Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 13 1 2 10 11 12 13
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Pierniczek jakbyś miał jakieś e-booki itp. to fajnie by było jakbyś podał. Ja mam w domu od zarąbania książek na temat psychologi ogólnie zapamiętywania no i parę o nls (Ale tego nie ruszyłem).
Chyba dzisiaj przeczytam sobie coś i na mapę myśli wyłożę.

A jeszcze dodam co sobie wymyśliłem od mc (może i jest takie powiedzenie - nie wiem):
Nieśmiałość powoduje że inni nie widzą naszych mocnych stron...

PS: A parę lat temu jeszcze o takim czymś nie myślałem by czytać.
Pamiętajcie "ch.. na plecach" smile

Bonus: Unibet
A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by Pierniczek
Originally Posted by AGASSI
Równie dobrze można to porónać do odchudzania.....wszystkie kobiety wiedzą co powinny robić by być szczupłe a "głupie idiotki" wydają tysiące na zabiegi.....a wystarczy wpisać w google "odchudzanie" i są gotowe recepty za darmo.....ps. nie uważam działania na kobiecą psychikę za głupote no i oczywiście pisz o tych wszystkich tajnikach ile klawiatura udźwignie bo póki co to wolny kraj tylko nie rób z Siebie wielkiego amatora rodziny bo to urodzonemu podrywaczowi nie wypada i psuje image.

Mój image moja sprawa - nie sądzisz? smile Porównanie tego do odchudzania nie jest dobre. Bo o ile każdy wie jak sie odchudzać o tyle bardzo mało facetów wie jak podrywać. Podrywać? 95% facetów z tego forum zesra się na samą myśl o podejściu na ulicy do nieznajomej kobiety. Chyba nie zaprzeczysz...
poderwać to sobie możesz ale własny tyłek z krzesła to jedno,drugie to,że większość pewnie wie co zrobić tylko ma nogi z waty jak ma wykonać pierwszy krok ku tej "samicy" no i oczywiście boi się porażki,obciachu etc.....a co do 95% "srających" na forum to raczej wolą puke albo laugh

K
addict
addict
K Offline
No i nie zrozumialem przeslania mad

H
veteran
veteran
H Offline
ja tez nie, ale my to pewnie jesteśmy psychologicznie, ale w dole laugh

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
no to cienkie bolki z Was...
do ksiazek, a nie wiecznie internet

H
veteran
veteran
H Offline
dzisiaj sex zastępuje wszystko laugh

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
A moze Pierniczek ma racje tongue
Czasami jak sobie pomysle o stosunkach damsko - meskich wszystko wyglada tak prosto. A jednak tak nie jest. Trzeba miec jakas 'idee' dzialania. Moze ta sa 'pomysly' o ktorych pisze mgr psychologii wink

A tak na marginesie, bardzo fajny temat, jeden z lepszych w 'to i owo'.
"Jak zagadac...?" grin

H
veteran
veteran
H Offline
na migi chyba najlepiej. Po co sie męczyć, skoro automatyzacja postępuje laugh Wszyscy bedziemy jednym typem, sterowanym. Pierniczek też, a co... laugh

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Ja nie chce stawac po jakies ze stron, ale troche mi zal Pierniczka, bo qrcze gosciu sie produkuje zeby cokolwiek nam pomoc, wszystko za fre, cala jego wiedza i doswiadczenie sa nam przekazywane, a wy go jeszcze besztacie z blotem ?! troche wiecej wiecej szacunku a mniej agresji ? to jest temat dla nas - chlopów, o tym jak mamy sobie radzic z tymi stworami z Venus, kazdy tutaj doklada pare groszy od siebie, doradza i pomaga, ale nikt tak wiele tutaj nie zrobil jak wlasnie Pierniczek, mimo ze ja akurat tutaj malo sie wypowiadam, bardziej jestem biernym czytelnikiem, to jednak tu mi sie zdaje ze jest jakas nagonka na tego usera(moze sie myle), nie wiem, może jedna z metod prezentowanych przez niego nie zadziala na wasze dziewczyny, z ktorymi chcecie cos krecic, ale nikt nie mowil ze bedzie latwo i ze sie uda. A teraz proponowalbym(mimo ze ja tu nie rządzę) na ostateczne zakończenie tej bitwy słownej i wrócenie do tematu , czyli co mam robic i mowic swojej wybrance, tak abym stal sie jej wybrankiem ;p

3majcie się

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Dobrze slawiola napisal piwo
Podpisuje sie pod jego slowami...

A
A Offline
Originally Posted by Pierniczek
To co zapodał Sphinx to zajebista sprawa. Tak są 3 mp3 o kobiecej psychologii i o NLSie. Mam to już ze dwa miech na kompie i ogólnie pozytywnie oceniam po przesłuchaniu. Najlepsza jest 3 część, która wprowadza w hipnozę. pzdr
wystarczy troche uważniej poczytać temat i od razu widać brak spójności choćby po datach.......po prostu gość umiejętnie robi Wam wykłady z tego co możecie sami przeczytać a sam jakoś nie może się zdecydować czy poznał to 4 lata temu czy jak widać od góra 3 miesięcy.....jedno widać gołym okiem wielu się to podoba i niech tak zostanie,każdy widzi to co chce widzieć.....pozdrawiam

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Już nie mam do Ciebie siły...to, że przesłuchałem to kilka miesięcy temu to nie znaczy, że było to źródło mojej wiedzy...myślisz, że uczyłem się programowania neurolingwistycznego z płyt cd sprzedawanych na allegro? Za wszelką cenę chcesz udowodnić, że jestem naciągaczem i że nie warto mnie słuchać? ludzka zawiść, ech...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Pierniczek a co mnie twoje 30 książek?? Liczy się doświadczenie a nie książki to tak jakbyś wysłał psychologa na wojnę bo przeczytał 30 książek wink po drugie jako psycholog uważasz że ktoś miły to odrazu cipka?? człowieku zastanów sie wink

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
AGASSI naprawde daj juz na luz. Niedlugo bedziesz szukal w postach Pierniczka bledow zeby udowodnic ze tak naprawde nie jest magistrem laugh wink

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by Fantomas
Pierniczek a co mnie twoje 30 książek?? Liczy się doświadczenie a nie książki to tak jakbyś wysłał psychologa na wojnę bo przeczytał 30 książek wink po drugie jako psycholog uważasz że ktoś miły to odrazu cipka?? człowieku zastanów sie wink

noż ku.rwa...czy tu wszystkim internet już mózg zlasował? Ale ok i tacy się trafiają więc po kolei:

nie widzę ciągu logicznego w Twojej wypowiedzi. Co ma psycholog i ksiązki do wojny i jak to się ma do doświadczenia? Pokaż mi miejsce , w którym napisałem, ze jak ktoś jest miły to znaczy, że jest cipkiem. Napisałem, że bycie miłym nie sprawdza się w uwodzeniu ówczesnych kobiet, bo są bardziej niezależne niż kiedyś i że szukają kogoś dominującego, a nie faceta, który jest cipkiem. Dostrzegasz różnicę?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie dziw sie twoje wypowiedz są niespójne stąd całe zamieszanie, pisałem o doświadczeniu bo ty tu piszesz o jakiś bzdurnych książkach pomocnych w podrywaniu wink

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
pisałem o książkach, które przeczytałem jako psycholog i te ksiazki dotyczyły psychologii, kontaktów międzyludzkich, programowania neurolingwistycznego, asocjacji itp. Wskaż mi miejsce w którym napisałem, ze przeczytałem 300 ksiązek pomocnych w podrywaniu...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak przeczytałeś te książki ale zobacz na głupim forum nie potrafisz spójnie sie wypowiedzieć to chyba coś nie tak co? zobacz większość zrozumiała że zdradzasz swoją żonę jakie to ci wystawia świadectwo jako psychologowi??

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
ku.rwa chłopie dopiero czepiałeś sie książek teraz spójności co będzie następne? To, że Ty nie rozumiesz tego co chcę przekazać to nie znaczy, że wszyscy tego nie rozumieją. Do tego potrzeba chociaż trochę inteligencji i jakiegoś światopoglądu, a nie tylko siedzenia całego dnia przed kompem...pokaż mi tą większość, która mnie źle zrozumiała...bo wydaje mi się, ze tylko Zbigniew mnie o to zapytał...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
nie rozumiem twojego zdenerwowania w końcu jesteś psychologiem opanuj się.. Wytykasz mi brak inteligencji i siedzenie przed kompem, znasz mnie? to jakieś nowe metody z książek??

Strona 12 z 13 1 2 10 11 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, cigar, 11kera11, Lukasz111, aker), 1,524 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,834,858
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025