Projekt „Wolne Lektury” to portal internetowy, na którym umieszczone są teksty lektur szkolnych należących do domeny publicznej, czyli poza rygorami prawa autorskiego. Lektury te są opracowane i opatrzone komentarzem i dostępne w Internecie w kilku formatach do wyboru; można je całkiem za darmo i zgodnie z prawem przeglądać on-line, jak również ściągnąć na twardy dysk komputera.
Swoją drogą kiedyś nie przepadałem za czytaniem , chyba jak większość ale teraz chyba pomimo wieku swego chętnie przypomnę niektóre fajniejsze pozycje książkowe choćby w formacie mp3
1. szukam napisów pl do filmu: Soldier.Of.God.2005
2. szukam starej gierki, jak byłem mały to w nią grałem ale nie pamiętam tytułu. Na początku kupowałeś auto potem jechałeś do baru i wyzywałeś kogoś z baru na wyścig o kase. potem był krótki wyścig. Za wygraną kase mogłeś ulepszyc auto lub sprzedac to i kupic coś nowego a potem znów do baru itd.
Kto pomoze mi znaleźć kawalerke w Warszawie na Środmieściu, Mokotowie lub Ochocie tak w przedziale cenowym 1000-1100, bede w warszawie we wtorek, moze wiecie w jakich gazetach szukac takich ogłoszen?
jak myslicie, jak przy rekrutacji na studia, zgubilem papierek potwierdzajacy wplate (wpisowe) na uczelnie (poczta, dzisiaj wplacalem ;]) to moga cos marudzic ? bo trzeba im to pokazac... domyslam sie ze moga, to co im powiedziec zeby nie marudzili ?:D
Jakoś teraz odbywa sie turniej tenisowy w Puszczykowie czy wiecie moze gdzie mozna kupic bilety albo od kiedy dokladnie i w jakich godzinach odbywaja sie mecze ?
jak myslicie, jak przy rekrutacji na studia, zgubilem papierek potwierdzajacy wplate (wpisowe) na uczelnie (poczta, dzisiaj wplacalem ;]) to moga cos marudzic ? bo trzeba im to pokazac... domyslam sie ze moga, to co im powiedziec zeby nie marudzili ?:D