|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie mogli tego jakos inaczej wyjasnic, dyskretnie, tylko robic z tego kolejny show, przedstawienie?! Przeciez w sumie oto im chodzilo zeby bylo widac jaki to jest zajebiscie orginalny i nie sterowany program.
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
smutno mi teraz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
JuN skad masz pewnosc ze on klamie i co sie tak napinasz gosciu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co się dzieje bo nie oglądam? ;>
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wkudwe Wy to tez jestescie pojebani tutaj. Siedzi jeden z drugim cale dnie przed kompem , panienke to na fotka.pl widzi , zjedzie sobie na recznym raz na jakis czas i jest zajebisty bo jest anonimowy.
Chlopak od 3 tygodni mowi ze jest hetero to blazenada w TV robi z niego nie wiadomo co.
Jak ktorys z wielbicieli internetu tutaj sie wpisujacy byli na jakies dyskotece , klubie to nie raz widzieli jak lalusie pokroju Adriana byli tam z laskami o ktorych mozecie sobie pomazyc. lubisz to...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://bulonis.blog.pl/ - blog Kamila Bulonisa, od którego zaczela sie cala afera
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Wkudwe Wy to tez jestescie pojebani tutaj. Siedzi jeden z drugim cale dnie przed kompem , panienke to na fotka.pl widzi , zjedzie sobie na recznym raz na jakis czas i jest zajebisty bo jest anonimowy.
Chlopak od 3 tygodni mowi ze jest hetero to blazenada w TV robi z niego nie wiadomo co.
Jak ktorys z wielbicieli internetu tutaj sie wpisujacy byli na jakies dyskotece , klubie to nie raz widzieli jak lalusie pokroju Adriana byli tam z laskami o ktorych mozecie sobie pomazyc. lubisz to... o Tobie to pisalem  przepraszam jesli Cie urazilem 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Jolka, Jolka ...  Nie, no .. ja ją naprawdę lubię 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jola jest przeh.uj 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
JuN skad masz pewnosc ze on klamie i co sie tak napinasz gosciu ? gościu bo co nagle wszyscy obroncy ? uwazam ze jestem gejem i tyle, nagle gazety i ludzie zrobili nagonke ? poza tym zasłania sie dziadkiem itp. to chamstwo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie ale poco on w to wszystko miesza swojego dziadka? Co to ma byc za argument? Bo cos nie czaje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Adi ma fajne ciało!!!
Jolka Rulzzzzzzz!!!!!!!
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
pierwszy raz cos Jola mądrego powiedziała
brawo
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
JuN skad masz pewnosc ze on klamie i co sie tak napinasz gosciu ? gościu bo co nagle wszyscy obroncy ? uwazam ze jestem gejem i tyle, nagle gazety i ludzie zrobili nagonke ? poza tym zasłania sie dziadkiem itp. to chamstwo O w pyte  W pupe za ile ? 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Jolka romans pokaże ... z Adim ... jezuniuuuuu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jola " Ja tutaj romans zagram..." 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Jak ktorys z wielbicieli internetu tutaj sie wpisujacy byli na jakies dyskotece , klubie to nie raz widzieli jak lalusie pokroju Adriana byli tam z laskami o ktorych mozecie sobie pomazyc. lubisz to... o Tobie to pisalem  przepraszam jesli Cie urazilem  ...suko...
|
|
|
|
|
MaSha Lover
|
|
MaSha Lover
JuN skad masz pewnosc ze on klamie i co sie tak napinasz gosciu ? gościu bo co nagle wszyscy obroncy ? uwazam ze jestem gejem i tyle, nagle gazety i ludzie zrobili nagonke ? poza tym zasłania sie dziadkiem itp. to chamstwo nie myślałem, że są na świecie ludzie mniej inteligentni od Joli  A poza tym zgadzam sie z kolegami powyzej  Jole lubie bo jest przehuy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jola szybko wykorzystala sytuacje... ... poswiecie sie... zrobie romans... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jola... lol ... poszla ostro... ale ja popieram
ale z tym ze ma pooukladane w glowie to przegiela hehe
|