|
|
old hand
|
|
old hand
Jak sie tak trzymasz regulaminu to powiedz mi dlaczego nie napisałeś podsumowania po pierwszej próbie II rundy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dlatego bo nikt nie zrobił odpowiedniego tematu. Widzisz.. ja w pierwszej próbie uzyskałem bardzo dobry wynik 3/5 i myślę, że gdyby nie było powtórki to był bym w czołówce. Jakoś nie miałem pretensji o to, że powtarzamy, mimo, ze w pierwszej trójce byłbym spokojnie. Teraz poszło trochę gorzej, więc pozostaje mi tylko pogratulować zwycięzcom i życzyć udanych typów w rundzie finałowej (no chyba, że oboje przejdziecie :D)
Jak dla mnie w regulaminie jest napisane, że wszyscy podają wyniki w osobnym temacie. Odstępstwo od tego WSZYSCY zostało wyraźnie podkreślone w pierwszej rundzie dlatego, że było ponad 120 osób i trudno żeby później z pośród wszystkich wyników wygrzebywać te, które awansowały.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A nie pomyslales ze juz to decydujaca faza? $tS jedynie pisal po I rundzie zeby podawali ci co osiagneli 80% i to z pewnoscia dlatego zeby nie wprowadzac nie potrzebnego chaosu.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Temat mogłeś założyć  . Ale dobra, niech już będzie po Waszemu. Pewnie macie rację. Dzięki za dyskusje, pzdr. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Temat mogłeś założyć  . Ale dobra, niech już będzie po Waszemu. Pewnie macie rację. Dzięki za dyskusje, pzdr.  Temat?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
c1nek no offence, ale powiedz szczerze, czy gdyby $t$ nie wrzucil dzisiaj rano przypomnienia o podawaniu wynikow albo tez inni przegrani nie podali wynikow w temacie z wynikami, to czy Ty sam od siebie umiescilbys tam typy? Twoj ostatni mecz zakonczyl sie chyba o 21 wczoraj, wiec spokojnie mogles to zrobic wczoraj, jednak zrobiles to dopiero jak pojawily sie inne wpisy w tym temacie. Moj ostatni mecz zakonczyl sie wczoraj przed 23. Jasne, moglbym sie tlumaczyc, ze o tej porze nie moglem z jakichs przyczyn podac podsumowania, a dzisiaj wszedlem na forum dokladnie o godz. 12 (co zreszta moderatorzy moga chyba sprawdzic, bo akurat tak bylo). Ale nie zamierzam sie wyklocac o kilkadziesiat zlotych. Mam nadzieje ze $t$ sie wkrotce wypowie i utnie wszelkie spekulacje. BTW. c1nek, na Twoim miejscu tez bym walczyl o to, by kurczowo w tym przypadku trzymac sie "litery prawa" Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Temat mogłeś założyć  . Ale dobra, niech już będzie po Waszemu. Pewnie macie rację. Dzięki za dyskusje, pzdr.  Temat? Temat z podsumowaniami. To było do takizwykły A jeśli nie można tego zrobić to czemu $t$ założył dopiero dzisiaj taki temat i dał tylko ok 4h na posumowanie? Dziwne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedni pamietaja drudzy nie, wrzucilbym do 12 jeszcze nie mam takiej krotkiej pamiecii nie pamietam pod czym sie podpisywalem. A nie bede sie tlumaczyl dlaczego wczesniej nie wrzucilem. EOT.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
NIc im nie dawac  Zwiekszyc pule w finale do 1100 za 1 miejsce i 1000zl za 2gie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przypominam że kto nie podsumuje swoich typów do 12 godizny nie dostanie nagród za miejsca 3-8 Na potwierdzenie tego słowo Przypominam nie znalazło się tu przypadkowo. Cóż.. nie ma co dyskutować, czekamy na opinię i werdykt $t$. Heh Lupus mało Ci? ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
NIc im nie dawac  Zwiekszyc pule w finale do 1100 za 1 miejsce i 1000zl za 2gie  Zapomniales jeszcze o stowie 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Stowka dla komisza konkursu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A jeśli nie można tego zrobić to czemu $t$ założył dopiero dzisiaj taki temat i dał tylko ok 4h na posumowanie? Dziwne  To co napisałeś mnie lekko dotknęło  Myślisz że specjalnie dałem taki czas na podsumowanie bo mi zależało na III miejscu? Uwierz mi że nie. Gdybym był taki "pazerny" to równie dobrze mógłbym podać że pula nagród wynosi np 1600 a 600 wziąć do kieszeni. Sam zabiegałem o to aby BetGun również na swojej stronie poinformowało o podziale nagród żeby nie było przypadku że ktoś mnie oskarży o przywłaszczenie sobie jakiegoś % z puli. Przypomniałem o podsumowaniu bo widziałem że zrobiły to raptem 2 czy 3 osoby.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie o to mi chodziło. Na pewno nie miało nikogo dotknąć. To dotyczyło tego, że ktoś pisał, że nie podał typów wcześniej bo nie było takiego tematu założonego, czyli jakbyś Ty miał go zakładać, a nikt inny nie mógł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No ale tu też chodzi o Ciebie bo też nie zrobiłeś podusmowania do 12, więc zabrzmiało tak jakbyś miał pretensje że to ja ukartowałem,
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie mam żadnych pretensji i na pewno nie kłócę się tu o pieniądze tylko po prostu chcę wyjaśnić sprawę, bo według mnie nie było wyjaśnione czy Ci co uzyskali mniej niż 80% mieli pisać podsumowanie czy nie. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie prosta sytuacja> 11pkt regulaminu. W I rundzie jasno napisalem żeby podawali tylko Ci co awansowali bo trudno wyłowić ze 120osób te które uzyskały minimum. W tej rundzie nie napisałem nic wiec ustalenia z regulaminu obowiązywały. PS: Kto pytał o kolejną edycje na priv? bo skasowałem wiadomość 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Ok, niech będzie. Według mnie to takie jasne nie było. W następnych edycjach będę już wiedział. yaaho coś wcześniej pytał o 2 edycje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yaaho pisal kilka postow wczesniej
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a więc odpowiadam tutaj i Panu Yaaho i Panu x(nie wiem kto pisał  ) Co do II edycji to jeszcze się poważnie zastanawiam czy zaczynać rozmowy z BetGun.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|