|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Gdzie najtaniej zarejestrowac domene?  lupus.pl zajete ;(
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
prosilbym aby nie robil ludziom wody z mozgu.... aby zarabiac na domenach trzeba miec pojecie, a przede wszystkim znajomosci
trafienie atrakcyjnej domeny z "ręki" jest praktycznie niemozliwe.
trzeba wiele godzin dziennie siedziec i szukac, przegladac aby trafic cos godnego uwagi.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie raz wystarczy szczescie JuN, a;bo informacje jakie rynki wchodza na polski rynek itp tworzysz wtedy taka domene ale o tematyce odmiennej i nik cie nie posadzi itp. duzo domen dobry to nazwy samochodow ktore oferuja meble uslugi prawnicze itp 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak samo trzeba miec pojecie w bukmacherce, a nawet na stadionie X - lecia. Wniosek - trzeba sie uczyc jak zaistniec w branzy. Ale mysle, ze wystarczy poczytac kilka forum, aby zalapac o co biega.
Znajmosci? Ja akurat mam, ale nie sa one konieczne aby sprzedac domeny. Ale faktem jest, ze jesli ktos poszuka osoby, co hurtem bedzie od niego brala, to mozna liczyc na stay zysk. I to jest jedna z taktyk handlu domenami.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mi niekoniecznie chodzi o zarabanie az takie. Chodzi mi o nazwe Gdzie najtaniej zarejestrowac domene? 
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Tak samo trzeba miec pojecie w bukmacherce, a nawet na stadionie X - lecia. Wniosek - trzeba sie uczyc jak zaistniec w branzy. Ale mysle, ze wystarczy poczytac kilka forum, aby zalapac o co biega.
Znajmosci? Ja akurat mam, ale nie sa one konieczne aby sprzedac domeny. Ale faktem jest, ze jesli ktos poszuka osoby, co hurtem bedzie od niego brala, to mozna liczyc na stay zysk. I to jest jedna z taktyk handlu domenami. znajomosci do zakupu domen ? rewelacja, tutaj chodzi o domeny do łapania domen
|
|
|
|
|
$
|
|
$
ja sobie przypomnialem ze mam domene od dawna www.bukmacherka.info.pl [ bukmacherka.info.pl] trzeba to sprzedac za drobne bo nie chce mi sie wprowadzac tego na rynek 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Mi niekoniecznie chodzi o zarabanie az takie. Chodzi mi o nazwe Gdzie najtaniej zarejestrowac domene?  www.ibc.pl [ ibc.pl] domena pierwsza 1 zł !!!!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a co bedzie jak np. zlapie jakas domene typu "glupki.pl" i ją przekieruję na jakąś stronę np. SLD albo PiS? będą się gniewać czy ode mnie odkupią?  poważnie pytam  czy domeny są sprzedawane tylko w celach budowania wizerunku czy również likwidowania złego wizerunku 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Pytanie do ekspertow:
Jesli mam juz domene i chce zrobic na niej jakis serwis to co najpierw mam zrobic?
- zanim wykupie hosting to najpierw sie skontaktowac z kims kto zrobi ta strone (serwis) i wtedy on mi doradzi jaki hosting kupic czy najpierw wykupic hosting a pozniej sie martwic tworzeniem strony ???
dzieki za odp.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pytanie do ekspertow:
Jesli mam juz domene i chce zrobic na niej jakis serwis to co najpierw mam zrobic?
- zanim wykupie hosting to najpierw sie skontaktowac z kims kto zrobi ta strone (serwis) i wtedy on mi doradzi jaki hosting kupic czy najpierw wykupic hosting a pozniej sie martwic tworzeniem strony ???
dzieki za odp. stowrzyc sajt kupic hosting.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
sprzedam złapane w weekend nawigacjasatelitarna.pl Sprzedana za 7500
|
|
|
|
|
$
|
|
$
hehe a ile proponujesz ? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie najtaniej zarejestrowac domene?  Na domeny.pl za 1szy rok chcą 18 groszy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jednak nie do końca jest to prawda :/ Promocja 18groszowa dotyczy specyficznych domen z polskimi znakami czyli na przykład ońęt.pl
Normalne domeny .pl mają po 9,77.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
moze i 9 zl teraz
a poczytajcie regulamin ile przedluzenie domeny kosztuje....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co do przedłużania to świetne warunki cenowe oferuje serwis domeny.onet.pl. Oni jednak dla odmiany nie robią mega promocji na rejestrację.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
na ile wycenilibyście domenę agroturystyka-mazury.pl ?
|
|
|
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
|
|
a.k.a. "dave_k.o."
przy okazji mam w posiadaniu www.bukmacherzy.org.pl [ bukmacherzy.org.pl] i tak od paru miechow sie nie moge zmobilizować zeby podpiac to pod swoj PP bo trzeba poswiecic pare dni zeby stworzyc stronke takze jakby ktos byl zainteresowany to jestes skłonny sprzedać. Domena jest zarejestrowana w nazwa.pl
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|