Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
B
member
member
B Offline
Witam posiada z was ktos autocada 2007 pl lub wie skad go mozna pobrac oczywiscie za darmo bo chcialbym zaczac uczyc sie pracowac w tym programie z gory dziekuje pozdrawiam

Bonus: Unibet
_
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
_ Offline
Why zakładasz nowy temat? Można to pytanie zadać w innym.
Ale znaj moje dobre serce: http://peb.pl/grafika/73651-rapidshare-autocad-2007-a.html

I wiedz jeszcze, że największy zbiór programów technicznych posiada forum http://p2mforum.info/ . Można tam znaleźć programy naprawdę niszoe, bo AutoCAD to jednak bardzo znany program.

B
member
member
B Offline
dzieki Way juz pobieram i zobaczymy jak to bedzie w tym roku wybralem sie na studia budownicze zaocznie na politechnike i chcialbym nauczyc sie tego programu w tym celu zamowilem ksiazke autocad pierwsze kroki pozdrawiam

B
member
member
B Offline
Originally Posted by BONIEK
dzieki Way juz pobieram i zobaczymy jak to bedzie w tym roku wybralem sie na studia budowlane zaocznie na politechnike i chcialbym nauczyc sie tego programu w tym celu zamowilem ksiazke autocad pierwsze kroki pozdrawiam

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
studia budowlane jak juz... nauka z ksiazek autocada idzie jak krew z nosa. najlepiej porysowac przy kims kto kuma juz ten program

B
member
member
B Offline
no wiesz pomylilem sie i zaraz sie poprawilem wiem ze poczatki sa trudne a trzeba jakos zaczac a ja nie ma nikogo kto zna ten program i bede probowal sam moze sie jakos naucze moze macie jakies porady pozdrawiam

C
Pooh-Bah
Pooh-Bah
C Offline
tak tylko poprawilem bo jakos sie rzucilo w oczy smile. a co do autocada. sam jestem po 'naukach budowniczych' i w sumie duzo robie w tym programie. naogol wykorzystujesz 1/10 a nawet mniej tego co potrafi ten program. wiec by rysowac i pracowac w atocadzie generalnie potrzebna jest praktyka. tydzien a nawet 1-2 dni i jakas dobra podkladka dadza ci pelna satysfakcje. ksiazka mozesz jedynie doskonalic to co juz umiesz...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by czubek
studia budowlane jak juz... nauka z ksiazek autocada idzie jak krew z nosa. najlepiej porysowac przy kims kto kuma juz ten program
Aż tak źle nie jest. Ja się nauczyłem właśnie z książki smile i na studiach już śmigałem bez problemu.
Polecam raczej ArchiCada, myślę , że lepszy program na początek przygody z projektami w komputerze. Choć zawsze będę twierdził że na początek najlepsza jest deska kreślarska wink

B
member
member
B Offline
wiadomo z czasem dojdzie sie do jakie wprawy i na to licze potem moze wybiore sie na jakis kurs bo widzialem w internecie takie ogloszenia no i zamierzam skaczyc studia ale to daleka droga:)

Pooh-Bah
Pooh-Bah
5 lat tylko smile Choć ja do 7 przedłużyłem wink

B
member
member
B Offline
no moje niby trwaja 4 latka na politechnice warszawskiej ale fili w Plocku. Poszedlem tam bo na fili chyba bedzie latwiej moglem tez na polibude do Lodzi pozdrawiam

Pooh-Bah
Pooh-Bah
4 lata tylko ? tylko inżynierka ?

B
member
member
B Offline
tak tylko inzynier potem jawyzej jeszcze poltora roku pozdrawiam

old hand
old hand
Też mam zamiar zacząć w tym roku sobie rysować w AutoCadzie, bo chcę iść na budownictwo. Mam w domu oryginała AutoCada 2000 smile Ja mam o tyle lepiej, że mój ojciec jest po budownictwie i brat też sobie już na studiach rysuje więc jak coś to służą pomocą. Budownicza rodzinka z nas, do tego siostra na architekture sie wybiera, hehe laugh

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (aker, Sensei, burbon, alfa, latajaca_holenderka, wHiTe_StAr, Akhu), 1,953 gości, oraz 11 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,839,393
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026