|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Najsolidniejsze to chyba HP-ki. Z Fujitsu-Siemens mam jak najgorsze doswiadczenia. Z 10 sztuk 7 sie zjebalo. Ale moze to taka partia byla...
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
właśnie też mnie zastanawiało, że Fujitsu-Siemens są chyba z nich najtańsze, ale myślałem że to niezła marka. Dlatego warto było zapytać. dzięki.
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Sony Vaio świetny wybór 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Sony Vaio świetny wybór  Zgadzam się. Chyba na www.sonystyle.co.uk [ sonystyle.co.uk] możesz sprawdzić ceny. Te najlepsze są bardzo drogie, ale na pewno coś fajnego się znajdzie.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Najsolidniejsze to chyba HP-ki. Z Fujitsu-Siemens mam jak najgorsze doswiadczenia. Z 10 sztuk 7 sie zjebalo. Ale moze to taka partia byla... Fujitsu są faktycznie beznadziejne......osobiście mam Toshibe i jestem bardzo zadowolony
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
No to muszę jej pokazać Sony, myślę że na pewno spodoba jej się wygląd, a skoro mówicie że dobre też pod względem technicznym. Faktycznie na tej stronie są modele w cenie ok.650 funtów , a taki z wyższej półki to nawet jej niepotrzebny (głównie chodzi o internet , filmy i zdjęcia).
Dziękuję za pomoc.
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Sony Vaio świetny wybór  Zgadzam się. Chyba na www.sonystyle.co.uk [ sonystyle.co.uk] możesz sprawdzić ceny. Te najlepsze są bardzo drogie, ale na pewno coś fajnego się znajdzie. i koniecznie z rozszerzoną kartą graficzną czyli powiedzmy NVIDIA® GeForce® Go 7600 GT 256 MB !!!! chociaż, ja mam 512 MB i chodzi miodzio 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sony Vaio świetny wybór  Tutaj placi sie slono za marke. I w szczegolnosci za design bo Sony jakos nie goruje jakosciowo. W Polsce sa cholernie drogie, nawet w USA strasznie wyroznialy sie cenowo. Dobre sa HP. Model Pavilion jest OK. Chociaz nie wiem jak jest dokladnie na rynku UK
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Ja lepszego laptopa niż Sony Vaio nie widziałem i jestem bardzo nim zachwycony... pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co byście mi polecili ? laptopik na studia, na pewno będzie duzo projektów w atuocadzie i innych programach graficznych, więc i matryca dobrze jakby była 17 cali, do 5tyś pln, ja aktualnie patrzę jakieś hp pavillon ale sam nie wiem, a zakupu muszę postarać się dokonać już w tym miesiącu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
RAM RAM i jeszcze raz RAM 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
2gb ram min jak mowi zbigniew +jakas w maire karta graf zeby 3d pociagnela
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Panowie pytanie mam takie. Choruje na TAKIE [ sonystyle.co.uk] cudo. Czy ktoś wie jak ,co byłoby potrzebne, żeby podłaczyć taki komputer do internetu np. iPlus simdata, blueconnect itp.? Czy modem PCMCI lub Express card pasuje do tego? Nie znam się aż tak szcegółowo , a chciałbym taki model nabyć.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja ma iPlusa, działa bez zastrzeżeń. Posiadam modem. Prędkość netu będzie zalezeć od Twojej lokalizacjii, więc ptrzeczytaj dokładnie na ich stronie. Ja mieszkam w Gdańsku i z tej strony mierząc prędkośc http://www.dsl.cz/rychlost.php , mam taką Rychlost pøipojení k internetu: 813,05 kbit/s Rychlost stahování dat: 101,6 kByte/s
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co byście mi polecili ? laptopik na studia, na pewno będzie duzo projektów w atuocadzie i innych programach graficznych, więc i matryca dobrze jakby była 17 cali, do 5tyś pln, ja aktualnie patrzę jakieś hp pavillon ale sam nie wiem, a zakupu muszę postarać się dokonać już w tym miesiącu FL90 15,4 CALA ale i sa 17 ogolnie kadlubki intela . Szal jest w polsce na nie. Ja swojego FL90 kupilem za 3500 a teraz chodza po 4300
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nie czytałem poprzednich wiadomości ale jeśli kupujesz laptopika to tylko IBM
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co byście mi polecili ? laptopik na studia, na pewno będzie duzo projektów w atuocadzie i innych programach graficznych, więc i matryca dobrze jakby była 17 cali, do 5tyś pln, ja aktualnie patrzę jakieś hp pavillon ale sam nie wiem, a zakupu muszę postarać się dokonać już w tym miesiącu Ale jaki sens kupowac 17 cali? Na wyklad nie wezmiesz bo jesli nawet znajdziesz plecak do niego to nie bedzie to najwygodniejsze. Za 5k kupisz swietny stacjonanrny z duuuzym monitorem. No chyba, ze miejsca masz tak malo, ze jedynie laptop wchodzi w rachube. Jednak 17calowy przeczy calej logice bo laptop powinien byc mobilny a tak duzy jednak nie jest. Jeszcze nikogo nie widzialem z 17stka poza domem. Mam znajomych, ktorzy maja takie laptopy i wszyscy w domu trzymaja.... Co do IBM: posiadam, nic sie nie dzieje, b. dobra jakosc ale jedynie 2USB, fatalne glosniki i dosyc duzy ciezar to jednak nie sa plusy. Mogliby jeszzce troche poprawic. teraz daja wiecej USB ale ciagle sa dosyc ciezkie i glosniki jednak jedynie na potrzeby klientow biznesowych ....
|
|
|
|
|
member
|
|
member
ja mam 17 calowy i prawie codziennie poza domem  ale faktycznie ciężkawy, lepiej wziąść 15 tke. Od blisko 3 lat mam Toshibe i nic mi się nie zepsuło prócz baterii ale o baterii to osobna bajka
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
gnacik uzbieraj z 6-7 setek wiecej i zainwestoj w mac book pro:)
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|