Ja z polskich grup polecam AGRESSIVE 69 i ich album "IN" z 2006 roku, który mi bradzo przypadł do gustu. Oto jeden z singli promujących tą płyte : -"Nie widać końca"
czy to jest oryginalna wersja tej piosenki?? czy moze czasem ktos ja spiewa jeszcze w innym jezyku??
Musialem z tym pytaniem zwrocic sie do kumpla, ktory wystepowal w Jaka to melodia(z sukcesami). Sam kojarzylem rytm angielskiej(znanej wersji), lecz nie autora.
Brad Paisley - Whiskey Lullaby Lonestar - Amazed troche z dupy clip Plain White T's - Hey There Delilah Tenacious D - Fuck Her Gently dobry tekst i dobra nuta na impreze
a teraz cos z serii stare ale jare: Deep Blue Something - Breakfast at Tiffany's The Outfield - I Dont Wanna Lose Your Love Tonight Simon & Garfunkel - Mrs. Robinson The Temptations - Build Me Up Buttercup
Thrall , siedzę tak długo przed kompem, bo misje z Tobą kończę
dobre stare nuty, w klimatach mi się przypomniały co następuje:
Fine Young Cannibals - She Drives me Crazy (tu jest dopiero teledysk z dupy )http://pl.youtube.com/watch?v=S_wzi-kTVOI Haddaway - What Is Love (pierwsze dupy się przy tym rwało )
Londonbeat - I've Been Thinking About Youhttp://pl.youtube.com/watch?v=aldgAtTflrc Spin Doctors - Two Princes i ostatni kawałek (nie ma teledysku w sieci dziwne obrazy przemykają ) dla mnie jeden z lepszych 90's furia w rzeźni - każda generacja ma swoją chorobę.
Thrall , siedzę tak długo przed kompem, bo misje z Tobą kończę
dobre stare nuty, w klimatach mi się przypomniały co następuje:
Fine Young Cannibals - She Drives me Crazy (tu jest dopiero teledysk z dupy ) Haddaway - What Is Love (pierwsze dupy się przy tym rwało ) Londonbeat - I've Been Thinking About You Spin Doctors - Two Princes i ostatni kawałek (nie ma teledysku w sieci dziwne obrazy przemykają ) dla mnie jeden z lepszych 90's furia w rzeźni - każda generacja ma swoją chorobę.
Fro niet, nie bylo to zalezne ode mnie Ale w przyszlym tygodniu bede na meczu Metsow z Nationals, bileciki juz mam na pocieszenie zobacze tez Arthur Ashe stadium, tyle ze pusty