Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 4 1 2 3 4
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pinnacle
buahaha, inteligo ??? powodzenia Ci zycze. Jakie smsy czlowieku , ja mam konto juz 5-6 lat tam i zadnego jeszcze im smsa nie wyslalem , chyba jestes niedoczytany na ten temat. Tylko naiwniak wysyla smsy jak mu bank karze.

Aha PKO to jest syf, ja o PKO nie wspominalem wogole wiec nie wiem skad ten tekst o PKO. ponioslo Cie. laugh

Odnosnie hasla mi to wogole nie przeszkadzalo nigdy, widocznie dla malo pojetnych osob jest to zatrudne wpisac kilkanascie liter smile

aha jakie 15zl ??? ja tyle nie place za prowadzenie konta!!!
a 5zl to pierwsze slysze bo zawsze mam wszystko uregulowane.

Inteligo jest chyba dla takich co ledwo wiaza koniec z koncem !!!

Ignorancja niektórych jest porażająca.
Trochę kultury...

Bonus: Unibet
Porucznik
Porucznik
od kilku miesięcy korzystam z usług Mbanku i nie narzekam.
Wcześniej miałem Inteligo ale osobiście polecam mBank smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
pinnacle człowieku..
mialem konto bph i tak wlasnie bylo, za kazdym razem smsy autoryzacyjne do kazdej transakcji, oplaty rowniez nie biore z kosmosu, bo byly przerazajace, wszystko w ogole nieczytelne, historia itd - po prostu idiotyczne! W Inteligo wszystko czytelne i proste w obsłudze, a co do zabezpieczeń... mi wystarczy karta kodów w szufladzie laugh a ty dalej baw sie w literki, smski, pierdołki, oplaty itd skoro musisz miec takie zabezpieczenia bo cie okradna laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Szybkie porównanie:
[Linked Image]

A tu [bankier.pl] jest artykuł, z tym, że niektóre kwoty są nieprawdziwe.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Aha, ceny w zł. Prowadzenie oczywiście miesięczna kwota.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Hmmmmmmm...

W tej tabelce wygrywa mBank.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No i żeby mi się nikt nie przyczepił:
Regulamin:
Uwaga: Bez opłat prowadzenie kont Sezam Student i Sezam Junior dla dzieci Klientów Private Banking oraz posiadaczy kont Sezam Max lub Złoty Sezam.

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by micha$
A tu [bankier.pl] jest artykuł, z tym, że niektóre kwoty są nieprawdziwe.

ten artykul jest z 2001-09-26 08:00, nie sadzisz, ze "cos" przez 6 lat sie moglo zmienic? szczegolnie w bankowosci...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak OT
czy ktos wie jak sprawdzic swoj numer telefonu w Orange? Mieszkam za granica a dzis zalozylem druga karte do swiezo rozblokowanej nokii 1100 -konto puste zaznaczam
poraza mnie logika doladowan online - zeby doladowac musze wyslac swoj....numer telefonu puke - nie mozna wyslac kodu doladowujacego na emaila to za skomplikowane zeby na to wpasc

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ze strony doladowan
Doładowanie konta Orange jest bardzo proste - wystarczy, że podasz nam numer telefonu, który ma zostać doładowany

confused

P
member
member
P Offline
Originally Posted by dondo
pinnacle człowieku..
mialem konto bph i tak wlasnie bylo, za kazdym razem smsy autoryzacyjne do kazdej transakcji, oplaty rowniez nie biore z kosmosu, bo byly przerazajace, wszystko w ogole nieczytelne, historia itd - po prostu idiotyczne! W Inteligo wszystko czytelne i proste w obsłudze, a co do zabezpieczeń... mi wystarczy karta kodów w szufladzie laugh a ty dalej baw sie w literki, smski, pierdołki, oplaty itd skoro musisz miec takie zabezpieczenia bo cie okradna laugh

To ci mowie po raz ktorys ze smsy wysylaja tylko niedociumani ludzie. Mozna zapisac sobie "klucz" na nosniku lokalnym , dla wyjasnienia : nosnik lokalny = dysk. Ja zadnych ssmow nie wysylam. Klucz sluzy do potwierdzenia transakcji czy to przelewu czy zalozenia lokaty przez internet badz innych uslug.

To jak tak chwalisz Inteligo to ile placisz miesiecznie w sumie za prowadzenie rachunku, przelewy sa za free wogole ??? masz usluge : konto internetowe? albo nie odpisuj , kazdy chwali swoje.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To jak tak chwalisz Inteligo to ile placisz miesiecznie w sumie za prowadzenie rachunku, przelewy sa za free wogole ??? masz usluge : konto internetowe?

1. Miesięcznie płącę 0,99.
2. Przelewy do PKO i Inteligo są za free
3. Jaką uługę?!! Przecież to JEST konto internetowe.

P
member
member
P Offline
Dla mnie to za malo jesli chodzi o bezplatne przelewy.Tylko do pko i inteligo??? ....slabiutko.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
z mbanku przychodzil do was kurier z umowa? a jezeli ja pracuje caly dzien i mnie nie ma a on przyjdzie to co wtedy? beda dzwonic i sie umawiac na jakas wizyte?

bo ciekaw jestem jak oni chca mnie w domu zastac tongue

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Różnica miedzy nami pinnacle jest taka ze ja mialem lub mam konta w obu bankach, z tego co czytam widze ze nie masz pojecia co to w ogole jest Inteligo. Dlatego nie dziwie sie ze jestes tak zafascynowany BPH, bo w sumie jesli jezdzilbym tylko maluchem i wiedzial ze gdzies tam jest cos lepszego ale co mnie to obchodzi, to pewnie tez chwalilbym ze maluch najlepszy laugh
Wciaz przemilczasz koszty prowadzenia konta (10 krotnie wyzsze niz Inteligo, na Inteligo place 0.99 miesiecznie, na Bph srebrny sezam 9.95 zł miesiecznie + jakies koszta jesli nie wplacam regularnie [lol7] ,abstrahujac od innych rzeczy ktore juz pare razy wymienialem. Sorry stary ale Bph to dno i raczej nie nagonisz im nowych klientów tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Adammm
z mbanku przychodzil do was kurier z umowa? a jezeli ja pracuje caly dzien i mnie nie ma a on przyjdzie to co wtedy? beda dzwonic i sie umawiac na jakas wizyte?

Z mBanku przysyłają umowę pocztą. Ty ją wypełniasz i odsyłasz na podany adres.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by dondo
pinnacle człowieku..

To ci mowie po raz ktorys ze smsy wysylaja tylko niedociumani ludzie. Mozna zapisac sobie "klucz" na nosniku lokalnym , dla wyjasnienia : nosnik lokalny = dysk. Ja zadnych ssmow nie wysylam. Klucz sluzy do potwierdzenia transakcji czy to przelewu czy zalozenia lokaty przez internet badz innych uslug.

To jak tak chwalisz Inteligo to ile placisz miesiecznie w sumie za prowadzenie rachunku, przelewy sa za free wogole ??? masz usluge : konto internetowe? albo nie odpisuj , kazdy chwali swoje.

No to powodzenia w zapisywaniu klucza na nosniku. Skoro zapisujesz to te twoje zabezpiczenia w BPH sa nic nie warte. Rownie dobrze moglbys przekrecic kluczyk w3 drzwiach samochodu i go zostawic tylko ze z otwartymi drzwiami. Niby mialo byc bezpiecznie, natrudziles sie ale efetk zerowy ....

Sorry, ale po tym co widzalem jak sie obsluguje to konto i poziom oblsugi klienta to ja BPH omijam z daleka. Ponadto niedlugo Pekao przejmuje BPH i zostaniesz przerzucony do tamtego banku.....
Po prostu ktos za ciebie zaplacil i zostales kupiony.....

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Lord Devastator
tak OT
czy ktos wie jak sprawdzic swoj numer telefonu w Orange? Mieszkam za granica a dzis zalozylem druga karte do swiezo rozblokowanej nokii 1100 -konto puste zaznaczam
poraza mnie logika doladowan online - zeby doladowac musze wyslac swoj....numer telefonu puke - nie mozna wyslac kodu doladowujacego na emaila to za skomplikowane zeby na to wpasc

yyyyyyyyy, moze nie wzieli pod uwage, ze mozna nie znac swojego numeru telefonu? smile dla mnie to o wiele wygodniejsze, ze wpisuje swoj numer, podaje kwote i mam automatycznie kase dodana na konto w komurce, nie musze sie bawic w kody, nie masz rodziny, znajomych w Polsce, kto moglby Ci kupic karte doladowujaca z kodem?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
juz kupilem ale potrzeba byla nagla zachcialo mi sie w nocy laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Szewa
Originally Posted by Adammm

Z mBanku przysyłają umowę pocztą. Ty ją wypełniasz i odsyłasz na podany adres.

nie wiem czy sie to nie zmieniło bo kiedyś jak zakładałem prywatne konto to przyszła pocztą ale niedawno jak zakładałem firmowe to już kurier przyjechał

a jesli kurier to zadzwoni i się umówicie na konkretną godzinę i miejsce...ja akurat też wcale nie byłem w domu spotkalismy się w sklepie smile

Strona 3 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, burbon, Lukasz111), 2,939 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,274
Posty5,828,750
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025