|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co biggera tez Conrad uznał za nazciągaczy i malwersantów niegodnych naszych oczu?  Czytałeś regulamin forum ? Wybacz jest tyle ciekawszych lektur....
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Nie bardzo rozumiem dlaczego mój post jest częściowo wykasowany,jakiś powód? cenzura b.i.g.gerb.on.us.a a co biggera tez Conrad uznał za nazciągaczy i malwersantów niegodnych naszych oczu?  Kazda konkurencja jest banowana...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dostał już ktoś tego freebeta bo ciekaw jestem jak szybko to realizują po depozycie? Uzylem promo codu mb100 i tak dla pewnosci pogadalem na live chacie kasiorka free betowa po okolo 20min na koncie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy to 100% pewne ze jak otworze konto Crisa w euro i mam mb w euro to mi nie będą przeliczac z dolarów ? ich głupi Chat za kazdym razem mowi o wymianie walut w takiej sytuacji.
jesli nie, to pasuje mi ten buk bo ma dosc dobre limity z tego co widze.
czy ktos wplacal mb w euro i ile pojawilo sie na koncie crisa ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie zastanawiam czy przejdzie taki numer z funtami?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
dobra, Chat ich jest nie na czasie widać. mają nową umowe partnerską z moneybookers i dla tych wplat na pewno nie rozmieniają walut, oferują Euro i Funty i USD. wplacilem 100 euro i dokladnie tyle sie pojawilo na koncie, mimo ze zapowiadali ze bede mial okolo 97 euro po podwojnym przeliczaniu EUR (mb) => USD => EUR (cris) więc jest ok, a buk na pewno dobry i juz od pewnego czasu bez tej promocji 100e tez chcialem sie zapisać tam. dali to 100 euro na Free Play też. 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
jak wyglada sprawa z wyplatami? robia jakies problemy, trzeba dlugo czekac? trzeba sie jakos weryfikowac dokumentami?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
problemow nigdy z nimi nie mialem poza tym, ze wykluczyli mnie z programu lojalnosciowego (troche freebetow od nich zgarnalem:) ). Wyplaty ok. 24h. Jesli kogos interesuja limity to sa rzedu 150 EUR na mniej znane ligi pilkarskie, 350 na tenis i srednie ligi, ok. 750 na najlepsze ligi, natomiast sporty amerykanskie powyzej 1 tys EUR. Tak to przynajmniej u mnie wyglada. Pozdr.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
jak wyglada sprawa z wyplatami? robia jakies problemy, trzeba dlugo czekac? trzeba sie jakos weryfikowac dokumentami? w jaki sposób buk o marce lepszej i bardziej uznanej (np. lepsze limity i asiany) niż na przyklad Pinnacle, moze robić problemy? to jest jak Mercedes przy Maluchu 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Witam moze ktos wyjasnic dokladniej warunki tej promocji mb100
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Do promocji kwalifikują się depozyty tylko Moneybokers o wartośći 100E lub 100Dolarów. Podajemy kod mb100e przy wpłacie.Potem gdy mamy na koncie wplatę wchodzimy na Liwe chat i prosimy o dopisanie bonusa 100 Freeplay,. Po ok 20 min. mamy na koncie bonus. jest to inaczej mówiać Freebet, który gramy zaznaczająć w trakcie składania zakładu okienko Freeplay. Możemy go grać nawet w kilku zakładach. Do stanu konta dopisywana jest tylko wygrana. Obrót chyba 3x. Kurs min dla signli 1.4. duble 2,o
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
ok jeszcze jedno pytanie, obrot 4x depozytem czy ewentualną wygraną z freebeta? Z góry dzięki
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
To mój pierwszy post więc witam wszystkich z forum.
A teraz na temat. Trochę lipa ten buk. W moim przypadku mam konto w MB w zł. Wpłata do nich dochodzi cała, czyli np. 100 Euro, ale jak sie wypłaca od 0 do 500 Euro to pobierają 11 Euro opłaty. Jakby nie było koło 40 zł.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Do promocji kwalifikują się depozyty tylko Moneybokers o wartośći 100E lub 100Dolarów. Podajemy kod mb100e przy wpłacie.Potem gdy mamy na koncie wplatę wchodzimy na Liwe chat i prosimy o dopisanie bonusa 100 Freeplay,. Po ok 20 min. mamy na koncie bonus. jest to inaczej mówiać Freebet, który gramy zaznaczająć w trakcie składania zakładu okienko Freeplay. Możemy go grać nawet w kilku zakładach. Do stanu konta dopisywana jest tylko wygrana. Obrót chyba 3x. Kurs min dla signli 1.4. duble 2,o 4x pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
To mój pierwszy post więc witam wszystkich z forum.
A teraz na temat. Trochę lipa ten buk. W moim przypadku mam konto w MB w zł. Wpłata do nich dochodzi cała, czyli np. 100 Euro, ale jak sie wypłaca od 0 do 500 Euro to pobierają 11 Euro opłaty. Jakby nie było koło 40 zł. w piątki 0 zł.... czytaj dokładniej 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ok jeszcze jedno pytanie, obrot 4x depozytem czy ewentualna wygrana z freebeta? Z gory dzieki Podbijam pytanie... I dodam swoje: Czy jesli wplace 400E jako depozyt to aby byc kwalifikowany do bonusu musze obracac 4X 400 E czy wystarczy 1 x 400 E ?? Pozdrawiam Doq ------------- BTW Ten book jest lepszy od pinaccle ?? :>
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Pytania się mnożą ale nikt z grających u tego buka nie chce nam pomoc... ale na wszelki wypadek zadam kolejne pytanie moze ktoś się zlituje - Jak sie wysyla combi u Crisa ???
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Przed złożeniem zakładu wybierz parlay Jeśli chodzi o obrót przy wpłacie 400euro, to zapytaj na livechacie, jest szyki i kompetentny. Gram tam od niedawna, to nie wiem, bo nie nastawiam sie na szybka wypłatę...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
panowie - ktoś korzystał z tego bonusu ? po depozycie 100 euro przez m.b trzeba 4 x obrócić depozytem aby go otrzymać ? jesli tak to jak wtopimy depozyt to można uzupełnić depozyt tak aby wyrobić obrót 400 euro - jeszcze pytanko o minimalny kurs obrotu dzięki
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Uwaga, zebralem to do kupy, zeby juz nie bylo pytan:
Zakladam konto, wplacam 100e przez MB i wpisuje kod: mb100e (dla 100$ jest mb100). Bonus przyznaja automatycznie, jesli nie dostales wejdz na live czat albo wyslij maila. Bonus mozesz postawic w kilku czesciach na kursy wyzsze niz 1.40. Zeby zrobic wyplate nalezy zrobic obrot samym depozytem 4x. Nic nie pisza o minimalnych kursach przy obrocie depozytem, zatem mozna grac cokolwiek. Promocja jest zarowno dla starych jak i nowych klientow.
|
|
|
Link skopiowany do schowka