a mi się tam PB podoba a Lincoln teraz zacznie używać móżdżku zamiast piąchy
tyle czasu ostatnio spędzał z bratem a kto z kim przystaje takim sie staje ale założe się , że nikt nie spodziewał się jego akcji z tą książeczką pewnie za to te wysokie noty
Dobra..to ja zrobie reklame bo widze, że wszyscy zapatrzeni w PB tylko ;] Kolejny serial showtime - Weeds, mamy już trzeci sezon. Jak komuś się podoba Californication to Weeds przypadnie mu do gustu tak samo ;]
Oglądnąłem w końcu pierwszy odcinek 2 serii Herosów i musze stwierdzić, że bardzo mi przypadł do gustu. Bardziej mi się podobał niż 2 odcinki 3 serii Prisona...
Experto to byla atrapa, w ostatnim odcinku Sara bedzie zdrowa jak ryba
Heroes:
Claire w koncu sie przyznala napalonemu supermanowi o mocach :]. Hiro co on chce jeszcze zalatwic?!? Sylar dobrze, ze wrocil bedzie troche zamieszania. Mysle, ze wroca mu moce jak jak klate podleczy Parka uciekinierow nadal nie wniosla nic nowego i w ogole nic o nich nie wiemy, ani jaka bedzie ich rola w filmie. Peter mysle, ze otworzy skrzynke, przeciez nie bedzie obrabowywal do konca zycia zakladow bukmacherskich czy skrzyn z ipodami hehe No i koncowa scena smierc Benneta. Pewnie sie wydarzy. Czekam na wiecej
Experto to byla atrapa, w ostatnim odcinku Sara bedzie zdrowa jak ryba
Też mi się tak wydaje. A, że Lincoln nie jest od myślenia, pewnie się nie zorientował...
cos Ty, usmiercili ja dlatego ze nie chce grac juz w serialu, w ciazy jest czy cos takiego... nie mozliwe zeby po takim wale za kilka odcinkow wyszlo ze to byla atrapa!! przegiecie