|
|
old hand
|
|
old hand
Roitman zdecydowanie bardziej uniwersalny zawodnik. Ivo wspomina coraz bardziej o zmeczeniu i coraz wiekszym problemem przez to z koncentracja podczas meczu. A co do publiki to w finale jest ona bezstronna od 96 roku jak pamietam i tym razem bedzie tak samo.
Dla mnie dzis latwe zwyciestwo Roitmana sie zapowiada
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Gratulacje Mathiass za celne wytypowanie wyniku. Mam pytanie czy Minar miał jakąś kontuzje? Bo śledziłem trochę na livescore ten mecz i czech regularnie tracił serwis a i z asami było kiepsko? (to ważne w świetle jego prawdopodobnego występu w Trnavie)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dla mnie to co sie działo w 2 secie to była parodia ale 1.75 w totomixie na Roitmana piechotą nie chodzi 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Drugi set byl bardzo emocjonujacy zwlaszcza w koncowce, kontuzji raczej Ivo nie ma, po prostu po odlamaniu latwo tracil robil proste bledy i probowal gonic co mu sie udalo dwa razy, za trzecim Sergio juz nie wypuscil z rak wygranej. Mecz mogl sie podobac, dlugie wymiany i niekiedy niekonwencjonalne zagrania z obu stron.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Odpowiedź jest prosta- Na palcach jednej ręki można policzyć zawodnikow w cyklu ktorzy potrafia zagrac w przeciagu 7 dni 8 spotkan bez wiekszego kryzysu. To bylo do przewidzenia, organizm musi dac o sobie znac, zwlaszcza zawodnika o takim trybie zycia jak Ivo...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ATP Challenger Lubbock D.Vemic-R.Smeets 1 1,62 Betgun Kurs całkiem,całkiem...przeczucie mi mówi , że wygra Dusan
|
|
|
Link skopiowany do schowka