Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6
F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
PEKAO Open 2007 [Szczecin]

[Linked Image]

[Linked Image]

Miejsce: Szczecin, Polska
Pula nagród: $125K+H
Nawierzchnia: Clay
Date: Wrzesień 17 - 23

Strona WWW: http://www.pekaoopen.pl/2007/

[b]
ENTRY LIST :

1 Eschauer, Werner AUT 52
2 Acasuso, Jose ARG 70
3 Vassallo Arguello, Martin ARG 73
4 Hartfield, Diego ARG 75
5 Berlocq, Carlos ARG 76
6 Roitman, Sergio ARG 77
7 Seppi, Andreas ITA 79
8 Lapentti, Nicolas ECU 80
9 Zabaleta, Mariano ARG 83
10 Garcia-Lopez, Guillermo ESP 86
11 Bolelli, Simone ITA 87
12 Serra, Florent FRA 89
13 Vanek, Jiri CZE 96
14 Brzezicki, Juan Pablo ARG 108
15 Ramirez Hidalgo, Ruben ESP 109
16 Di Mauro, Alessio ITA 115
17 Devilder, Nicolas FRA 117
18 Ventura, Santiago ESP 124
19 Ascione, Thierry FRA 126
20 Kubot, Lukasz POL 127
21 Zib, Tomas CZE 130
22 Guzman, Juan-Pablo ARG 132
23 (SE)
24 (SE)
25 (WC) Martin, Alberto ESP
26 (WC) Starace, Potito ITA
27 (WC) Volandri, Filippo ITA
28 (WC)
29 (Q)
30 (Q)
31 (Q)
32 (Q)

Skopiowałem z MTF smile.

Na 15 lecie turnieju organizatorzy postarali się o 15 zawodników z pierwszej 100 ATP. Obsada najlepsza z polskich turniejów Challengerowych w 2007 roku, typowo ziemna.

Bonus: Unibet
S
addict
addict
S Offline
czy ktos sie orientuje czy bwin bedzie dawal livebetting bo od tego uzalezniam moj wyjazd na ten turniej ???

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Zamiast Martina w turnieju głównym z dziką kartą zagra, ulubieniec forum, Gael Monfils.
Jak dla mnie obsada fenomenalna jak na chellenger

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
OUT: Acasuso, Di Mauro, Eschauer, Garcia-Lopez, Hartfield, Kubot, N.Lapentti, Serra, Zabaleta (and Dlouhy, Odesnik, Hanescu, M.Gonzalez, Meffert from ALT)
IN: Hernych, Ulihrach, Gaudio, Koellerer, Silva, Andujar, Mertl, Sabau, Dolgopolov
NEXT: Guez, Hajek, Recouderc, Klec, Chardy, A.Martin

Z zawodników którzy weszli do turu głównego z listy rezerwowej tylko Andujara nie gościliśmy w Polsce na przestrzeni ostatniego roku.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Witam milosnikow tenisa. PKO OPEN w moim rodzinnym miescie. Choc nie jestem milosnikiem tworzenia analiz a raczej dobrych typow postaram sie pisac co nieco - bede na kortach codziennie. Juz teraz zwracam uwage na Alberto Martina. Wprawdzie zacznie od kwali ale mam nadzieje na nim zarobic troche pieniazkow, no chyba ze biedaczek wpadnie w pierwszej rundzie na jakiegos Monfilsa czy innego Starace.

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Sports - wg mnie nie ma mowy o livebettingu tego challengera ze strony baw. Nigdy nie bylo .. sadze ze i teraz nie.

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
zegarek no to liczymy na obszerne relacje na forum ze wszystkiego co uda Ci się zobaczyć, niekoniecznie tylko z kortu wink

Natomiast A.Martina brak wśród kwalifikantów.

S
addict
addict
S Offline
zegarek...... nigdy nie mow nigdy...... z gorszego chalengera z wroclawia bylo i z czech, chorwacji bylo wiec to jest kwestia chciejstwa bwinu a dokladnie mowiac czy ich wyslannik pojedzie na ten turniej

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Początkowo Martin miał dostać ostatnią dzika kartę, potem go dla niej zabrako. Ostatecznie widzę go teraz na liście zawodnikow turnieju głownego. Tym lepiej - ma juz swoje lata i jeśli ma przysporzyć nam kasy musi się jak najmniej męczyć. Alberto startowal w Szczecinie juz 7 razy i nawet grywał w finale. Turniej szczecinski słynie z tzw. ,,klątwy hiszpańskiej,, - choć rok w rok od 15 lat startuje tu co najmniej kilku Hiszpanów nigdy jeszcze Hiszpan nie zwyciężył w Szczecinie.

N
member
member
N Offline
nom ja tez dziś wybieram sie na rozeznanie na korty i postaram sie naskrobac cos co tam sie dzieje , mam jedno przemyslenie od kilku lat dotyczace tego turnieju a mianbowicie ze 1 turniejowa odpada bardzo szybko, ciekawe ja to bedzie w 2007 roku

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
I A.Martin z dziką kartę. Starace się wycofał.

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
wiadomo juz czy jakos buk oferuje kursy na ten turniej ?

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Zapewne wszystkie które zawsze oferują CH.

Z tego co widzę na 1r.

Julio Silva - Dolgopolov Jr.
Dolgopolov jest bardzo przeciętny, nie potrafi atakować, w obronie w miarę w miarę... Ale Silva lepszy i w obronie, a i nieprzeciętnie potrafi zaatakować.

Ktoś ze Szczecinian oglądał P.Ribę ? Gra z Ascione, który po kreczu podczas US Open nigdzie nie grał. Bez ogrania ciężko mu będzie, w P-niu bardzo kiepsko zagrał, także wtedy przed Porszakiem kreczował w poprzednim turnieju.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
W pełni zgadzam sie z Fro co do tego meczu.Wogole jestem ciekaw jali bedzie kurs na Silve poniewaz grali ze soba pod koniec lipca i wtedy Silva byl dogiem i przegral 0-6 w 3 secie...Ale po tym turnieju obaj panowie przyjechali do jakze pamietnego turnieju w Poznaniu grin i pokazali zupelnie rozna forme.Juz wtedy mlody ukrainiec w meczu z Phau nie zaprezentowal sie dobrze by nie powiedziec slabiutko no i ostanie wyniki czyli porazki z Brizzim a szczegolnie z Tecau laugh dobitnie pokazuja ze z forma to jest tragicznie ;)Natomiast wiemy juz ze Silvie Polska ziemia sluzy to jutro 2 szybkie sety i bedzie mogl z zonka mulatka troche pozwiedzac :)No i jak zobaczymy kurs to ustalimy stawke...

M
old hand
old hand
M Offline
Riba przecietny przebijaka, nic wielkiego nie pokazal. Pare dropshotow, a tak to trzyma dluga pilke.Jesli Ascione jest juz zdrowy i bedzie "gral do przodu" to powinien odprawic Hiszpana

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja widze to tak :

Ulihrach - Sabau

Sabau jest chyba najsłabszym zawodnkiem z aTP jakiego miałem nieszczęście oglądać na żywo. Polacy z dolnej półki pewnie by sobie z nim nawet poradzili. Bohdan w Polsce grać lubi, szybkie 2:0.

Gaudio - Zib

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść... na na na. Gaudio nie ma motywacji, przypominają mu się stare dobre czasy, gdy był w czołówce i dostaje paraliżu. Ze słabeuszami typu Villagran, Owsian, Junqueira to jeszcze jakoś wygląda bo nie trzeba się wysilać, ale gdy trafi na kogoś lepszego to już jest słabo. Trudno jest znowu przebijać się do czołówki przez challengeryt, to nie na nerwy Argentyńczyka. Zib jak to Zib zarabia w challegerach głównie, w tamtym roku w pierwszej rundzie wyrzucił Zabalete teraz wyrzuci Gaudio.

Aranguren ktoś widział może? Co on gra? :] Patrząc na jego wyniki to Minara w ciemno 2:0 biore, ale... no właśnie może to jakiś niespełniony talent? laugh W końcu do zera wygrał seta z Armando ;]

Bolelli rozbije w pył Gawrona, szkoaże tak mało mamy Polaków w MD, nie ma żadnych pewniaków grin

P
old hand
old hand
P Offline
Originally Posted by zegarek
Sports - wg mnie nie ma mowy o livebettingu tego challengera ze strony baw. Nigdy nie bylo .. sadze ze i teraz nie.
W kalendarzu Bwin pojawily sie na jutro mecze deblowe ze Szczecina z 16:30 i 19:30, wiec wychodzi na to, ze mecze singlowe rowniez powinni dac.

M
old hand
old hand
M Offline
Na poczatek krotko o Boghdanie.On juz tyle razy przechodzil odrodzenie w Szczecinie ze i w tym roku moze otrzec sie o final.

Aranguren - stylem gry podobny do Martina.Regularny, bez fajerwerkow, co jakis czas dropszoty. Minar zaprezentowal sie duzo lepiej.

Kameleon ladnie porownales Owsiana z Junqueira, mysle ze Kacper by sie ucieszyl:)

Bolleli moze gema nie oddac Gawronowi, ale kurs 1.05 to max co buki wystawia raczej.

Licze ze Gael zagra na powaznie w Szczecinie i pokaze kawal dobrego tenisa...We wtorek Players Party na ktorym bede takze w srode moze pare "pewniakow" bedzie

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
re : sports

Twoje slowo stalo sie cialem :-)

Oferta Szczecin live w baw

przyjezdzaj - zasponsoruję Ci karnet na turniej.

Jesli jestes chetny napisz tu swoj telefon

pozdrawiam

Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Kursy na Szczecin w bet-at-home plus naziemni, ktorych ja osobiscie olewam. Poniewaz doswiadczenie uczy ze niektorzy przyjezdzaja przegrac w pierwszej rundzie na razie się tylko przyglądamy. Na dwa pierwsze dni turnieju piękna pogoda zapewniona :-)

Raport zlozę po powrocie :-)

Wyruszam na korty .. do wieczora.

Strona 1 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, poozon, Sensei, forty, kamel), 2,381 gości, oraz 15 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,827
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025