|
|
old hand
|
|
old hand
ewch i mialbym niezla pozycje a losiowi doszedl as na riverze  i prawie po mnie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
oj sorry nie ten dzial 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Mowilem wam ze expekt leci w hu.a nie grajcie tam to sa oszu.... Nie polecam.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Promocja w ExpektTZdobądź dodatkowe 100 PLN do Twojej wygranej! [ Linked Image] Po meczach kwalifikacyjnych doczekaliśmy się fazy grupowej Ligi Mistrzów. Nasza oferta promocyjna na pierwszego strzelca bramki dostarczy jeszcze więcej emocji! Oto jak skorzystać z tej oferty:1. Zarejestruj swoje konto gracza w expekt ze specjalnego linku >>>>> Klikni...nto gracza <<<<< [ ads.expekt.com] 2. złożyć zakład na pierwszego strzelca bramki za stawkę minimum 12 PLN wybierając go z kursowej oferty na grupową fazę Ligi Mistrzów (matchday 1). Jeżeli Twój zakład okaże się poprawnie wytypowany - my powiększymy Twoją wygraną aż o 100 PLN! Warunki i regulamin promocji:
- Oferta jest ważna wyłącznie dla pierwszego zakładu na pierwszego strzelca bramki, złożonego za stawkę co najmniej 12 PLN (którykolwiek zakład z danej oferty na fazę grupową Ligi Mistrzów Matchday 1).
- Minimalna stawka: 12PLN (€3).
- Maksymalny bonus: 100 PLN (€25).
- Zwrot może zostać przyznany tylko raz na jednego klienta/domostwo/adres IP.
- Zwrot stawki zostanie dokonany w postaci bonusa i wymaga trzykrotnego obrotu po kursach min. 1.50 w zakładach sportowych przed dokonaniem wypłaty lub transferem do innych produktów.
- Bonusy będą przyznawane automatycznie w ciągu 48 godzin po zakończeniu ostatniego spotkania, bez konieczności podejmowania jakichkolwiek działań ze strony klienta.
- Jakiekolwiek naruszenie zasad promocji bądź regulaminu serwisu będzie skutkowało zablokowaniem konta gracza. W takim przypadku wpłacony depozyt nie będzie refundowany.
- Expekt.com rezerwuje sobie prawo do wstrzymania wypłaty z konta gracza jeśli stwierdzone zostanie naruszenie zasad promocji bądź regulaminu expekt.com.
- Jeśli wypłata zostanie zlecona przed dokonaniem 5-krotnego obrotu bonusem po kursie min. 1.50 - gracz traci do niego prawo.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
przepraszam ale branie w tego typu promocjach nie ma sensu tzn
lepiej wplacic se 100 i samemu z niej gac co sie chcea nie 5 razy ja przezucac
przecierz to zaden bonus to jest nielogiczne i za takie teksty pozostawilem tego buka juz dawno, a i by mogli zmienic w yglad strony bo juz dawno sie przejadla
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
przepraszam ale branie w tego typu promocjach nie ma sensu tzn
lepiej wplacic se 100 i samemu z niej gac co sie chcea nie 5 razy ja przezucac
przecierz to zaden bonus to jest nielogiczne i za takie teksty pozostawilem tego buka juz dawno, a i by mogli zmienic w yglad strony bo juz dawno sie przejadla sory, ale nie rozumiem? dlaczego lepiej wplacic samemu 100zl? przeciez jesli dodaja do wygranej 100zl to czemu z tego nie skorzystac? (oczywiscie trzeba miec sporego farta zeby trafic, ale za te 12 zl mozna sprobowac)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
no wlasnie ale te 12 wiesz ile osob straci??? duzo wiec po co bogacic xpekt jak lepiej wplacic samemu 100 i pograc
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czemu ten gosciu expekt expert podal w poscie reflinka, to niezgodne z regulaminem,
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mam pytanie, czy ta promocja odnosnie zagrania kuponu za 20 zł i ewentualnego zwrotu (z meczami Man. Utd. - Chelsea, Roma - Juve, Barca - Sevilla) jest nadal aktualna, bo na stronie juz nie ma informacji o tej promocji?!
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
czemu ten gosciu expekt expert podal w poscie reflinka, to niezgodne z regulaminem, Witam Link należy do właściciela mecz.pl z moich informacji jest to dozwolone. Mam pytanie, czy ta promocja odnosnie zagrania kuponu za 20 zł i ewentualnego zwrotu (z meczami Man. Utd. - Chelsea, Roma - Juve, Barca - Sevilla) jest nadal aktualna, bo na stronie juz nie ma informacji o tej promocji?!
Tak, promocja jest aktualna.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam, nie doczytałem tego nigdzie, ale dla upewnienia się chciałbym zapytać czy korzystając z w/w promocji można grać zdarzenia PODWÓJNA SZANSA czy też obowiązkowe jest granie 1X2? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Czy tylko ja mam takie opoznienie w rozliczaniu zakadow w expekcie?? Wczorajsze zaklady hokeja z godz. 17 rozliczyli mi dzis w poludnie i to mojej interwencji (odpowiedz na mojego maila w tej sprawie byla taka ze rozlicza je wkrotce i zebym okazal troche cierpliwosci - normalnie spadlem z krzesla). Na dzisiejszym kuponie ostatni mecz skonczyl sie o 18 i do tej pory kupon "wisi". Niby szczegol tylko ze gralem za cale konto i chcialem sobie wieczorkiem jeszcze cos zagrac a tu nici z tego. Chyba czas zmienic buka bo z expektme jest coraz gorzej.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Gdzie moge sprawdzic jaka kwota bonusu 100% juz obrocilem?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam
zna ktoś może numer telefonu do expekta ? pilna sprawa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
expekt nie ma supportu telefonicznego, napisz maila do angielskiego supportu, najszybciej sie czegos dowiesz lub cos zalatwisz
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gdzie moge sprawdzic jaka kwota bonusu 100% juz obrocilem? na kalkulatorze
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dlaczego nie zgadza sie pitcher w dzisiejszym spotkaniu MLB:
Tampa Bay Devil Rays - New York Yankees Wybrani pitchers J. Hammel - R. Clemens
Wybrani pitchers to: J. Hammel - K. Igawa
Chcialem stawiac to spotkanie ale zastanawiam sie czy i tak nie bede mial zwrotu z niego bo pitcher sie nie zgadza
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ale nie rozumiem dlaczego wszystkie firmy pisza dobrego pitchera a expekt nie?:/
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|