Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 3 1 2 3
_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Zrobil ktos temat do tego? http://nwg.pl/modules.php?op=modloa...NUKESID=6a5291749941b9cbdbd62db68c395223

Nie, czemu? Przeciez to tez ludzie tacy sami jak Mcrea-tylko, ze on posaidal talent do jezdzenia...

{*]

Ostatnio tez umarła kolezanka ze szkoly-dla niej [*] frown

Bonus: Unibet
Tenis Trader
Tenis Trader
Szkoda faceta, świetny kierowca.

Nie chcę się jednak licytować na to które ludzkie życie było mniej lub bardziej ważne, tym bardziej, że nie byłem z tym gościem jakoś emocjonalnie związany.

[ ' ] - jedna świeczka dla wszystkich ludzi, którzy zginęli do tej pory w historii w tym dla Colina...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie będziemy zapalać świeczek dla tych ludzi ponieważ ich nie znaliśmy. Colin McRae był osobą publiczną i mało kto go nie znał. Tak samo moglibyście napisać dlaczego zapalaliście świeczki Arkowi Gołasiowi ? (dzisaj druga rocznica jego śmierci)
Ponieważ był osobą publiczną i każdy szanował go za to co zrobił. Wiadomo że codziennie giną setki ludzi i palenie dla nich świeczek byłoby niepoważne. Co innego jak się zapala świeczkę dla jakieś osobistości a co innego jak dla normalnego człowieka. Nie mówię że ten "zwykły" człowiek jest gorszy...nie... poprostu tak już jest

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
A ja się nie podpisuję pod ty co jest napisane u góry. Cholernie płytko podeszliście do tego tematu. Jeśli umrze jakiś afrykaner chory na AIDS to obchodzi to mała grupę ludzi- jego rodzinę, znajomych - to oni wtedy mogą sobie zapalić świeczkę na ich afrykańskim gg.
W przypadku znanych osób grono "znajomych" się drastycznie powiększa. I teraz odpowiedzcie sobie na pytanie, czy jeśli w waszym mieście odbywał się pogrzeb osoby której kibicowaliście, byliście jej fanami to poszlibyście na ten pogrzeb?? Bo ja tak.
A teraz zastanówcie się, ile pogrzebów odbywa się w waszym mieście a na nie nie chodzicie?

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Strasznie długo tego posta pisałem tongue - ale myślę, że widomo o co chodzi.

old hand
old hand
Originally Posted by pettersen
Originally Posted by pinnacle
Originally Posted by Egzekutor
Tyle ze on nie cierpial w przeciwienstwie do 18 tysiecy dzieci umierajacych CODZIENNIE na calym swiecie z glodu.
I jakos nikt im swieczek nie zapala ~~

PRAWDA !!!
Zawsze jak umrze ktos znany to wszyscy swieczki zapalaja, w opisach na GG, na forum itd itp. Taka pokazowa to jest i nic wiecej. Ciekawe czy jakby odpukac zginal ktos z najblizszych to czybyscie zapalili, tematy zakladali po to by swieczke "wpisac" w temacie ??? szkoda slow....
też się pod tym podpisuje

Ok trochę jest w tym racji ale chociaż tak możemy wyrazić szacunek dla tego wspaniałego człowieka. [*]

_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Jeszcze raz [*]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Egzekutor
Tyle ze on nie cierpial w przeciwienstwie do 18 tysiecy dzieci umierajacych CODZIENNIE na calym swiecie z glodu.
I jakos nikt im swieczek nie zapala ~~

To zamiast dorabiac siebie badz bukow w Polsce czy na swiecie sam cos przekaz na te dzieci.
Kolejna glupota typu MTV: walka z bieda tylko, ze jedynie jeden dzien w roku i do tego na pokaz ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dokładnie Way, zauważcie że tysiące ludzi na ziemii jeżdzilo dla niego po świecie, był ich idolem, ile z was grało w Colina. Pali się im świeczki bo takim ludziom wiele zawdzięczamy lubimy się z nimi utożsamiać. Ja uwielbiałem oglądać jego poczyniania w rajdach, bardzo żałowałem, że zakończyl kariere teraz jeszcze bardziej mi smutno gdy zginał. Szkoda mi także tych milionów ludzi co umiera z głodu, ale zastanówcie się co tak naprawdę oni dla was znaczą - nic!!

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Forrest Gump
"Śmierć jednego człowieka to tragedia.Śmierć milionów to statystyka."

IŚCIE STALINOWSKIE PODEJŚCIE :/

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by Rancorn
Originally Posted by Forrest Gump
"Śmierć jednego człowieka to tragedia.Śmierć milionów to statystyka."

IŚCIE STALINOWSKIE PODEJŚCIE :/

to akurat się Stalinowi udało frown

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Mnie w ogole smieszy strzelanie na lewo i prawo tymi swieczkami, to juz jakas mania.

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by lupus
Mnie w ogole smieszy strzelanie na lewo i prawo tymi swieczkami, to juz jakas mania.
a ja myślałem że tylko mnie to denerwuje mad

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

shaken not stirred
shaken not stirred
Cóż...szkoda gościa, ale nie od dziś wiadomo że podrózowanie tymi prywatnymi helikotpterami czy samolotami to większe ryzyko śmierci...kilka dni temu lecąc awionetką zaginął Steve Fosset, wielki podróżnik i autor mnóstwa rekordów świata, można powiedzieć -sami tak wybrali.

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
[u]wspomnienia Hołka o McRae [/u] [sport.pl]

to był jeden z pierwszych sportowców, któremu zawsze kibicowałem, gdyż nigdy nie odpuszczał

[*]

Strona 3 z 3 1 2 3

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, alfa, Sensei, burbon, forty), 2,181 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,353
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026