Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by pinnacle
Maxi ja wiem , wiem wiem. Ty lubisz pisac litanie na temat poszczegolnych spotkan tylko to ze czesto analiza sie nie sprawdza to jakos ciezko Ci zauwazyc ??? To jest moje zdanie ze "analizy o dupe rozbic" - chociaz zaznaczylem ze nie do konca ale i tak szczescie i fart sa najwazniejsze zeby ominac pierdzielone zonki typu: Juve - Udine np. , nie zgadzasz sie z nim trudno , masz takie prawo. Mozesz to nazywac bredniami,tak jak ja Twoje analizy uwazam za bezsensowne.

Jestem za ROZWIAZANIEM SEJMU ( MODOW ZIELONKAWYCH ISTOTEK Z KOSMOSU) !!! hehehe

Kto jeszcze ??? zbieram glosy!!! NA razie jest moj 1!
Edycja powinna byc !!! :-)

Wpisywac sie:
1.pinnacle
takimi postami nie zyskasz szacunku choćbyś napisał ich tysiące.

Bonus: Unibet
Ana <3
Ana <3
Originally Posted by Llama
pinnacle , to załóż sobie temat w pp i już. po co na to forum zawitałeś? twoje posty nic nie wnoszą do tego forum. tylko big brother i kilka nic nie znaczących postów w ME.

Mam temat w PP to po pierwsze ( zalozony kilka dni temu) A twoje posty cos wnosza? jakos nie widzialem nic w nich szczegolnego jesli takowe wogole istnieja.... Dla ciebie moze nie znacza nic te posty moje ale dla mnie tak !!! Big Brother (temat) to jak wolna amerykanka heheh, zawitalem tu po to aby wlasnie Wam zielonym przetlumaczyc kilka kwesti oraz gdzie popelniacie bledy co niektorzy oraz po to by pokazac kilku z was jak sie zarabia pieniadze na bukmacherce- ale to juz niebawem w moim temacie bo jak na razie 1 kupon polegl hehe
ja jestem mod i tu sprzątam. po raz kolejny zero konkretnych nicków, sytuacji i przypadków. zaczynasz być forumowym klaunem. wielu takich było. krisie_nh

P
member
member
P Offline
kris_nh i wszystko jasne i browar sie leje stumieniami smile

veteran
veteran
Muszę się zgodzić z Maxi, że trochę inaczej patrzy się na userów, którzy przyczyniają się swoimi postami, wiedzą do rozwoju forum, a gdzie tam popełnią ,nazwijmy to, wykroczenie, a inaczej na gimnazjalistę(nie uwłaczając tongue , też kiedyś byłem w wieku gimnazjalnym smile ), który forum przysłużył się krzycząc na quasi przez pełne 90 minut plus przerwa: Barca go,Barca go.

Dlatego twierdze, że na szacunek i poważanie pracuje się długo, poprzez wkład w rozwój forum, pomoc innym userom-graczom. Stare oklepane:liczy się jakość, nie ilość. Co za problem zrobic 1000 postów? Parę wizyt na quasi, do tego parę postów w temacie nabij sobie posta i gotowe...

pzdr.
Mr.B.

K
addict
addict
K Offline
Kazdy ma troche racji, ja od poczatku roku 2003 obserwuje dzien w dzien forum, wiadomo poczatkowo udzielalem sie wiecej, tematy w PP, konkursy z wpisowym itp smile pozniej juz mniej, zreszta tyle sie dzialo, ze czasami brakowalo sił na przekomarzanie sie z niektorymi. Myslalem ze zapracowalem na choc minimalny szacunek i ze ktos moze chociaz w minimalnym stopniu liczy sie z takimi osobami, dlugi czas nie mialem ostrzezen ale ostatnio czasami wyrwalo mi sie nieodpowiednie slowo na Quasi Czacie, i szybko dostalem 3 ostrzezenia no i bana, teraz nie chce sie juz udzielac czasem cos skrobne jak teraz i to z konta mojego dobrego kolegi smile Pozatym to jest uzaleznienie, gdyby go nie bylo nie pisal bym tu nic, bo to juz nie to samo forum, przy ktorym kiedys siedzialo sie z prawdziwa przyjemnoscia.

Pozdrawiam,
Exp

El Siete
El Siete
co do ostrzeżeń - nie wnikam za co i kto je dostaje, moim zdaniem istnieje coś takiego jak kultura i pewien poziom wypowiedzi trzeba trzymać i ja to robię dlatego ostrzeżeń na koncie mam zero.
Jeśli ktoś wyładowuje swoje emocje na quasi rzucając przekleństwami to dla mnie jest osobą niedojrzałą i ostrzeżenia takiej osobie sie należą nie zależnie od ilości postów.

nabijanie - osobiście może z 30 ze wszystkich postów napisałem w działach quasi, z zaznaczeniem że z reguły była to jakaś prośba o (trudno dostępny) wynik itp. żadne "go go" "vamos" itp
ale tak jak tam zaglądam to widzę że niektórzy spędzają tam całe dnie pisząc z reguły mało istotne posty(szczególnie dział tenis w tym przewodzi :p)

"szacunek" - to słowo w tym temacie bardzo popularne.Po pierwsze czy mając ponad 700 postów jestem szanowany przez innych a jak tak to za co (w sumie analiz nie pisałem zbyt dużo, a 3 tematy w PP choć wszystkie zakończone na plusie były prowadzone dość krótko? Generalnie to nie obchodzi mnie to, uczestniczę w życiu tego forum z kilku powodów, ale z całą pewności nie po to by dostawać privy z gratulacjami za to że coś tam sensownie napisałem, czy też po to by snuć teorie spiskowe z chłopakami z quasi tenis.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Llama
pinnacle , to załóż sobie temat w pp i już. po co na to forum zawitałeś? twoje posty nic nie wnoszą do tego forum. tylko big brother i kilka nic nie znaczących postów w ME.

Mam temat w PP to po pierwsze ( zalozony kilka dni temu) A twoje posty cos wnosza? jakos nie widzialem nic w nich szczegolnego jesli takowe wogole istnieja.... Dla ciebie moze nie znacza nic te posty moje ale dla mnie tak !!! Big Brother (temat) to jak wolna amerykanka heheh, zawitalem tu po to aby wlasnie Wam zielonym przetlumaczyc kilka kwesti oraz gdzie popelniacie bledy co niektorzy oraz po to by pokazac kilku z was jak sie zarabia pieniadze na bukmacherce- ale to juz niebawem w moim temacie bo jak na razie 1 kupon polegl hehe

Temat nawet ciekawy, ale tytuł jest źle ujęty "Zero szacunku dla modów" tak powinno być. Gdyby nie nasze interwencje to mielibyśmy Quasi Czat w każdym dziale, ale oczywiście naszej pracy nikt nie widzi. Najłatwiej przecież jest marudzić.

Warto zwrócić uwagę, że tematy takie jak te wprowadzają wiele zamieszania. Tak naprawdę o nic. Jak wspomniałm Maxi jeśli ktoś jest uczciwy i stara się współżyć na forum to nic złego mu się nie stanie.

Problem jest taki, że większość osób co mają bany to gdzie jest zdobywają na Quasi Czacie a czemu się tak dzieje, bo panów ponoszą emocje. Nie warto czasem iść do kina, spotkać się z przyjaciółmi a za tydzień się odegrać. Siedzenie na Quasi i wyklinanie kogo popadnie nie zmieni wyniku meczu...

.::Think Twice::. Ignorator.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Ignorator
Temat nawet ciekawy, ale tytuł jest źle ujęty "Zero szacunku dla modów" tak powinno być. Gdyby nie nasze interwencje to mielibyśmy Quasi Czat w każdym dziale, ale oczywiście naszej pracy nikt nie widzi. Najłatwiej przecież jest marudzić.

.::Think Twice::. Ignorator.
Moim zdaniem dobry mod, to taki, którego się nie widzi.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Ignorator
...jeśli ktoś jest uczciwy i stara się współżyć na forum to nic złego mu się nie stanie.

Zależy z kim współżyje i jak często tongue

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Zbigniew
Moim zdaniem dobry mod, to taki, którego się nie widzi.

Jeszcze lepszy ten ,którego nie ma laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zaraz ide spac i nie chce mi się rozpisywac, w kazdym razie krotko i na temat : ZGADZAM SIE Z TYM CO ZOSTAŁO NAPISANE W TEMACIE TEGO WĄTKU

POSTOW 10 = ZERO SZACUNKU puke

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wszystko to za przeproszeniem... b***sh**.... Mozna miec 10 postow i miec szacunek.. mozna pracowac na szacunek dzien dwa... miesiac dwa... rok dwa... jesli pisze sie z sensem to szacunek zawsze przyjdzie... znam z autopsji.. nie wierzycie?

Mozna miec 10000 postow i 0 szacunku... kazdy jest kowalem swego losu.. tylko najwytrwalsi chca tutaj pisac przez wiele lat, napotykaja przeszkody maja mnowo spraw pozaforumowych ale jednak zawsze wyjda na powierzchnie smile

Nieprawda jest przeslanie tematu.. a moze inaczej - nieprawda jest przeslanie tematu jesli chodzi o ludzi bezwartosciowych, tylko tacy moga oceniac ksiazke po jej okladce... Kazdy ze starych doswiadczonych tych co chcieli cos zrobic forumowiczow byl kiedys tylko okladka... ale ten co nie podda sie bedac okladka zostaje cala ksiazka.. a co w niej napisze zalezy od niego samego..

Dlatego denerwuja mnie posty typu: "koncze z forum bo same dzieciaki tutaj... koncze bo nie mam dla kogo pisac" itp. Wiemy od zawsze ze mnostwo ludzi to czyta i jezeli zobaczy ze ktos pisze z sensem to odpowie..

Konkluzja tego za dlugiego juz wywodu... Ci ktorzy sa tutaj od zawsze.. Ci dzieki ktorym to forum jest prestizowe, odzywac sie.. wiem ze jest takich osob wiele smile ale to od nich zalezy czy beda sie dzielic wiedza...

Z pozdrowieniem
Dominik

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
gOOniek tutaj chodzi o traktowanie takich osob na forum, czlowiek ktory dopiero co sie zarejestrowal nie jest traktowany na rowni z tym ktory ma nick od kilku lat i tutaj chodzi nie tylko o podejscie moderatorow, ale rowniez i userow z czarnym nickiem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Experto, jak najbardziej wiem o tym i moj post odnosil sie wlasnie do tego...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
g00niek, o czym Ty piszesz? Apel do starych/wartosciowych userow tego forum aby zaczeli ponownie sie udzielac - w pełni popieram, ale... co to ma wspolnego z tym tematem? Swoj post zacząłes na temat a skonczyles pisząc jakby o zupelnie innej kwestii crazy

na uznanie/marke trzeba sobie zapracowac. Znasz jakas powszechnie szanowaną osobe na forum, ktora jest tutaj od tygodnia i ma w sumie napisanych 10 postow? przez tak krotki czas mozna jedynie zaintrygowac innych swoją postawa, soba samym. do stania sie kims naprawde wartosciowym dla tego forum to jeszcze dluuuuuuuga droga.

Masz racje piszac, ze kazdy jest na starcie czysta kartką, ktorą zapisuje z czasem. no taka jest kolej rzeczy. Tylko odpowiedz mi na pytanie, czy bylbys w tym punkcie w ktorym teraz jesteś, gdybys po pierwszy kilku postach został zbanowany?? Technicznie to by bylo chyba malo wykonalne smirk zmierzam do tego, ze "starzy" moga pisac "kurva", "w dupie", "chooj" i juz to widze jak dostana bana. a "nowy" ? za byle pierdołe ma ostrzezenie/ban. Nie generalizuje, ze ZAWSZE tak jest, ale ma to miejsce zdecydowanie zbyt często.

w ogole to do udzielenia się w tym temacie skłonila mnie sytuacja ktora wczoraj miala miejsce. Jeden gosc otrzymal ostrzezenie na ktore zdecydowanie nie zaslużył. A gdy kolega Lamer i ja zglosilismy swoj sprzeciw w tej sprawie, to nasze posty zostaly usniete!! nawet nie zaedytowane, tylko zupelnie usuniete, ze nawet slad po nich nie pozostal! Wypisz wymaluj PIS smirk A druga sytuacja to taka, ze gośc dostal bana za NIC! bo takie bylo widzimisie pseudomoda rafala06 czy tam 08, ktoremu wydaje sie chyba, ze jest wlascicielem tego forum, i bedzie tu rzadzil i dzielil. Z jakiej paki taki totalnie pozbawiony obiektywizmu i wyczucia koles moze byc moderatorem?

...i poźniej powstaja kolejne tematy "forum upada". I co się dziwic? ja przykładowo mam juz coraz mniejszą ochote tu zagladac, a juz tymbardziej sie udzielac. PRAWDZIWI moderatorzy (ode mnie szczegolne uznanie dla Bzyku i Experto) nie mają nastepcow. wielu nowych moderatorow jest po prostu marnych. Dostają "zieleń" i wydaje im sie ze chwycili Pana Boga za nogi. Sypią ostrzeniami czesto wg wlasnego subiektywnego uznania, uwzaja się za jakies wyrocznie czy cos... nawet taki rodzaj władzy jak bycie modem niektorym wystarcza, aby w glowie się poprzewracalo. no to gratki crazy

PS. nie mowie o WSZYSTKICH, bo na szczescie jest jeszcze grupa osob ktora wykonuje na tym forum kawal swietnej roboty. Mowie zarowno o madach jak i "czarnych" userach wink Oby tylko się nie wykruszyli i nadal mieli chęc działania na forum, bo bez nich byłaby tu istna Sodoma i Gomora crazy

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
A gdy kolega Lamer i ja zglosilismy swoj sprzeciw w tej sprawie, to nasze posty zostaly usniete!! nawet nie zaedytowane, tylko zupelnie usuniete, ze nawet slad po nich nie pozostal!

Odpowiedz na Wasze posty była przez 20 minut.Nie miałeś czasu przeczytac trudno.Kolega Lamer miał czas.Zasady tematu Freerole są opisane w 1 poście i takie pozostana.Nikt nie będzie tam robił zadnego burdelu(włącznie z tobą rockeman).Jakos nie zauważyłem bys sie przyczynił do rozwoju tematu(przynajmniej w ostatnim czasie) a najwięcej teraz bedziesz krzyczał.Dostawałem dziesiątki privów by zrobić w tym dziale pożadek i go zrobiłem.Kilka osób powiedziało jasno i wyrażnie,że jesli nadal będzie tam taki bajzel to przestaną podawać hasła do turnieji i kompletnie sie tam udzielać.Jeśli nadal nie rozumiesz pseudouserze rockesmanie czy rockemanie to prościej już sie nie da wytłumaczyć.

Jeśli ktos mimo wcześniejszych upomnień nadal łamie regulamin to dostaje ostrzeżenie.Bardzo ładnie ,że stajesz w obronie kolegów tylko proponuje to robić gdy znasz całość sprawy a nie tylko drobną cząstke.

Pozdrawiam

R
Zbanowany
Zbanowany
To samo tyczy sie osób,które zakładają swój 5,10,15 nick .Wam sie wydaje ,że to nowa osoba i jaka ona jest pokrzywdzona,że po 10 postach dostała bana.

Na żadnym forum nie jest tolerowane robienie bałaganu w tematach (działach tematycznych) i tutaj tez nie będzie.Od luznych dyskusji ,pytań są odpowiednie tematy(m.i.n Quasi chat)lub jak np.w Stadionie wprowadzony przez kolege Ignoratora temat do dyskusji o naszej lidze (świetny pomysł) .
Dlaczego sporo wartościowych osób odeszło to każdy doskonale wie.Po wprowadzeniu pewnych zmian na forum coraz więcej takich osób wraca .Chociaż niestety nie udzielają sie tak jak dawniej,ale może i to sie z czasem zmieni.

Wracając jeszcze do tematu "Freerolle" .Ja wchodze tam by przeczytać gdzie mozna dziś zagrać i zobaczyć np .nowe hasło.Nie zaglądam po to by przeczytać jakieś durne pytanie lub dyskusje od ilu mozna wypłacać lub,ze Unibet przestał działać.Wchodze by przeczytać gdzie dziś można zagrać uwaga Cos dziwnego jest w tym shocked .Do działu Liga Polska wchodze by zobaczyć analizy na kolejną kolejke a nie by czytać o tym co ktoś ma dziś na obiad.W temacie o Norwegia 07/08 UPC Ligaen chce przeczytać jakie są braki kadrowe w Valerendze i co przewidują typujący tą lige a nie to co ktoś dzis obstawi w lidze hondurasu.Czy to jest takie dziwne ,tak najlepiej wszedzie piszmy o wszystkim i za pół roku zostanie tu 200 dzieci NEO ,które zrobią sobie piaskownice .I pewnie nadal jest to takie dziwne

Może moje działania czasem wydaja sie troche na wyrost,ale czasem musza takie być by odniosły właściwy skutek.A z privów od zadowolonych osób jakie dostaje taki właśnie skutek odnoszą.

Pozdrawiam i udanego dnia życze Nam wszystkim

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rafal08
W temacie o Norwegia 07/08 UPC Ligaen chce przeczytać jakie są braki kadrowe w Valerendze i co przewidują typujący tą lige

A co maja braki kadrowe w Valerendze do wynikow tej druzyny confused Oni akurat jak maja pelny sklad to najczesciej przegrywaja u siebie laugh

R
Zbanowany
Zbanowany
Originally Posted by Lord Devastator
Originally Posted by rafal08
W temacie o Norwegia 07/08 UPC Ligaen chce przeczytać jakie są braki kadrowe w Valerendze i co przewidują typujący tą lige

A co maja braki kadrowe w Valerendze do wynikow tej druzyny confused Oni akurat jak maja pelny sklad to najczesciej przegrywaja u siebie laugh

to sie nazywa wałek a nie analiza przedmeczowa laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
rafal08, tylko odwracasz kota ogonem piszac o tym ładzie i porzadku na forum. przeciez sam jestem zwolennikiem aby tak bylo, ale nie tego tyczyly sie moje wypowiedzi, wiec nie wiem po co ta wycieczka w zupelnie innym kierunku confused

Zasady obowiazujace w temacie "Free Rolle" w 100%-tach popieram! waznym jest, aby nie pojawialy sie tam zbedne posty, typu "jestem na 140 miejscu, zostalo 400 graczy, gram na Titanie", albo pisanie co się jadlo na obiad. i gdyby hakfin w tym temacie napisał cos w stylu "gralem wlasnie stoliki, i przegralem AA vs 72 all in preflop" , to sam bym apelowal o to , aby dostal ostrzezenie za robienie syfu w tym temacie, wiec nie sugeruj, jakobym byl zwolennikiem robienia bałaganu w tematach. Ale on tylko podal fajny free roll, z tym ze bez hasla. Gdzie mial to podac? na QCZ? na ktorym pytanie by szybko zginęło w tlumie postow w stylu "gram na betssonie", "ja tez gram na betssonie, ktory jestes?" "juz nie jestem ,wlasnie odpadlem". i zwyczajnie free roll by przepadl. A tak jak Lamer juz zauwazyl nie kazdy siedzi calymi dniami na QCZ, bo nie wszystkich obchodzi "co komu doszlo". hakfin wyslal posta w najwlasciwszym do tego temacie, i dostal ostrzezenie

jeszcze bedac w temacie "Free Rolle" to wielkie dzieki ze odpowiedz na sprzeciw Lamera i moj odpowiedz byla przez cale 20 min, po czym posty zostaly usuniete. Oczywiscie ja wylacznie siedze na otwartej tej stronie i odswiezam ją co minute, wiec oczywistym bylo ze zdąże przeczytac smirk

Ale to i tak pikus przy zbanowaniu ZA NIC Transparency'ego wiem, ze jest tu wiele "dzieci NEO", ze po banie zakladaja kolejne nicki i robia rozpiździaj na forum. BANOWAC TAKICH! ale na jakiej podstawie dochodzisz do wniosku, ze owy user o ktorym mowa, jest wlasnie jedna z takich osob confused to jest BAN wg wlasnego chorego widzimisie , nie poparty zadnymi sensownymi argumentami! Przeczytalem wszystkie posty tego usera, i nie byl on zadnym awanturnikiem, a podobno dostal "bana za caloksztalt" smirk a jesli dostal tego bana tylko za to co napisal na QCZ Pokerowym to juz w ogole smiech na sali!! z 90% użytkownikow tego forum powinno byc juz daaaaaaaawno zbanowanych.

Staram się patrzec na tą sytuacje maksymalnie obiektywnie. Czytalem posty Transparency'ego, i faktycznie jedno ostrzezenie byc moze powinien dostac, za nazwanie innego usera "mlotkiem" (rzeczywiscie ostro mu pojechal shocked) przy czym warto nadmienic, ze to on zostal zaczepiony, a nie byl sam prowokatorem tej wymiany zdan! wiec maksymalny wymiar kary to po ostrzezeniu dla OBU panow (choc i ostrzezenie z powodu tak drobnej wymiany wydaje sie przesadą). Ale BAN!?!?! looooooool

Strona 4 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, aker, burbon, forty), 2,691 gości, oraz 18 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,857
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025