Jay Delano feat. R.Kay - Just Like Me kurde fajny kawałek im wyszedł pamiętacie piosenki z lat 90 r'n'g to ten koleś :] can't you see to słuchała cała podstawówka na kasetach
Jay Delano feat. R.Kay - Just Like Me kurde fajny kawałek im wyszedł pamiętacie piosenki z lat 90 r'n'g to ten koleś :] can't you see to słuchała cała podstawówka na kasetach
zna ktoś muze z reklamy co ta babka jest w tym sklepie chyba komputerowym co sobie gra a potem kierownice kupuje i coś tam jeszcze?? jak coś to piszcie tutaj lub PW z góry dz
odpaliłem z ciekawości....pomyślałem sobie, że fajna ballada...brakowało mi tylko przyspieszenia, głośniejszego wokalu, tak by serce zabiło mocniej...ale nadeszła 3 minuta i 57 sekunda i dostałem to na co czekałem
heh, gdyby nie Twój post, piosnka przepadłaby w mojej świadomości muzycznej, bo po 2 minutach wyłączyłem.
Ta piosenka chyba nie ukazala sie nigdy na oficjalnym albumie U2, nie mam pojecia dlaczego jesli to fakt ale wygrzebac taka perelke to sztuka;) In a little while Sluchac uwaznie!