|
|
addict
|
|
addict
Ja czekałem coś ok. 10 dni.Co ciekawe list weryfikacyjny przyszedł z Chorwacji.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
wyslalem juz kilka maili do MB i oczywiscie nie doczekalem sie zadnej odpowiedzi....czy ktos majac konto pocztowe na onecie dostal kiedykolwiek odpowiedz od mb na to konto? Bo w kilku przypadkach ( beted.com) maile od supportu po prostu nie przychodza na skrzynki onetowskie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
najlepiej mieć jedno konto na yahoo.com tam zawsze wszystko dojdzie bez problemó a onet czy wp w życiu się nie doczekasz
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no ale teraz chyba nie da rady zmienic adresu maila w netellerze i MB. Chyba ze ktos dokonal juz takiej operacji? Przychodzi mi tylko jeszcze jeden pomysl, aby napisac do MB z maila z gmaila i poprosic o odpowiedz na ten adres jednoczesnie wyjasniajac sytuacje.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Nie miałem nigdy problemów z otrzymywaniem maili na skrzynke onetową, pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dostalem mail niby od MB z tylulem: {Disarmed} [Ticket ##24062010##] Important notice: account locked
i trescia: Account suspended
Dear customer,
We are writing you this email to inform you that your moneybookers account has been temporarily suspended for incoming and outgoing transactions due to a payment you received that is being suspected by our security team as being an exchange with another e-currency....
Radze uwazac, bo pewnie jest to jakies oszustwo majace na celu wyludzenie danych konta. Konto nie jest zablokowane i mozna normalnie wplacac i wyplacac.
WojtekK
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
napisz adres z jakiego przyszedl ten email
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Potwierdzam. Też to mam i prawie kliknąłem! Może by jakiś temat przyklejony zrobić na jakiś czas bo podejrzewam, że niejeden da się na to nabrać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dostalem mail niby od MB z tylulem: {Disarmed} [Ticket ##24062010##] Important notice: account locked
Dear customer,
We are writing you this email to inform you that your moneybookers account has been temporarily suspended for incoming and outgoing transactions due to a payment you received that is being suspected by our security team as being an exchange with another e-currency....
Radze uwazac, bo pewnie jest to jakies oszustwo majace na celu wyludzenie danych konta. Konto nie jest zablokowane i mozna normalnie wplacac i wyplacac.
WojtekK
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie jak wpłaciłem przelewem z banku do MB a MB ma też konto w mbanku to kasa będzie jakoś szybciej? Proszę o odp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie jak wpłaciłem przelewem z banku do MB a MB ma też konto w mbanku to kasa będzie jakoś szybciej? Proszę o odp Jeszcze wplaciles z mbanku mtransferem to kase masz na MB od razu 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie bo chcę zweryfikować swoje konto i normalnym przelewem  To jak? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ale jak wplacisz mtransferem ze swojego konta to chyba tez Ci zweryfikuje 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Właśnie nie bo wpłaciłem i napisałem e-maila dlaczego nie zwiększyli limtu i napisali,że przelewy24 się nie liczą i trzeba normalnym przelewem:P Wpłacał ktoś tak jak ja  ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dear customer,
WojtekK Też to dostałem, tak na bank to wyłudzenie danych, huuje nawet nie raczyli zmienić nr ticketu. UWAGA!!!!!!!! Pozdro
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tez to dostalem ..... ale odrazu zorbilem do kosza;P
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ale nie kumam... z jakiego adresu email dostaliscie ten mail ?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale nie kumam... z jakiego adresu email dostaliscie ten mail ?! Z [email protected]. Nie chce mi się w to wgłębiać - sprawa do rozstrzygnięcia dla informatyka. Ale na mój chłopski rozum jest to po prostu słabe zabezpieczenie serwera SMTP (jeżeli jakiekolwiek) ze strony moneybookers.
|
|
|
Link skopiowany do schowka