga sprawa uwazam,ze powinno byc wiecej moderatorow na QC.
Ban zostal mi cofniety dopiero po interwencji kolegi w moim imieniu.
Czy odpowie mi jakis moderator?

Ana <3
Ana <3
rany, porypało mi się coś....

post Experto:

User ktory udziela sie okazyjnie ma byc traktowany tak samo jak ten ktory sporo wnosi na forum? Albo user zarejestrowany dzis ma byc tak samo taktowany jak ten ktory zarejestrowal sie w 2003 roku?

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Jesteś niewdzięcznikiem tyle ci powiem.Wiesz co to jest spam ?
Jesteś nie normalny to się lecz.Jeśli uważasz ze dostałeś bana dlatego że ktoś napisał że forum się tego domaga to gratuluję polotu.Kogo przeprosiłeś ? Do tej pory nie nie podziękowałeś za zdjęcia bana więc o czym chłopcze mówisz?

oli #1563129 05/09/2007 22:21
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by oli
Jesteś niewdzięcznikiem tyle ci powiem.Wiesz co to jest spam ?
Jesteś nie normalny to się lecz.Jeśli uważasz ze dostałeś bana dlatego że ktoś napisał że forum się tego domaga to gratuluję polotu.
po pierwsze dlaczego mi ublizasz? wskaz gdzie ja tak postapilem w stosunku do Ciebie.
Originally Posted by oli
Kogo przeprosiłeś ?
Jakbys czytal uwaznie tamtego dnia quasi to nie zadalbys tego pytania. Przeprosilem zanim Ty zdazyles mnie zbanowac:
Originally Posted by MaRcIn_7
@ MaRcIn_7

nie mozna bylo tylko raz?
nie no sorry wkurzylem sie, juz nie bede wink
post z godz 23:55 dnia 30.08.2007
Originally Posted by oli
Do tej pory nie nie podziękowałeś za zdjęcia bana więc o czym chłopcze mówisz?

Regulamin Quasi Chat
Forum służy do wymiany informacji i opinii przez użytkowników. Zobowiązani są oni do wypowiedzi w sposób kulturalny i nie urągający innym użytkownikom forum. Zobowiązani są też do przestrzegania regulaminów poszczególnych działów. Należy dbać o wygląd i wizerunek forum.

I. Zabrania się wulgarnych wypowiedzi. Wszelkie posty ubliżające, pełne wulgarnych wypowiedzi będa kasowane.
II. Zabrania się treści godzących w narodowość, pochodzenie i światopogląd. Wszelka dyskryminacja nie będzie tolerowana. Dotyczy to także tzw. "Avatarów".
III. Zabrania się cytowania 4-5 poprzednich postów bądź innych form zniekształcenia tematów czy obniżających ich czytelność. Zachowajmy przejrzystość każdego tematu.

IV. Moderatorzy pilnują porządku na forum. Uszanuj ich pracę. Obrażanie moderatorów także grozi ostrzeżeniem.

V. Zabrania się obrażania, kogokolwiek, używania wulgaryzmów, wykropkowywania słów, które w domyśle są takimi wulgaryzmami.
VI. Zabrania się prowokowania do kłótni, zaczepek słownych skierowanych do innych użytkowników.
VII. Wszelkie próby podważania decyzji moderatora /w dziale do tego nie przewidzianym, np. Quasi Czat/, również mogą być ukarane ostrzeżeniem.
Jedynym miejscem na tego typu żale i skargi, jest temat: bany i ostrzeżenia - dyskusja, w dziale 'forum dyskusyjne'

KULTURALNYM LUDZIOM nic złego tu się nie stanie.
Pogrubilem punkt,ktory zlamalem,ale nie widze zeby bylo w nim napisane,ze "znieksztalcenie tematu i obnizenie jego czytelnosci" - dokladnie jeden raz grozi banem. Zgadzam sie,ze zasluzylem na ostrzezenie i za ten wybryk juz przeprosilem. Moim zdaniem w tym momencie zle zareagowales i naduzyles swojej 'wladzy', dlatego nie podziekowalem za zdjecie bana,gdyz uwazalem to za naturalna kolej rzeczy.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by Llama
rany, porypało mi się coś....

post Experto:

User ktory udziela sie okazyjnie ma byc traktowany tak samo jak ten ktory sporo wnosi na forum? Albo user zarejestrowany dzis ma byc tak samo taktowany jak ten ktory zarejestrowal sie w 2003 roku?
Uwazam,ze data rejestracji nie ma znaczenie - user,ktory jest 3 dni moze wniesc wiecej na forum od tego co jest 2 lata.
Co do pierwszego pytania odpowiedz brzmi rowniez tak, poza skrajnymi sytuacjami np.:
nowy uzytkownik - 1 post.
przeklenstwa w poscie... (nalezy sie ostrzezenie)
stary uzytkownik - xxxx postow
przeklenstwa w poscie... (nie nalezy sie ostrzezenie)

natomiast w sytuacji gdzie stary uzytkownik majacy przykladowo xxx postow przeklina przez 2,3 post to tak samo dalbym mu ostrzezenie. w moim poscie chodzilo wlasnie o ta sytuacje dlatego uzytkownik,ktory ma xxxx postow i jakis staz moze sobie klac itp przez dluzszy czas bez ostrzezenia, rozumiem jednorazowy wyskok - kazdy moze miec gorszy dzien.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
czy da się coś zrobić z postami jacenty33 bo są i bez sensu i tylko delikatnie mówiąc prowokują

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Originally Posted by Piecia
czy da się coś zrobić z postami jacenty33 bo są i bez sensu i tylko delikatnie mówiąc prowokują
a gdzie on sie tak wpisuje?

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Świat Bukmacherstwa -> Unibet

Impossible is nothing
Impossible is nothing
Zdecydowanie te słowa są żałosne smirk

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
rafal dzięki za zajęcie się tym piwo

Strona 7 z 12 1 2 5 6 7 8 9 11 12

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, $-man, Szuman, latajaca_holenderka, alfa, Sensei, burbon, ANZELMO, 11kera11), 1,769 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,836
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025