|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Safarova Lucie - Hantuchova Daniela
Daniela zasuwa od turnieju do turnieju i co ciekawe, dobrze sie jej powodzi. Czas odpocząć. H2H 1-0. Gramy.
Lucie @ 2.75
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Konferencja Iski po meczu z Marion
- Najpierw poszłam trochę się porozciągać, a kiedy wydawało mi się, że jestem już gotowa na konferencję prasową, pękły mi na stopach pęcherze wielkości małego jabłka. O, takie! Musiałam więc pójść do lekarza. W gabinecie spędziłam chyba ze 20 minut. Potem wzięłam szybki prysznic, gdy już sznurowałam buty, poczułam takie skurcze, że chyba z pięć osób musiało mnie podnosić. Tak zeszła godzina siedzenia z lodem na nogach. I ciągle, jak słychać, mam ten okropny katar. Ale chyba połowa dziewczyn na to narzeka – powiedziała Radwańska.
Coz niema sznas aby dzis wygrala dwa sety nawet i bez pecherzy by nie dała rady:)
Podobna sprawa miała u niej miejsce w Paryżu w tym roku po przejsciu kwali nabawila sie rowniez pecherzy i w 1 rundzie przegrała z Muller 06 16 rowniez na hali
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
To bardziej brzmi jak usprawiedliwianie się już przed meczem albo taktyka na buków  Jak widać w chwili obecnej Agnieszka w I secie prezentuje się całkiem nieźle, rusza się też normalnie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
no fakt biegała normalnie po 2 secie zmieanila opatrunek na pecherz pod stopą na moje oko nosi rozmiar 41:) ale przegrała to sie liczy:)
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Dzisiaj sporo ciekawych meczów 1/8 finału, z czego chyba 3 będą na Eurosporcie i Eurosporcie 2. Najciekawszy zapewne Hantuchova - Dementieva, h2h 3:1 dla Rosjanki, która jest wypoczęta, zagrała też dobry mecz pokonując Mauresmo. Hantuchova gra strasznie dużo, moim zdaniem może tego meczu już nie dać rady - co za dużo to niezdrowo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dementieva, Elena - Hantuchova, Daniela Jak lubie Daniele, to tak uparcie ją będę eliminował z tego turnieju  H2H 5:1. Długonoga musi odpocząć  Elena @ 1.67
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dementieva, Elena - Hantuchova, Daniela Jak lubie Daniele, to tak uparcie ją będę eliminował z tego turnieju  H2H 5:1. Długonoga musi odpocząć  Elena @ 1.67 @ 1.80*
|
|
|
Link skopiowany do schowka