Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
Z
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Z Offline
Originally Posted by rockeman
...i poźniej powstaja kolejne tematy "forum upada". I co się dziwic? ja przykładowo mam juz coraz mniejszą ochote tu zagladac, a juz tymbardziej sie udzielac. PRAWDZIWI moderatorzy (ode mnie szczegolne uznanie dla Bzyku i Experto) nie mają nastepcow. wielu nowych moderatorow jest po prostu marnych. Dostają "zieleń" i wydaje im sie ze chwycili Pana Boga za nogi. Sypią ostrzeniami czesto wg wlasnego subiektywnego uznania, uwzaja się za jakies wyrocznie czy cos... nawet taki rodzaj władzy jak bycie modem niektorym wystarcza, aby w glowie się poprzewracalo. no to gratki

Wypisz, wymaluj oli smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1629664&Main=11327#Post1629664

post pana rafala08 mnie rozlozyl na lopatki

napisalem komentarz zawierajacy "lekka" ironie w celu uswiadomienia kolegi, ze chyba zle zrobil ... no ale moze sie myle i suche typy w Stadionie Pilkarskim maja prawo bytu(wiec po co dzial PP ???, bierzcie przyklad z kolegi i piszcie co popadnie w SP)

no nic, gratuluje podejscia i szukania dziury w calym smile

ps : to jest poprostu zalosne smile

Pozdrawiam piwo

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
Lekką ironie .No tak i ta lekka ironia nie miała nic wspólnego z tym,ze user ma mało postów i sie nie tak dawno zarejestrował laugh

Sam chyba nie wiesz co piszesz. laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
heh, brawo brawo - chyba zle zrozumiales intencje tego tematu - ja sadze, ze uwage zwrocilem slusznie, no ale coz ...

nie bede sie spieral z eminencja, wy macie zawsze racje

ciekaw jestem kiedy niektorzy zejda na ziemie i zaczna sie zachowywac jak zwykli normalni ludzie smile

ps : ilosc postow nie miala tutaj znaczenia, taki sam komentarz napisalbym do goscia z 1000 postow smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a tutaj kolejny watek tego samego pana

https://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1629676&Main=16369#Post1629676

jak widac, zeby zwrocic mi uwage, zawedrowales az do tego tematu, kopiujac moj post - ale na wytlumaczenie autorowi feralnych postow(adam0751) co zrobil zle, zapewne sil juz nie starczylo laugh

jesli wpisy sa na poziomie takim, jakiego sie wymaga w Stadionie Pilkarskim to ja obiecuje, ze wiecej nikomu uwagi nie zwroce smile

ps : sami macie potem wielkie pretensje, ze ludzie robia syf z tego dzialu(no chyba, ze "lepszy rydz niz nic")

jak dla mnie koniec tematu stop

Pozdrawiam piwo

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
Tak,tak a świstak siedzi i zawija laugh Nie ma to jak odwrócić kota ogonem laugh

Miłej nocy piwo

R
Zbanowany
Zbanowany
R Offline
A jego wpisy nie nadają sie w zaden sposób do Stadionu Piłkarskiego,ale to juz inny wątek

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Zielony "zbanowany" nie jest wcale taki zły......ludzie Mod to też człowiek i ma prawo być np. zmęczony,wkurzony,mieć zły dzień itd. ,na Forum jest tyle tematów i userów,że na pewno nie jest łatwo to wszystko ogarnąć a jeśliby jeszcze mieli tłumaczyć się z każdegom swojegom słowa to by dopiero był syf......Ja też miałem kilka spięć z Zielonymi i jakoś wspólnymi siłami szło się dogadać.........ps. świat nigdy nie będzie idealny

Ana <3
Ana <3
Originally Posted by rockeman
bodajze Llama apelowal o kontrenych modow i kontretne przypadki jakie mialy miejsce. Przytoczylem je. no i? ocencie chociaz obiektywnie zaistniałe zajscie.
hawk, właśnie wróciłem z gór, czytam sobie temat.

zawsze apeluję o podawanie konkretów i obiektywizm.
powiedzmy sobie jasno, jest trójka modów, która jak widzę ostatnio jest dość kontrowersyjna (a przynajmniej często się przewija w żalach innych userów) czyli Oli, lupus i rafal08.
Nie znam sprawy tego freerola, w ogóle tam nie zaglądam. W tym temacie Rafał jakoś się wytłumaczył i musisz przyznać, że ma to sens grin
ja, chciałbym zwrócić uwagę na jedną istotną sprawę, otóż rzeczona trójka jest ostatnim bastionem walki z chamstwem i prostactwem w quasi, nawet ja już dałem sobie z tym spokój, bo szkoda nerwów, szkoda życia i szkoda czasu na irytujące dzieciaki(przynajmniej posty o tym świadczą, że gimnazjum przed nimi). jednak jest jeszcze grupka ludzi, której się chce i działają...a działają na bardzo ciężkim i śmierdzącym gruncie. Tam najłatwiej o zaczepkę, prowokację itp. I z tego powodu, uważam, że są trochę nadwrażliwi na pewne zachowania, ale to jest naturalna reakcja obronna przez neostradowym debilizmem. niestety! trzeba pamiętać, że tam mod musi rozstrzygnąć dziennie z 50 wewnętrznych dylematów, komu, za co i dlaczego.

nikogo nie bronię, ani nie oskarżam, staram się poszerzyć ogólny obraz naszego bagienka.

pzdr

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mógłby któryś z "zielonych" wytłumaczyć wspomnianemu już tutaj panu adam0751 od czego jest dział Stadion Piłkarski. Bo zaczyna mnie to drażniać. Jak wchodzę do działu tematycznego to po to by znaleść konkretne informacje a nie same typy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Użytkownik został upomiany, że trzeba pisać analizy w dziale Stadion Piłkarski i tyle w tym temacie.

.::Think Twice::. Ignorator.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Ignorator
Użytkownik został upomiany, że trzeba pisać analizy w dziale Stadion Piłkarski i tyle w tym temacie.

Poprawka....w La Liga NIE TRZEBA pisac analiz ,by byc pewnym ,ze post NIE bedzie usuniety.

Moze wreszcie ktos zdefiniuje ,co to jest ta ,przez wielu tak ceniona "analiza" ,bo ja takowe ,spelniajacych wymogi definicji,rzadko widuje(jako pozytywny przyklad polecam analizy Valverde).

Przerostem formy nad trescia byloby ,gdyby ktos ,chcac o cos zapytac ,ozdabialby swoj post jakas "analiza" grin

Oczywiscie nie przejda suche typy ,podawane nagminne przez te same osoby ,ktore poza tym ,ze wpisza "1X" ,nie maja nic do powiedzenia.

Jak najbardziej natomiast dopuszczalna jest dyskusja ,zarowno przed- ,jak i pomeczowa i nie kazdy jej uczestnik musi podawac typy.

I tyle w tym temacie (ligi hiszpaskiej) wink

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Hehe Doszliscie do tego kto ciapnal tamte posty? wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by lupus
Hehe Doszliscie do tego kto ciapnal tamte posty? wink

Mowa grin

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Stadion Pilkarski... Dochodzi tam do dziwnych rzeczy, mi ktos wywalil post, bo byl on opisem meczu na ktorym bylem shocked I jeszcze zaden mod nie mial odwagi sie do tego przyznac, bodajze dwoch jedynie zaprzeczylo. Przegiecie na maxa z tymi analizami.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Hahahah.
Nie moge no.
Wybacz Experto, ale to juz przerabiane 4 czy 5 raz, a ja caigle nie moge sie powtrzymac od laugh

Wszyscy nabrali wody w usta wink

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Experto
Stadion Pilkarski... Dochodzi tam do dziwnych rzeczy, mi ktos wywalil post, bo byl on opisem meczu na ktorym bylem shocked I jeszcze zaden mod nie mial odwagi sie do tego przyznac, bodajze dwoch jedynie zaprzeczylo. Przegiecie na maxa z tymi analizami.

Uzupelnie odpowiedz Lupusowi i Tobie ,Mariusz wyjasnie.

Ten mod juz nie ma zielonego ubranka ,a kasowal nie tylko Twoje posty.
Moje kasowal ,a nawet edytowal ,wycinajac cala tresc i wstawiajac swoje madrosci.
Post wygladal jakby byl moj ,a tresc byla mi obca ,ale ludzie mysleli ,ze to ja napisalem (przysylali mi PW i pytali co sie dzieje ,hehe)
Takze widzicie Drodzy Userzy z 10 postami ,ze nas tez nie omijaja przerozne "przyjemnosci" grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by amkwish
Poprawka....w La Liga NIE TRZEBA pisac analiz ,by byc pewnym ,ze post NIE bedzie usuniety.

amkwish nie mogę się zgodzić w moim dziale nie pozwolę na suche typy. Jeśli ktoś już bierze się za poddawanie typu to niech napisze swoje zdania dlaczego właśnie zagrał Ruch Chorzów a nie Wisłę Kraków. Jestem bardzo ciekawy czy chciałbyś grać suche typy z reszt idać po elite private picks, które tematy cieszą się dużą popularnością i właśnie w nich są obszerne analizy. Typ bez analizy dla mnie osobiście jest nie do grania.

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Ignorator
amkwish nie mogę się zgodzić w moim dziale nie pozwolę na suche typy.

Ignorator ,pozwol ,ze zacytuje Ci fragment mojego posta :

Oczywiscie nie przejda suche typy ,podawane nagminne przez te same osoby ,ktore poza tym ,ze wpisza "1X" ,nie maja nic do powiedzenia.

Mysle ,ze co do "suchych" jestesmy zgodni smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
"analiza" to pojecie wzgledne - bo moznaby i pisac takowa przez 2 dni, a mozna napisac pare zdan(mysli), co juz moze byc pewna "analiza", rzecz jasna pomijam teksty w stylu "wygrali rok temu, wygraja i dzisiaj".Dla mnie przy aktualnej ofercie bukow, poswiecenie jednej analizie dluzszego czasu(czesto gesto totalnie nietrafionej - czyli de facto syzyfowa praca), mija sie z celem.Wiadomo, sport to sport.

Inna sprawa jest, ze stosunek wchodzacych do dzialu po gotowe do tych co staraja sie cos nabazgrac wynosi(mniej wiecej) 80 do 20, albo i lepiej.

Pozdrawiam piwo

ps : Jesli ktos ma jakiekolwiek pretensje czy tez obiekcje co moich wypocin w SP, niech da znac.Byc moze niepotrzebnie sie produkuje.

Strona 6 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (kamel, ANZELMO, Akhu, Sensei, aker, betowiec, 11kera11, JelineK, forty, Kretol, burbon), 2,718 gości, oraz 19 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,903
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025