Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 10 z 13 1 2 8 9 10 11 12 13
S
old hand
old hand
S Offline
Musicie zmienic trop panowie. Mam konta we wszyskich bukach, ktore tu wymienialiscie, a nie dostaje tych dziwnych wiadomosci. Wiec albo nie ten trop albo tylko jakas czesc adresow wyciekla. Pozdr

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Czyli wiele wskazuje na wyciek bezpośrednio z moneybookers.

B
journeyman
journeyman
B Offline
Dziś MB zablokowało mi konto ostatnia wypłata od Stan James

V
enthusiast
enthusiast
V Offline
A tak z innej beczki robił ktoś dzisiaj wpłatę bo teraz wyskakuje wewnętrzny błąd serwera a to zły omen na wieczorny depozyt.

A
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by violent
A tak z innej beczki robił ktoś dzisiaj wpłatę bo teraz wyskakuje wewnętrzny błąd serwera a to zły omen na wieczorny depozyt.
przed chwilą wpłacałem do buka i okey od razu była kasa.

M
member
member
M Offline
A jaki stosunek do transakcji w MB ma nasz szanowny US?
Czy MB tak jak banki muszą informować nasze władze o wysokich przelewach?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by mako_tychy

nie musza, mb to nie bank

A
A Offline
Originally Posted by mako_tychy
zadzwoń do nich i zapytaj wink NIE i jeszcze raz NIE .......pozdrawiam.

V
enthusiast
enthusiast
V Offline
Teraz chodzi a więc to tylko chwilowe problemy techniczne smile

Blade Runner
Blade Runner
Ja nie zauważyłem, żebym coś takiego dostawał.

Może dlatego, że z tego co przychodzi na mój mail - 95% kasuję po zobaczeniu nadawcy lub nagłówka. A jak coś otworzę, to nie klikam w żadne linki, które w takim się znajdują.

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Panowie mam pytanie wplacilem spora sumke na MB a wczesniej nie robilem zadnej weryfikacji i wszystko bylo ok ale teraz przekroczylem ten podstawowy limit i nie moge ruszyc tej kasy nigdzie no i czytam tam ze musze robic weryfikcje tylko ze tak adresu domowego nie moge bo to 500 km odemnie i nie mam jak i za dlugo idzie karty kredytowej nie mam wiec tez odpada zostaje dodanie konta bankowego i teraz czy przelew24 z wbk to sie liczy jako weryfikacja czy musze w banku wpisac na druczku przelewowym to wszystko i wyslac przez bank bo czytalem uwaznie temat i 1 osoba pisze ze tak a 2 ze tak wiec zglupialem prosze o szybka odpowiedz jesli ktos sie orientuje i nie stanowilo by problemu dla niego napisanie odpowiedzi dzieki !

old hand
old hand
Przelewy 24 nie weyryfikują konta... Sam miałem ten problem i wpłaciłem mtransferem hajs do MB i nie powiekszyli mi limitu.Napisałem im maila dlaczego mi nie zwiekszyli i mowia ze tylko zwykły przelew bankowy jest zaliczany.Kasa szła około 40 h więc nienajgorzej.A na list czekam już 6 dzień i nadal go nie ma ale i tak już nie jest mi potrzebny zbytnio wink

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Originally Posted by damianmularczyk
Przelewy 24 nie weyryfikują konta... Sam miałem ten problem i wpłaciłem mtransferem hajs do MB i nie powiekszyli mi limitu.Napisałem im maila dlaczego mi nie zwiekszyli i mowia ze tylko zwykły przelew bankowy jest zaliczany.Kasa szła około 40 h więc nienajgorzej.A na list czekam już 6 dzień i nadal go nie ma ale i tak już nie jest mi potrzebny zbytnio wink

ok dzieki za odpowiedz jeszcze mam pytanie czy przelew moze byc taki ze teraz wejde na swoje konto i tam klikne przelew zwykly i wpisze dane MB i wyslij to sie zaliczy czy isc do okienka w poniedzialek i tam na miejscu to zrobic ? a jak wyslales ten przelew to automatycznie ci zwiekszyli czy musiales cos klinac ? i ostatnie pytanie jak dostali ten twoj przelew to juz nie musiales wysylac weryfikacji listownej ? dzieki jeszcze raz za pomoc

old hand
old hand
nie nie zaliczy Ci. Ja wlazłem na strone mBanku wpisałem wszystkie dane i zleciłem przelew.Limit zwiekszyli jak hajs zostal zakisegowany na MB. Jak zweryfikujesz konto to powiekszaja ci limt o 5000 Euro a jak list Ci dojdzie i wpiszesz ten kod to o kolejne 5000 Euro. pzdr mam nadzieje ze pomoglem;)

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
Originally Posted by damianmularczyk
nie nie zaliczy Ci. Ja wlazłem na strone mBanku wpisałem wszystkie dane i zleciłem przelew.Limit zwiekszyli jak hajs zostal zakisegowany na MB. Jak zweryfikujesz konto to powiekszaja ci limt o 5000 Euro a jak list Ci dojdzie i wpiszesz ten kod to o kolejne 5000 Euro. pzdr mam nadzieje ze pomoglem;)
no no rozumiem ale wlasnie chodzilo mi o to ze ze strony WBK chce zrobic przelew zwykly nie ten 24 szybki i jak za 2 dni dojdzie kasa to wtedy zwieksza ale moge to przez internet zrobic nie musze do okienka banku sie udawac ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mozesz przez neta ;-)

old hand
old hand
tak mozesz

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
dzieki dzieki
i ostatnie juz obiecuje ...
Simply upload funds to your Moneybookers account from a bank account held in your name and we will credit this amount to your user balance and increase your transaction limits. You can transfer any amount of your choice (Recommended minimum: EUR 5).

rekomendowane minimum 5 euro a jak 5 zl wysle to nie zweryfikuja ???

old hand
old hand
Też powinni ale lepiej wpłać troche więcej.Ja wpłaciłem 20zł .I tak będziesz to mógł sobie wypłacić więc po co ryzykować... ;]

W
Hard-hitter
Hard-hitter
W Offline
czołem wink
dokonałem wpłaty przez mTransfer do mb. Minęły 4 godziny a pieniędzy nie ma na koncie... miał ktoś podobny przypadek?

Strona 10 z 13 1 2 8 9 10 11 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, rafal08, latajaca_holenderka), 2,055 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,820
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025