Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11
A
old hand
old hand
A Offline
Mam pytanie odnośnie Internet Explorer-a. Zainstalowałem sobie wersję 7 i odnosze wrażenie że wszelkiego rodzaju litery są jakby rozmyte/niewyraźne tongue Można to jakoś ustawić?

Bonus: Unibet
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
a wyjaśni mi ktoś czemu laptopy są w USA dwa razy tańsze ? tam mój laptop kosztował 650$ czyli ok 1800 zł a tutaj kosztuje około 4500 zł shocked 100% różnicy ? dla mnie to nie pojęte !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nic nowego. To samo tyczy się m in. gier na xboxa 360 i samochodów. Lepiej z zagranicy ściągać...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja może takie głupie pytanie: jak napisać u z dwoma kropkami?? nie zmieniając żadnych ustawień

A
old hand
old hand
A Offline
Originally Posted by Fantomas
ja może takie głupie pytanie: jak napisać u z dwoma kropkami?? nie zmieniając żadnych ustawień

W Wordzie dajesz Wstaw -> Symbol

B
addict
addict
B Offline
Mam problem. od kilku dni wpadl mi na kompa jakis wirusik. Na gornym pasku IE po tytule strony www mam napis HACKED by GODZILLA i gdy wejde do moj komputer to nie moge wejsc na partycje przez dwukrotne klikniecie jedynie prawy otworz.

Co dziwne format nie pomogl :|

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by boozieee
Mam problem. od kilku dni wpadl mi na kompa jakis wirusik. Na gornym pasku IE po tytule strony www mam napis HACKED by GODZILLA i gdy wejde do moj komputer to nie moge wejsc na partycje przez dwukrotne klikniecie jedynie prawy otworz.

Hacked By Godzilla - Virus Fixed

Hacked By Godzilla is a new computer virus that widely infect from using Handy Drive or Floppy Disk

Defected

1. We can not Double Click to open any Drive on our computer. But we can Right Click to Open or Explore.
2. There is a text “Hacked By Godzilla” on Title Bar of Internet Explorer.

How to fix Godzilla

1. Double Click on My Computer icon on Desktop and select Tools --> Folder Options
2. When Folder Options cliak at View tab
1. check at Show Hidden files and folders
2. unchuck the Hide extention… and Hide protected operating system file
3. click OK
3. Press Ctrl+Alt+Delete. The Windows Task Manager will dispalay. Click at Processes tab
1. Click menu Image Name (to sort Files)
2. Select wscript.exe (one by one)
3. Click End Process button
4. Open drive (By right click and select Explore. Must not Double Click !) Delete autorun.inf and MS32DLL.dll.vbs (Press Shift+Delete) in all drives include Handy Drive and Floppy disk.
5. Open folder C:\WINDOWS to delete MS32DLL.dll.vbs inside (press Shift+Delete )
6. Go to Start --> Run and enter regedit click OK. Registry Edit dialoq will display.
7. Select HKEY_LOCAL_MACHINE --> Software --> Microsoft --> Windows --> Current Version --> Run to delete MS32DLL (press Delete key on keyboard)
8. Select HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Microsoft --> Internet Explorer --> Main to delete Window Title “Hacked by Godzilla” (press Delete key on keyboard)
9. Click Start --> Run and enter gpedit.msc click OK. Group Policy dialoq will display.
10. Select User Configuration --> Administrative Templates --> System --> Double Click on file Turn Off Autoplay then Turn Off Autoplay Properties will display
1. Select Enabled
2. Select All drives
3. Click OK
To prevent auto open when we insert CD or plug the Handy Drive that is the way virus infect.
11. ClickStart --> Run and enter msconfig Click OK. the System Configuration Utility dialoq will display
1. Click Startup tab
2. Uncheck MS32DLL
3. Click Apply
4. Clock OK (or Close)
When the System Configuration dialoq display select Exit Without Restart
12. Double Click on icon My Computer on Desktop. Then select Tools --> Folder Options
13. On Folder Options dialoq select View tab
1. Check at Hide extention… and Hide protected operating system file
2. Click OK
14. Right Click at Recycle bin. Then select Empty Recycle Bin to make sure the virus is deleted.

That's all. You'll never see Hacked By Godzilla again. I Guarantee it'll work !
grin

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
Originally Posted by herkules

Hacked By Godzilla - Virus Fixed

Hacked By Godzilla is a new computer virus that widely infect from using Handy Drive or Floppy Disk

Defected

1. We can not Double Click to open any Drive on our computer. But we can Right Click to Open or Explore.
2. There is a text “Hacked By Godzilla” on Title Bar of Internet Explorer.

How to fix Godzilla

1. Double Click on My Computer icon on Desktop and select Tools --> Folder Options
2. When Folder Options cliak at View tab
1. check at Show Hidden files and folders
2. unchuck the Hide extention… and Hide protected operating system file
3. click OK
3. Press Ctrl+Alt+Delete. The Windows Task Manager will dispalay. Click at Processes tab
1. Click menu Image Name (to sort Files)
2. Select wscript.exe (one by one)
3. Click End Process button
4. Open drive (By right click and select Explore. Must not Double Click !) Delete autorun.inf and MS32DLL.dll.vbs (Press Shift+Delete) in all drives include Handy Drive and Floppy disk.
5. Open folder C:\WINDOWS to delete MS32DLL.dll.vbs inside (press Shift+Delete )
6. Go to Start --> Run and enter regedit click OK. Registry Edit dialoq will display.
7. Select HKEY_LOCAL_MACHINE --> Software --> Microsoft --> Windows --> Current Version --> Run to delete MS32DLL (press Delete key on keyboard)
8. Select HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Microsoft --> Internet Explorer --> Main to delete Window Title “Hacked by Godzilla” (press Delete key on keyboard)
9. Click Start --> Run and enter gpedit.msc click OK. Group Policy dialoq will display.
10. Select User Configuration --> Administrative Templates --> System --> Double Click on file Turn Off Autoplay then Turn Off Autoplay Properties will display
1. Select Enabled
2. Select All drives
3. Click OK
To prevent auto open when we insert CD or plug the Handy Drive that is the way virus infect.
11. ClickStart --> Run and enter msconfig Click OK. the System Configuration Utility dialoq will display
1. Click Startup tab
2. Uncheck MS32DLL
3. Click Apply
4. Clock OK (or Close)
When the System Configuration dialoq display select Exit Without Restart
12. Double Click on icon My Computer on Desktop. Then select Tools --> Folder Options
13. On Folder Options dialoq select View tab
1. Check at Hide extention… and Hide protected operating system file
2. Click OK
14. Right Click at Recycle bin. Then select Empty Recycle Bin to make sure the virus is deleted.

That's all. You'll never see Hacked By Godzilla again. I Guarantee it'll work !
grin

A to w skrocie :

otwierasz moj komputer >> wlasciwosci >> opcje folderow >> widok >> zaznaczasz 'pokaz ukryte pliki i foldery' i odznaczasz 'ukryj chronione pliki systemu operacyjnego'.

ctrl+alt+del >> zakladka procesy, znajdujesz i zakanczasz 'wscript.exe'

otwierasz dysk i kasujesz od razu poprzez Shift+Delete pliki autorun.inf i MS32DLL.dll.vbs, pozniej przechodzisz do c:\windows i robisz to samo z plikiem MS32DLL.dll.vbs

start >> uruchom >>regedit, przechodzisz do klucza HKEY_LOCAL_MACHINE --> Software --> Microsoft --> Windows --> Current Version --> Run i kasujesz MS32DLL

Pozniej przechodzisz do klucza HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Microsoft --> Internet Explorer --> Main by wykasowac “Hacked by Godzilla”

start >> uruchom >> gpedit.msc >> konfiguracja uzytkownika >> szablony administracyjne >> podwojnie klikasz na Turn Off Autoplay i wtedy
1. Select Enabled
2. Select All drives
3. Click OK

start >> uruchom >> msconfig >> uruchamianie >> odznacz 'MS32DLL' >> zastosuj >> okey >> ...

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
http://www.techsupportforum.com/sectools/sUBs/ComboFix.exe i na poczatku urzyj tego . oche se nabilem postow ale chodzi o to zeby pomoc

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam Płyte w Domu dvd z wyporzyczalni Goal 2 i chce ja przgrac TYlko tam sa jakeis zabezpiecznia JAkie sa programy do przgrywania takich Płyt prosze odpsiac??

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam takie pytanie. Ma może ktoś z Was program internetinfo?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by wolfiks
Mam Płyte w Domu dvd z wyporzyczalni Goal 2 i chce ja przgrac TYlko tam sa jakeis zabezpiecznia JAkie sa programy do przgrywania takich Płyt prosze odpsiac??

Chociażby dvd shrink.

B
addict
addict
B Offline
herkules

Dzieki combofix pomogl piwo

H
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
H Offline
herkules

Dzieki combofix pomogl piwo
hura piwo bo to combofix grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czy jak mam w kompie pamięć DDR Ram to jak chce dokupić to musze tak samo DDR kupic tak? Bo w instrukcji płyty gównej tam na miejscu tych pamięci jest opisane DDR1 DDR2 itd, ale rozumiem, że DDR będzie dobre tak ?

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
pytanie odnosnie internetu, czemu starsznie mi zamula internet, czasem wogole nie ma, chodzi strasznie (nie caly czas, ale czesto).

a sytuacja jest taka, ze moge odczepic od switcha reszte uzytkownikow i wtedy jest CALKIEM OK, wiec zapewne to ich wina ze sciagaja itd, ale, podczepilem inny komp tez do switcha i chodzi ok, wiec pytanie, co to moze byc? jak to sprawdzic? jakies porady? albo linki gdzie ten problem moga mi pomoc rozwiazac?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Bo switch nie rozdziela predkosci internetu rownomiernie anizeli router - zainwestuj wink

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
no ale si enie zrozumielismy widze, pod tego samego switcha podczepiam 2 kompy, jeden dziala net ok, a w drugim sie wiesza itd, ale jak odlacze innych podczepionych to wtedy jest ok i na 2 kompie... wiec chyba nie ma do rzeczy czy to router czy nie...
wirusow na kompie nie ma... (chyba, no ale sprawdzan) i nawet format byl wczesniej...
pozdrawiam

B
addict
addict
B Offline
http://allegro.pl/item242653381_lg_19_l196wtq_2ms_gtg_3000_1_fv_gw_36m.html

Kupowac? Czy cos innego w podobnej cenie polecacie?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
http://allegro.pl/item242653381_lg_19_l196wtq_2ms_gtg_3000_1_fv_gw_36m.html

Kupowac? Czy cos innego w podobnej cenie polecacie?

Stich fakt, nie do konca zrozumialem.

Boozieee kilka dni temu kupilem http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=243061227 ale z kontrastem dynamicznym 3000:1 a nie jak podaja 2000:1.

Polecam goraco.

Standardowy kontrast to 700:1, ale 3000:1 mozesz wlaczyc podczas ogladania filmu.

Strona 8 z 11 1 2 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (ANZELMO, rafal08, wHiTe_StAr), 1,708 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,837,705
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025