Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 2 1 2
M
addict
addict
M Offline
Witam

jak myślicie czy w dzisiejszych czasach ,kiedy na rynku juz jest masa portali o tematyce zakladow sportowych jest to oplacalne? zakladanie nowego serwisu itd? wydaje mi sie ze zalozenie takiego serwisu bylo oplacalne ale pare lat temu, kiedy ta "mania stawiania" dopiero wchodziła. Czy teraz przynosilo by to jakies zywski? mysle ze nie bo juz jest uformowana pozycja jesli chodzi o liderów takich portali m.in mecz.pl smile

prosze o wasze opinie

Bonus: Unibet
too much love will kill you
too much love will kill you
musiałbys wpasc na pomysł jakiejs mega nowinki bo faktycznie jest tego sporo, a takie portale jak mecz.pl sa praktycznie kompletne...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kompletny to jest bettingadvice. Mecz.pl to w zasadzie tylko forum.

K
addict
addict
K Offline
wszystko zalezy czym sie zajmiesz moim zdaniem warto tworzyc portale strony itp o konkretnej dziedzinie sportu i tylko to rozwijac bo takie udawanie portali informacyjnych z kosza pilki siatki w jednym na dluzsza mete wykonczy

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
W tej chwili tylko nowe pomysly maja szanse zaistniec. Powielanie tego co juz jest mija sie z celem i z gory skazane na upadek - no chyba , ze znajda sie tam wyjatkowe typy w dlugim okresie czasu, to serwis ma szanse. W innym przypadku padnie.

L
member
member
L Offline
Na to trzeba czasu a nie kazdy go ma... Ktos zrobi strone ale widzi ze brak efektow w ciagu np. roku i daje sobie spokoj...

M
member
member
M Offline
haha wink wyjatkowe typy haha wink i wystrczy ,że wyświrują jeden typ, i są więcej zarobieni niż gdyby podawli przez cały miesiąc uczciwie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ciężka robota przed mecz.pl a by dojść poziomem do BA

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
heh wg mnie nowy i ciekawy pomysl ma spore szanse na przebicie - szczegolnie, ze ludzie ciagle poszukuja nowych rzeczy

fakt faktem, dobra reklama by sie przydala, ale w dobie ogromu for i popularnosci komunikatorow, szybko by sie wiesc rozeszla grin

na mecz.pl np : Stadion Pilkarski, funkcjonuje bardzo mizernie poki co ;-)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sporo jest takich stron ale sporo chłamu (typu dziecko onetu) w tym się znajduje. Osobiście korzystam z trzech polskich serwisów/forum. Jedno to mecz.pl drugie i jeszcze trzecie. Jak dla mnie to za mało i nie uważam, że rynek jest nasycony bo na polskojezycznych stronach nie można znaleść zbyt wielu konkretów. Jak ktoś by miał cierpliwość stworzyć serwis kompletny, bardzo rozbudowany i miałby do tego ludzi znających się na rzeczy to moim zdaniem jest skazany na sukces nawet teraz. No ale podstwa to reklama a tu potrzeba kasy i znajomości.

L
member
member
L Offline
Byl chyba juz podobny temat Conrad kiedys pisal ze pracuje nad serwisem typu Bettingzone nie wiem czy to jeszcze aktualne

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bouldermaster
ciężka robota przed mecz.pl a by dojść poziomem do BA

A co za poziom prezentuje BA? Jest tam sporo osób z różnych krajów i często ktoś coś mądrego napisze. Oprócz wielonarodowości u nas jest to samo.
Chyba, że zajmują się czymś więcej niż forum...

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Strona glowna sie rozni smile W sumie to nie wiem dlaczego Conrad nie chce stworzyc glownej strony serwisu z dobrymi typerami z forum?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by codi
Strona glowna sie rozni smile W sumie to nie wiem dlaczego Conrad nie chce stworzyc glownej strony serwisu z dobrymi typerami z forum?

Conrad nie ma na to czasu, forum sobie jest, ludzie pisza, a on zbiera $$$ i mu to wystarcza, nie zawraca sobie glowy czyms innym smile przez jakis czas bylo typowanie.pl, pomysl nie wypali, ma powstac cos nowego, tzn. mialo powstac, a co z tego bedzie to zobaczymy, ja za jakis miesiac, moze dwa wystartuje ze swoim wlasnym serwisem, na poczatek tylko typy, pozniej go rozbuduje jak bede widziec ile ma wejsc, domene sobie juz wykupilem, serwerek stoi, jak ureguluje wszystko na uczelni to zaczynam sie bawic w grafika laugh

Mar Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Po pierwsze nie portal, tylko wortal.

Opłacalność ? To zależy od pomysłu i reklamy.
Masz nowatorski nopomysł lub pieniądze na reklamę rób, jeśli nie masz ani tego ani tego nie ma sensu. To forum jako jedyne chyba z for bukmacherskich nie ma aż tak dużej ilości dzieci neo w porównaniu do konkurencji, przez co jak dla mnie jst najlepsze.
Jeżeli uda Ci się stworzyć coś podobnego lub jeszcze lepszego daj znać.

Mar Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Dodam że polski rynek stronami bukmacherskimi jest aktualnie zapchany tak jak swego czasu stronami z dodatkami do telefonów itd.

M
addict
addict
M Offline
Fakt zapchany, o tym pisalem w pierwszym poscie,ale jak ktoś ma dobry pomysl i czas na realizacje( i kasy troche na start) to moze całkiem dobrze portalik rozkrecic z biegiem czasu. Teraz trzeba miec dobra reklame zeby wystartować i sie wybić...poczatki są zawsze trudne

Mar Offline
Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by most7wanted
Fakt zapchany, o tym pisalem w pierwszym poscie,ale jak ktoś ma dobry pomysl i czas na realizacje( i kasy troche na start) to moze całkiem dobrze portalik rozkrecic z biegiem czasu. Teraz trzeba miec dobra reklame zeby wystartować i sie wybić...poczatki są zawsze trudne
To samo napisałem w 1 moim poscie. wink

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
Odra Opole 111111111111

JuN Offline
ATP & WTA Tour
ATP & WTA Tour
sorry nie tutaj

usuncie

Strona 1 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
1 zarejestrowanych użytkowników (ElNinho[mmdea]), 4,273 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,898
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026