Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 8 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie popieram absolutnie jakichkolwiek atakow na osoby, ktore poswiecaja czas na pisanie analiz.

Jesli komus przeszkadza fakt, iz jest to 20 zdan, zamiast 2 - niech sam napisze zwiezlej i konkretniej.Patrzac na aktualna aktywnosc userow w SP, smiem twierdzic, ze kazda "analiza" zawierajaca chocby najmniejsza odrobine sensu, komus sie moze sie przydac.

ahh, ta nasza mentalnosc - i tak zle i tak niedobrze

1) Nikt nie pisze tego sam dla siebie - ogolnie NIE CHCESZ, NIE CZYTAJ smile

2) Krytykowanie tych co pisza, przez osoby, ktore przychodza na gotowe, uwazam za najwieksze przegiecie( teksty w stylu "pisz zwiezlej").

Pozdrawiam piwo

PS : Zacznijcie jeszcze oceniac kazda poszczegolna analize, ewntualnie ja edytujac(nie spodobala sie) to niedlugo w dziale jedyne co bedzie mozna dostrzec to pojedyncze wpisy jasia z jednym postem typu: "Inter-Foggia typ:1 co myslicie o moim typie? Inter 6-0 FT TYP TRAFIONY".

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
forum...co robi? Kończy się powoli,a gienek dalej kosi kase na ustafkach. Życie.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
No to zes sobie teraz Ignorator poslodzil - wrecz narcyztyczne podejscie. (zbyt emocjonalnie podszedles) Poniekad dalo sie to wyczuc "miedzy wierszami" i to wielokrotnie, w roznych topikach, ale nie sadzilem, ze kiedykolwiek przeczytam taki tekst Twojego autorstwa.
Obojetnie w jakiej branzy, cokolwiek sie robi publicznie, spolecznie, nalezy byc przygotowanym psychicznie na krytyke.
Skoro uwazasz sie za "eksperta" to powinno to po Tobie splywac jak po kaczce...
Nikt Ci nie zarzuca w tym miejscu, ze nie znasz sie na polskiej pilce, lecz kilka osob jest odmiennego zdania co do definicji "analiza".

Odnosnie skutecznosci - nie pamietam dokladnie, ale na stronie Sosny rewelacji nie bylo. Jesli sie myle, to prosze o archiwum i zwroce ewentualnie honor (choc podejrzewam, ze napiszesz, ze masz to gdzies).

I oczywiscie nikt Ci nie zabrania pisac, kazdemu wolno, lecz NIE MOZESZ wymagac tego od kazdego w dziale pilki noznej, poniewaz nie jest to Twoj prywatny folwark.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Ignorator
I pozostaje pytanie kto według was jest najlepszy skoro większość robi to co ja??........

Dla mnie od zawsze nr 1 na tym forum z pilki noznej jest Prem. I na ironie - pisze on obszernie, ale jak przedstawi fakty, to czlowiek wie co i jak.

Specyficzne analizy pisal Rafalek, ale tez dalo sie cos z tego wyciagnac.

Nie szukam tu wrogow, wyrazam tylko swoje zdanie. Ale w tym temacie sam siebie, Ignorator, wywolales do tablicy.

I bez urazy dla Ciebie i kogokolwiek, kto lubi pisac.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Emocjonalnie podszedłem skoro amkwish ty sam i jeszcze z dwie osoby sobie robię jazdę z mojej pracy i typów to sorry, ale nie.

Zwłaszcza, że oceniają to ludzie, których wkład w forum jest mniejszy niż zero. Róbcie co chcecie a najlepiej sami pokażcie ile jesteście warci.

.::Think Twice::. Ignorator.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Zobaczymy czy uda się wam awansować do elity private picks a potem tam się utrzymać.

Ignorator do kogo Ty to konkretnie napisales, mozesz sprecyzowac o nicki?

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Emocjonalnie podszedłem skoro amkwish ty sam i jeszcze z dwie osoby sobie robię jazdę z mojej pracy i typów to sorry, ale nie.

Zwłaszcza, że oceniają to ludzie, których wkład w forum jest mniejszy niż zero. Róbcie co chcecie a najlepiej sami pokażcie ile jesteście warci.

naliczyłem tylko 4 osoby więc czym Ty się przejmujesz,sam dobrze wiesz,że nigdy się taki nie narodził co by wszystkim dogodził......ps.to nie jest konkurs kto jest najlepszym typerem no i całkiem odbiegliście od tematu......pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
Zobaczymy czy uda się wam awansować do elity private picks a potem tam się utrzymać.

Ignorator do kogo Ty to konkretnie napisales, mozesz sprecyzowac o nicki?

amkwish, Tulio, donic

F
stranger
stranger
F Offline
Ignorator to kawał ch***. Napisałem jeden post w Lidze Polskiej ze jego ukochany klub przegra i moje konto zostało odrazu zbanowane a on edytował mój post puke

Sami sobie sracie do ogródka, bo takie zachowanie wpływa na postrzeganie moderatorów. Ignorator edytuj sobie własne posty gdzie pieprzysz od rzeczy.

Pewnie znowu usuniesz posta puke

Pooh-Bah
Pooh-Bah
amkwish, Tulio, donic

Heh, sorry Ignorator ale jesli nie rozumiesz tego:

Nie mialem na celu pokazac jaka marna robote wykonales Ignorator bo jak sam wspomniales duzo ludzi z tego korzysta i jest to dla nich wyznacznik gry. Poprostu tak jak napisal donic wiekszosc tresci jest calkowicie zbednych...

to nie mamy o czym pisac/rozmawiac.

Po drugie:

Ktoś zarzucił, że takie analizy są nic nie warte. Generalnie moje osiągnięcia w etmacie przeczą dość mocno tej tezie to po pierwsze.

Kiedy pisałem zapowiedzi OE byłem bez konkrencyjny wystarczy spojrzeć na konkurencję by zobaczyć jak są w tyle za mną.

...

Skromny nie jestes, a krytyki z pokora przyjac nie potrafisz...

Nie wiem czemu atakujesz mnie oraz amk, donic'a, niechce nikogo bronic ale kazdy napisal swoja wizje prowadzenia tematow. Samo forum jak to zazwyczaj bywa nazywa sie "DYSKUSYJNE", a propozycje jakie podali donic i amkwish wlasnie ku temu daza.

Jesli pijesz do mnie to OK moze moj wklad jest zerowy ale jesli chodzi o amkwisha to jak dla mnie wnosi on najwiecej do tematu o lidze hiszpanskiej...

Jak napisalem wczesniej nie mialem zamiaru Cie krytykowac bo robisz swoje z lepszym czy gorszym skutkiem i za to Cie szanuje, a ty od razu wielce obrazony, trudno... Mialem na celu tylko wyrazenie wlasnego zdania na temat prowadzenia dyskusji w tematach ligowych.

Nikt Ci nie broni pisac analiz itp. tylko jak dla mnie powinny sie one znajdowac w twoim PP, a w tematach kazdy powinien dodawac cos od siebie, tyle.

piwo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Originally Posted by Túlio

Tulio ,wierz lub nie ,ale przy wkładzie w forum Donica czy moim,wkład Wielkiego Ignoratora jest bardzo skromny ,ale....wszystko przed Nim.

Żalosne jest jednak takie podejscie ,gdy ktos chce wyelinować z dyskusji osoby ,ktore maja niewielki staż na forum ,wiec siłarzeczy,nie miały jeszcze okazji i mozliwosci ,aby dokonac wielkich rzeczy :)***

To jest jednak "Forum dyskusyjne" i kazdy ma prawo do oceny ,bez wzgledu na swój staz i na to ,ile postów napisał.

I jeszcze jedno.
Powtórze ,co pisałem swego czasu ,organizujac dział "American Sports".

Działy nie sa własnoscia moderatorów.
O ich kształcie decyduja uzytkownicy i jezeli wiekszość osób uczestniczacych chce jakichs zmian ,to moderator jest od tego ,by te zmiany zainicjowac i przeprowadzic ,oczywiscie ,jezeli sa zgodne z regulaminem i duchem forum.

Jak ktos chce byc włascicielem działu moze powołac do życia prywatne forum ,ustalic nawet najbardziej restrykcyjny regulamin i egzekwowac go z cała surowością grin
Problem tylko w tym ,zeby na takim "forum" nie miał problemu dyskutowania tylko z samym sobą cool

Salud !

amk

***i w ten sposób wrociliśmy do sedna topiku laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Podsumowując to co się tutaj stało. Po pierwsze nie jestem żadnym "narcyzem" też nie jestem wielki. To ludzie, którzy korzystają z typów zrobili ze mnie bóg wie kogo.

Wy sami zaczeliście jechać po mnie a czemu nie po Valverde w końcu wykonaujemy podobną robotę. Po prostu podejrzewam, że akurat więcej piszę i okazałem się łatwiejszym celem do ataku.

Kilka osób poruszyło wasze zachowanie i otwarcie skrytykowali wasze postępowanie, bo skoro wy potraficie jechać po mnie to ja tak samo mogę powiedzieć, że nie możecie krytykować mnie, bo zajmujemy się innymi rzeczami.

Znalazałem temat Tulio w Private Picks muszę przyznać, że dość mocno odbiega od mojego nie ma nawet analiz. A więc Tulio czemu mnie krytykujesz skoro sam nic nie piszesz na ten temat?.

Kolega amkwish wyłapał rzeczywiście mój błąd językowy, ale czy zastanowił się, że akurat spieszyłem się na mecz Everton-Middlesbrough chyba nie, ale nominujmy do "złotej maliny" ten tekst wreszcie wygram Oskara mecz.pl smile

Reasumując ten smutne wydarzenie niestety są ostatnio dość częste na forum. Ostatnio na Stadionie Piłkarskim nasz kolega (J) pisał o lidze rosyjskiej, ale przez jednego neo przestał, bo ten skrytykował (j) i nie zostawił na nim suchej nitki. Efekt jest taki, że (j) już nie redaguje na Stadionie Piłkarskim w dziale inne ligi. Osobiście mnie to strasznie smuci, bo chcę aby ten mało popularny dział żył.

I właśnie takie jest efekt działania i zachowania zaprezentowanego powyżej. Ludzie rezygnują z pisania i typowania, bo mało, że się napracują to i tak zostano zmieszani z błotem.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by amkwish
Tulio ,wierz lub nie ,ale przy wkładzie w forum Donica czy moim,wkład Wielkiego Ignoratora jest bardzo skromny ,ale....wszystko przed Nim.

amk, dobrze wiem ile wy (ty i donic) wniesliscie na mecz.pl w tematach US i nie tylko (np. w Hiszpani po twojej przeprowadzce). To nie byl moj wpis tylko cytat Ignoratora wink lecz tak jak pisze ja jestem pionek wiec duzo do gadania nie mam... smile

piwo

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Znalazałem temat Tulio w Private Picks muszę przyznać, że dość mocno odbiega od mojego nie ma nawet analiz. A więc Tulio czemu mnie krytykujesz skoro sam nic nie piszesz na ten temat?.

Ja juz jestem po kilku... wiec moze ja czegos nie rozumiem. Pisalem od samego poczatku, ze nie mam na celu Cie krytykwac lecz jak tak to odebrales to nie mam zamiaru po raz kolejny Cie przekonywac. Moj temat w PP jest tylko i wylacznie rekreacyjny tak jak i poprzednie i taka wlasnie forme mial od poczatku, bez analiz lecz w miare skutecznie (jest jak jest wink ). Nie zamierzam sie z nikim porownywac itp. Pozwolilem sobie wczesniej skorygowac twoja anlize, moglem to uczynic z kazda inna. Jak widac zrobilem zle poniewaz ty sie wielce obraziles lecz pisalem, ze nie mam na celu Cie krytykowac. Tyle. wink

piwo

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Túlio
Visca el Barça za co masz podpis pod nickiem?

too much love will kill you
too much love will kill you
pewnie wygrał jakis konkurs, chyba nie ma innej opcji ?

Strona 8 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (forty, latajaca_holenderka, rafal08, Lukasz111, betowiec, Akhu, burbon, rymoholik, Sensei, $-man, 11kera11, aker), 2,773 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,670
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025